NE PROPUSTITE!

Za Dan žena vam darujemo 16 kupona s popustima do čak 70 posto

Idealna je to prilika da najvažnijim ženama u svom životu pokažete koliko su vam važne. Možete im darovati svoje vrijeme, ali i pokoju sitnicu. Uz kupone za kupnju s popustima to je svakako lakše.

Ožujak je mjesec u kojem obilježamo Dan žena. Idealna je to prilika da svim važnim damama u životu pokažete koliko vam je do njih stalo. Naravno, ne mora to biti nešto veliko, ali maleni znak pažnje sigurno nije na odmet. Ipak, ne zaboravite da možete udovoljiti i sebi i darovati si neku sitnicu. A kako bi vam u tome pomogli u novom broju magazina Gloria darujemo vam kupone s vrijednim popustima, ali i ideje za sjajan shopping.

Ako tražite nešto posebno, iskoristite kupon i potražite nešto u bogatoj ponudi brendova kao što su Zaks, Prahir, Argentum, Swarovski. Lei Jewelry ili De‘llurea. Izbor je doista velik, a možete uštedjeti od 20 do čak 70 posto. Lijep i unikatan nakit razveselit će gotovo svakog. Znate kako kažu da žena nikad ne može imati previše torbica, pa tako ne propustite ni kupone za Furlu, kao i Lacoste gdje se popust odnosi i na dio tekstila i kožnih dodataka te Image Haddadu. A tražite li idealne modne dodatke poput sunčanih ili dioptrijskih naočala koje će definitivno podići svaki outfit, možete ih potražiti u Optici Kraljević, Optici Mibo ili pak u Optotimu. Želite li darovati neku sitnicu za kućanstvo, prava adresa su Home Sweet Home, Home&Cook i Natuzzi gdje ćete pronaći doista širok asortiman koji će vaš dom učiti još ljepšim. Ono s čime rijetko možete pogriješiti, barem kad je većina žena u pitanju, jest kvalitetan ruž ili parfem, kojeg potražite u Martimex trgovina. Ne propustite novi broj Glorije i od 7. do 13. ožujka iskoristite kupone i razveselite sebe ili svoje bližnje.

image
Gloria produkcija
Linker
06. ožujak 2024 16:18