SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
uzbudljivo razdoblje

Tjedni horoskop: Vage moraju pripaziti na troškove, Ribama će se udvarati zauzete osobe

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. listopada.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas zanosna iskustva, no i trenuci preispitivanja emocija i sumnji u budućnost veze. Ako ste sami, spremni ste na promjene. Smjelo ćete inicirati nova poznanstva i susrete. POSAO Mogli biste nastupati u javnosti, prezentirati svoje ideje ili ostvariti kontakte u inozemstvu. Ne postavljajte si ciljeve koje ne možete ostvariti i ne trudite se ispuniti tuđa očekivanja. KUŠNJA TJEDNA Vodite računa o troškovima; pazite da novac koji vam je potreban ne potrošite na izlaske i skupe krpice. PRILIKA TJEDNA Prijatelji će odigrati veliku ulogu u upoznavanju s osobom koja vam je privlačna. Budite malo provokativni.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Mnogo očekujete od partnera. Na početku tjedna nećete biti razočarani, no u nedjelju i ponedjeljak primjećivat ćete samo mane. Vaši prigovori nekad će biti sasvim nepotrebni. POSAO Međuljudski odnosi zahtijevaju diplomaciju, no vi ćete teško glumiti. Otvorenost i ironija smetat će suradnicima kojima je draže raditi u rukavicama, no bit će i onih koji će to cijeniti. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna možete očekivati pomoć od osoba koje površno poznajete.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ponijet će vas osjećaji koje će u vama probuditi jedan kolega. Ono što je započelo kao ugodna konverzacija ili bezazleni flert moglo bi se premetnuti u nešto mnogo ozbiljnije. POSAO Nakon vikenda koncentracija će vam biti sve bolja pa ćete zadatke koje ste dugo odrađivali sada obaviti u tren oka. Imat ćete dobre ideje koje će se i drugima svidjeti. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak ćete imati prodornost koju možete izvrsno iskoristiti na poslu.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Radit ćete greške u koracima. Kad dođete kući, povlačit ćete se u sebe izbjegavajući razgovor i druženje s partnerom. Shvatite li da ste na krivom putu, ne čekajte da druga strana nešto napravi. POSAO Zbunjivat će vas proturječne informacije. Misli će vam biti zbrkane, a vi rastreseni i nedovoljno usredotočeni na zbivanja u radnoj sredini i pojedince s kojima ćete se susretati. PRILIKA TJEDNA U nedjelju otiđite na izlet u prirodu i duboko udahnite čisti zrak.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Vaša emocionalna nesigurnost polako se rasplinjava. Nemojte se začuditi ako onome tko vam se sviđa najprije nehotice, a potom i otvoreno priznate što osjećate. POSAO Upućeni ste na aktivnosti koje vam omogućuju da proširite znanje. Bavite li se kreativnim poslom, moguć je nešto sporiji razvoj događaja, no ono što sada napravite imat će dugoročni učinak. PRILIKA TJEDNA Kraj tjedna posvetite dogovorima o osiguranju imovine ili reprogramiranju duga.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mogućnost ljubavnog trokuta će vas intrigirati, ali i uznemiriti. Izbjegavajte udvaranje zauzetih osoba, a nemojte niti partneru tolerirati flert, posebice ako mu nije prvi. POSAO Bavit ćete se tuđom imovinom i baratati financijskim sredstvima drugih ljudi. Kvaliteta poslovnog partnerstva bit će upitna, no mogli biste dobro surađivati s jednom kolegicom. PRILIKA TJEDNA Petak je dan za akciju. Vjerujte intuiciji, a možete osloniti i na prijatelje.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Vaše ustrajanje na tome da sve bude po vašem bit će kamen spoticanja skladnom odnosu. Partner će se otvoreno pobuniti ili će sve više bježati od vas i družiti se s prijateljima. POSAO Ograničenja će biti na svakom koraku, a posla sve više. Pomoć kolega bit će dragocjena. Mogući su neplanirani troškovi zbog kojih ćete morati napraviti novu financijsku konstrukciju. PRILIKA TJEDNA Kraj tjedna pogodan je za njegu tijela, masažu i uljepšavanje. Predahnite malo.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Sumnjat ćete u svoje osjećaje, a partnerovo ponašanje govorit će vam da je nešto čudno u zraku. Namjeravate li udahnuti novi život svojoj vezi, morat ćete oboje nešto žrtvovati. POSAO Vaš optimizam i samouvjerenost su postojani. Osjećaj da polako napredujete i držite sve pod kontrolom omogućuje vam koncentraciju na rad i učenje te uspjehe u polaganju ispita. PRILIKA TJEDNA Otputite se u posjet prijateljima ili obitelji. Uživajte u druženju, ali i u putovanju.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete nekoga tko će vas podsjetiti na staru ljubav, ali i oduševiti svojim šarmom i pogledom na svijet. Nađete li se u nedoumici, prijatelj će vam rasvijetliti situaciju. POSAO Mozak će vam raditi sto na sat, obavljat ćete nekoliko poslova istovremeno i češće putovati na kratkim relacijama. Svojim ležernim nastupom olakšat ćete prve korake novozaposlenima. PRILIKA TJEDNA Bit ćete potpora svom izabraniku, a zajednički izlasci učvrstit će vašu povezanost.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Zbog povećanog angažmana oko obiteljskih problema zapostavit ćete ljubavne planove. Umorni i rezignirani, većinom nećete imati volje za nekom većom aktivnosti ispod plahti. POSAO Od vas će se tražiti mnogo, nekad i previše. Pojedinci će sumnjati u vaš rad, a njihove kritike često će biti ishitrene. Obnašate li rukovodeću funkciju, morat ćete zatomiti osjećaje. PRILIKA TJEDNA Bit će vam lakše ako memorirate važne podatke i vodite računa o rokovima.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mnogi će htjeti biti blizu vas ne bi li i njih zapljusnuo val vaše vedrine i privlačnosti. Želite li osvojiti svoju simpatiju, pričat ćete lijepe priče, no neke stvari ipak ćete prešutjeti. POSAO Posvećivat ćete više pažnje načinu komunikacije te usavršavanju rada na računalima i novim uređajima. Poslovi u trgovini, propagandi i posredništvu polazit će vam za rukom. PRILIKA TJEDNA U utorak osvijestite socijalnu osjetljivost i interes za humanitarnu djelatnost.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Premda ćete se više baviti poslom nego privatnim životom, partner će biti tolerantan i zainteresiran za vaše ambicije. Najviše će vam odgovarati toplina kojom će vas okruživati. POSAO Teško ćete se prilagođavati iznenadnim promjenama, a raskorak između željenog i stvarnog stanja stavljat će vas na kušnju. Suradnici će vas često opterećivati nevažnim temama. PRILIKA TJEDNA Svojim mudrim savjetima bit ćete velika potpora prijateljima i kolegama.

Linker
27. travanj 2024 04:34