SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

TJEDNI HOROSKOP: Škorpionima stižu ljubavna uzbuđenja, a Ovnovi će se naći pred iskušenjem

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 7. do 13. prosinca.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 7. do 13. prosinca.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nemirna ste duha i željni romantike i flerta. Samci će burno proživljavati platonske osjećaje, dok su kod zauzetih moguće prepirke s partnerom zbog egoizma i različitih interesa. POSAO Vaše poslovne preokupacije povezane su s kupovinom i prodajom, ugovaranjem novih poslova te revidiranjem postojećih kredita. Vodite računa da ne prekoračite trenutačne financijske mogućnosti. KUŠNJA TJEDNA Otkrijete li da vam je ljubavni partner pokušao nešto zatajiti, počet ćete ga gledati drugim očima. PRILIKA TJEDNA Neka vam ne bude teško ostati dulje na radnome mjestu ako ćete tako držati korak s drugima.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaše samopouzdanje i vjera u ljubav rastu iz dana u dan. Partner će vas ugodno iznenaditi. Izrazi naklonosti starijeg suradnika zadavat će probleme novozaposlenima. POSAO Namjeravate li pregovarati o nastavku dosad uspješne suradnje, veliki su izgledi da natjerate vodu na svoj mlin. Ambiciozni i svjesni svojih sposobnosti osigurat ćete si dobru poziciju. PRILIKA TJEDNA U subotu vas očekuje ugodan provod s društvom i novo poznanstvo.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša odanost bit će na kušnji. Teško ćete zaboravljati i praštati, a neke izgovorene riječi ili tračevi unijet će razdor u vašu vezu. Ne nasjedajte na lijepe priče zauzetih osoba. POSAO Promjene u vlasništvu tvrtke te odlazak važnog suradnika na drugo radno mjesto prilično će vas zabrinjavati. Bit ćete uvjereni da će se to negativno odraziti na vaš položaj. PRILIKA TJEDNA Posvetite se unutrašnjem svijetu. Pratite svoje snove i slijedite intuiciju.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Naći ćete se u središtu zanimljivih zbivanja. Planirat ćete izlet, putovanje ili se pažljivo pripremati za osvajanje srca svoje simpatije. Ako ste u novoj vezi, oduševit ćete partnera romantikom. POSAO Prepuni ste želja, planova i zasad neispunjenih ambicija. Merkur vas tjera prema naprijed omogućujući širenje posla i utjecaja, dok Mars uzrokuje zastoje i nova ograničenja. PRILIKA TJEDNA Želite li pronaći srodnu dušu, nemojte zaobići društvene mreže.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Izvjesni su susreti s jakim erotskim nabojem. Pitanje je koliko će vaši izbori biti kvalitetni, posebice težite li stabilnoj vezi. Zauzeti će se u subotu naći pred iskušenjem. POSAO Radit ćete po svome odbijajući tuđe prijedloge a da ih niste ni proanalizirali. Budete li se tvrdoglavo inatili, velika je mogućnost da se zamjerite pojedincima na višem položaju. PRILIKA TJEDNA Iskoristite kraj tjedna za ozbiljne razgovore i rješavanje dugo odgađanih pitanja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će napet i nestabilan. Sukobljavat ćete se zbog novca, tvrdoglavosti i ljubomore. No, doživjet ćete i zanosne trenutke, a i više ćete izgarati jedno za drugo. POSAO Motivirani ste za poslove koje dosad niste radili i koji u sebi nose dozu rizika. Poslovanje s inozemnim partnerima donosi financijsku dobit. Ne trebate požurivati stvari. PRILIKA TJEDNA Pravi je trenutak da se riješite viška kilograma; budite uporni s dijetom i tjelovježbom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Ono što će vas povezivati s partnerom bit će razumijevanje i zajednički interesi, više nego strast. Nakon susreta sa starom ljubavi zapitat ćete se jeste li dobro izabrali. POSAO U središtu pozornosti bit će ugovori i pravni aspekti poslovanja. Procjenjivat ćete vlastite mogućnosti, ali i znanja suradnika i ortaka. Bit ćete skeptični prema ulaganjima. PRILIKA TJEDNA Fokusirajte se na ciljeve koji su ostvarivi i ne očekujte da vam obitelj rješava probleme.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Novi ljubavni početak dogodit će se lakše nego što ste mislili. Inicijativa će poteći od druge strane, a osjećaji će biti obostrani. Ako ste zauzeti, smetat će vam utjecaj partnerovih roditelja. POSAO Ogorčeni na ponašanje pojedinih kolega, sve više dolazite do spoznaje da morate očvrsnuti. Nemojte dopustiti da vas prozivaju ako nešto ne ide po planu, a vi niste krivi. PRILIKA TJEDNA Pravo je vrijeme da poboljšate ljubavnu situaciju. U subotu krenite u akciju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dopustit ćete si previše slobode i riskirati na štetu pojedinca koji ne zaslužuje da bude izigran ili povrijeđen. U utorak će mlađak usmjeriti vašu pažnju na ljubav i erotiku. POSAO Raspitivat ćete se za kolege i šefove ne misleći da je vaša znatiželja pretjerana. Više se trudite oko dovršavanja započetih projekata pazeći da vam prijateljstvo ne ometa poslovanje. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna očekuje vas konačno razrješavanje jedne ljubavne situacije.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jedan poznanik uvući će vam se pod kožu. Gotovo i nećete moći procijeniti kad vam je postao strašno bitan. Možda vaša veza i ne obećava mnogo na prvi pogled, no dajte joj šansu. POSAO Imate talenta i kreativnosti, samo vam nedostaje smjelosti i samopouzdanja da se više istaknete. Nastojte se prezentirati javnosti i pojedincima koji bi vam mogli pomoći u karijeri. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za sklapanje poslova i potpisivanje ugovora.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zajedništvo i razumijevanje postat će vam jako važni u vezi. Bit ćete velika potpora svom izabraniku. Obiteljski odnosi i ulaganje u stanovanje teme su koje će vas zaokupljati. POSAO Morat ćete se više prilagođavati raspoloženjima i odlukama šefova. Imat ćete svoj ritam koji oni neće razumijevati ni odobravati. Mislit ćete da zaslužujete više nego što dobivate. PRILIKA TJEDNA Dajte oduška potrebi da zabljesnete svojim izgledom i modnim kreacijama.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Nalazite se u razdoblju sretnih okolnosti. Venera vam donosi ljubavna uzbuđenja i pozitivne promjene. Vaš zavodnički talent omogućit će vam da lako osvojite simpatiju. POSAO Svestrani ste, pokretljivi i komunikativni. Svojim razmišljanjem i načinom rada zaslužit ćete pohvale. Iako se teško odlučujete na udruživanje, sada će vam ono biti korisno. PRILIKA TJEDNA Suradnja s kreativcima i poletnim mladim ljudima bit će inspirativna za vas.

Linker
26. travanj 2024 15:58