Limitirana kolekcija

Upoznajte Stones Jewelry Room, suvremen koncept zlatarnice i draguljarnice u centru Zagreba

Novi luksuzni jewelry room u Bogovićevoj 4 nudi autentičan dizajn zlatnog nakita, dijamanata i dragog kamenja.

Svoja vrata nedavno je otvorio Stones Jewelry Room, suvremeni koncept zlatarnice i draguljarnice u samom centru Zagreba. Riječ je o novom brandu nakita, čija je vizija dizajnirati nakit dostojan svjetskih izloga, uz lokalnu proizvodnju i vrhunsku tehnologiju. Kako Stones stvara probrane, bezvremenske komade koje ćete rado ostaviti u naslijeđe, hiperprodukcija je nešto što ne vide kao odgovarajući model poslovanja, već modele proizvode u limitiranim količinama i kolekcijama. Ideja Stonesa je naglašavanje prirodne elegancije u bilo kojem trenutku. Dizajn čistih linija i visoko kvalitetne sirovine čine ovaj nakit elegantnim izborom, idealnim uz jednostavne dnevne kombinacije, koliko i uz večernju haljinu. Zato je Stones esencijalan u svakoj prilici - od one spontane svakodnevne do one dugo iščekivane.

image

Kod proizvodnje se koriste zlato, srebro te drago i poludrago kamenje

PROMO

Zlatarstvo se smatra tradicionalnim umijećem koje je puno manje podložno promjenama vremena od drugih luksuznih industrija, poput mode. No naizgled suptilni iskoraci čine veliku razliku. Stones tim stručnjaka spaja finoću cjeloživotnog zlatarskog umijeća te suvremene nauke prestižnih svjetskih škola. Spoj dugogodišnjeg iskustva sa znanjem i inspiracijom iz cijelog svijeta otvorilo im je priliku za nešto novo na tržištu. ”Kroz vrijeme smo shvatili kako ovdje u Hrvatskoj imamo tehnologiju i sirovine prema svjetskim standardima, dok se po pristupu i dizajnu većina zlatara priklanja tradiciji. U želji da ponudimo nešto svježe i drugačije, kao da i drago i poludrago kamenje približimo i učinimo dostižnim široj publici nastao je Stones. Sami koncept i dizajn nakita govore za sebe", ispričala je Dubravka Dodić koja stoji iza branda Stones.

image

Dizajn čistih linija i visoko kvalitetne sirovine čine ovaj nakit elegantnim izborom za sve prigode

PROMO

Za samu proizvodnju koriste se najmodernije tehnologije, a od početka procesa do finalnog proizvoda svaki detalj je važan: od jednostavnog, čistog i minimalističkog dizajna, do načina korištenja i prezentiranja dragog i poludragog kamenja u određenom komadu nakita. Pristup izradi nakita ovdje daleko je od tradicionalnog. Htjeli su tržištu ponuditi kvalitetu svjetske razine, a ostati konkurentni s cijenama. Kod proizvodnje koriste zlato, srebro te drago i poludrago kamenje. Pravo umijeće leži u oblikovanju vrijednih sirovina u nakit koji ostavlja snažan dojam, a zapravo je lagan i odmjeren. Ono što već postaje prepoznatljiv izričaj Stonesa je minimalan geometrijski izričaj sa suptilno uklopljenim dijamantom ili drugim dragim kamenom.

image

Stones Jewelry Room nalazi se u Bogovićevoj ulici 4 u Zagrebu

PROMO

Uz klasičan zlatni i dijamantni nakit, Stones je na tržište izašao s tri linije koje su dizajnirane i proizvedene u Zagrebu. Geometrijski najzanimljivija Era dolazi u bijelom i žutom zlatu, a čine je ogrlica, naušnice, prsteni i manžete za žensku košulju.

Njena sestrinska linija Enna čini okosnicu minimalizma. Posebna je po tome što dolazi u tri nijanse zlata (bijelo, žuto i rosegold) i dvije debljine te je idealna za stacking kombinacije. Svaki Enna komad nosi i decentan dijamant koji uz čiste linije još više dolazi do izražaja. Linija Drops predstavlja Stones viziju popularnih naušnica u obliku kapi. Ova plošna varijanta ima nadogradnju u vidu ogrlice s tri nanizane kapi koja se može personalizirati. Zbog ograničene proizvodnje i količine svoj komad ovog upečatljivog nakita rezervirate na vrijeme.

Linker
21. travanj 2024 22:35