Top Gun Maverick

 PARAMOUNT PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA PARAMOUNT PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ribe će privući samozatajna osoba, a Strijelci će rado očijukati i zavoditi

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. siječnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. siječnja.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas susreti s jakim emocionalnim nabojem. Morat ćete uzeti stvar u svoje ruke i riješiti jedan problem. Prošlost će vam se vraćati u snažnim naletima. Ne gledajte previše u retrovizor. POSAO Često ćete istovremeno obavljati nekoliko različitih poslova, no nećete se žaliti. Uspijete li zaobići probleme u financijskom poslovanju, obavljeni zadaci omogućit će vam napredovanje. KUŠNJA TJEDNA Osjetite li u srijedu pad energije, ne forsirajte se još i tjelovježbom. Radije odvojite malo vremena za opuštanje. PRILIKA TJEDNA Ako vam zaškripi na jednom životnom polju, drugo će krenuti naprijed. Njegujte izvor pozitivne energije.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Otvoreni ste prema novim poznanstvima i životnim iskustvima. Smjelo ćete se upuštati u komunikaciju s različitim ljudima, zavoditi i intuitivno vrebati na novu ljubavnu priliku. POSAO Kvalitetna suradnja olakšat će vam rad. Bit ćete sve bliže dubinskim promjenama kad su posrijedi radne navike, mjesto i sredstva za rad. Srušit ćete neke stare obrasce ponašanja. PRILIKA TJEDNA Druženjem s prijateljima i tjelesnom aktivnošću pobijedite sumorne misli.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privući će vas suzdržana i samozatajna osoba. Pokušat ćete prikriti svoju ranjivost, no ona bi mogla buknuti na krivom mjestu i u krivo vrijeme. U stalnim vezama moguć je porast taštine. POSAO Neočekivani zastoji zahtijevaju od vas da potrošite više vremena na jednostavne zadatke. Nepromišljeni pothvati vezani uz stambeni prostor prouzročit će nepredviđene troškove. PRILIKA TJEDNA Posvetite više pažnje vanjskom izgledu i odnosima s bliskim ljudima.

image
BRON STUDIOS - CREATIVE WEALTH M/AFP/PROFIMEDIA

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Skloni ste drami u ponašanju i pokazivanju osjećaja. Mogli biste ograničavati i kontrolirati svog izabranika. Što vam više dopusti, to ćete više pojačavati pritisak. POSAO Teže ćete se dogovarati i prilagođavati naredbama. Pokazivat ćete netrpeljivost prema pojedincima koji nisu dorasli svom položaju. Gledat ćete gdje biste mogli uložiti novac. PRILIKA TJEDNA Namjeravate li nešto kupiti ili prodati, ne odlučujte na brzinu i dobro sve ispitajte.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Kvalitetnije ćete iskoristiti sve lijepo što vam se nudi u ljubavi. Flert će biti uvod u slatku ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, partner će vas oduševiti izljevima nježnosti i obožavanja. POSAO Pronaći ćete oslonac u bliskim kolegama. Razmjenjivat ćete ideje i iskustva te zajedno sudjelovati u ispunjenu planova. Tjedan je pogodan za udruživanje, učlanjivanje i spajanje. PRILIKA TJEDNA Poslovni kontakti s inozemstvom bit će uspješni. Planirajte putovanje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Povjerenje u partnera bit će na kušnji. Ne sumnjajte u ljubav i ne dopustite da posao i drugi utječu na kvalitetu vašeg odnosa. Ako se problemi mogu mirno riješiti, ne radite dramu. POSAO Obaveze će se gomilati, rokovi biti kratki, a vi razdražljivi. Nećete biti sasvim zadovoljni raspodjelom zadataka i ophođenjem nadređenih. Ograničite potrošnju. PRILIKA TJEDNA Okanite se jedne narcistične osobe i potražite nekoga s više duha i topline.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Osjetljivi ste u emocionalnom smislu i zbog toga se osjećate ranjivo. Objasnite partneru da vaši povremeni trenuci šutljivosti i povlačenja u sebe ne znače da vam nije stalo do njega. POSAO Nove situacije zahtijevaju od vas brzu reakciju. Jedino ćete na taj način onemogućiti iznenadne gubitke. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva bez obzira na količinu zapreka i izazova. PRILIKA TJEDNA Kad podijelite tajne želje s partnerom, vaš odnos dobit će novu dimenziju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pratit će vas sumnja i nesigurnost, no krajem tjedna uvjerit ćete se da je vaš izabranik vrijedan truda. Premda će vam goditi tuđi komplimenti, samo će on biti u vašem srcu. POSAO Bit ćete pokretljivi i komunikativni, premda će vam radna energija biti u laganom padu. Stupit ćete u poslovni kontakt s obrtnikom ili umjetnikom. Očekuje vas zanimljivo iskustvo. PRILIKA TJEDNA U povoljnom ste razdoblju za dijetu, učvršćenje mišića i početak zdravijeg života.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Otkrit ćete partneru da se često osjećate podređeno i zanemareno. Samci će se naći u burnoj vezi koja se temelji na tjelesnoj privlačnosti. Omiljenost među prijateljima će porasti. POSAO Prisiljeni ste djelovati u većoj sinergiji sa suradnicima, što će nekima od vas teško pasti. Realizacija planiranih aktivnosti bit će usporena zbog pomanjkanja ljudi ili sredstava. PRILIKA TJEDNA Romansa koju započnete sredinom tjedna mogla bi potrajati iznenađujuće dugo.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Katkad ćete teže kontrolirati osjećaje. Umjesto da gubite vrijeme na unutarnje analize, radije poradite na kvaliteti braka ili veze. Suprotna strana imat će razumijevanja za vaše slabosti. POSAO Neke prilike još nisu zrele za akciju, stoga ograničite svoje aktivnost na planiranje, preliminarne razgovore i istraživanje. Pustite da se stvari odvijaju svojim tijekom. PRILIKA TJEDNA Prijatelji će vas podržavati u vašim osjećajnim stavovima i razmišljanjima.

image
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Intimni život bit će sadržajan i dinamičan, posebice uspijete li uskladiti privatne i profesionalne interese. Ako ste sami, uživat ćete u svojoj slobodi i neobaveznom koketiranju. POSAO Sklapanje ugovora i pravne mogućnosti zaokupljat će vašu pozornost. Na vama će ležati velika odgovornost s kojom ćete se nositi prisebno i hladnokrvno unatoč značajnoj nervozi. PRILIKA TJEDNA Druženje s prijateljima, smijeh i zabava pozitivno će utjecati na vašu psihu.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi zanosne ljubavne, emotivne i seksualne užitke. Rado ćete očijukati i zavoditi koristeći se svojim šarmom, gestikulacijom, atraktivnim izgledom i smislom za humor. POSAO Dani su pogodni za stvaralački rad, učenje, putovanja, trgovinu i dizajn. Bit ćete uspješni u odnosima s javnošću, kao posrednik ili prevoditelj. Mogli biste pokrenuti novi projekt. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna bavite se onim što vam pričinjava užitak i zadovoljstvo.

Linker
26. travanj 2024 07:10