Davor Matota
kakva figura!

Domaća ljepotica može se pohvaliti najboljim trbušnjacima na špici

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica na zagrebačkoj je špici ponovno demonstrirala svoj besprijekoran stil - ali i trbušnjake.

Iako Lidiju Lešić najčešće možemo vidjeti u romantičnim kombinacijama - elegnatnim bluzama, čipkastim haljinama ili raskošnim suknjama, ovog puta je iznenadila u ležernoj kombinaciji koja je zbog topa i tenisica izgledala sportski, dok su paper-bag hlače i sako dodali sofisticiranost. Iako je odabrala hlače visokog struka, kratki bijeli top otkrivao je njezine trbušnjake po kojima se da zaključiti kako je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica redovit gost u teretani. Trendseterica je za đir po gradu nataknula crne tenisice - jer joj je udobnost bila na prvom mjestu - a kontrast je postigla s bijelim sunčanim naočalama.

Spica / Zagreb 13.07.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic i decko
Davor Matota

Spica / Zagreb 13.07.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic i decko
Davor Matota

Manekenka i pravnica Lidija Lešić pokazala je kako bez problema nosi sve što god poželi jer je nakon šik sportske kombinacije uskočila u romantičan outfit isprepleten s crvenom i ružičastom nijansom. Bluza s laganim peplumom i ružičaste hlače uskladila je s crvenim sunčanim naočala i crvenim cipelama s "kitten" potepticom.

Maja Jurović

Spica / Zagreb 27.06.2018. / foto: Maja Jurovic / Lidija Lesic
Maja Jurović

Linker
24. travanj 2024 00:19