DECAL/PLANET/PROFIMEDIA
ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

TJEDNI HOROSKOP: Ribe će biti preplavljene ljubomorom, a Rakovi će upoznati osobu koja će ih snažno privući

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 21. do 27. prosinca

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 21. do 27. prosinca

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Uređivat ćete svoje ljubavno gnijezdo obilazeći s partnerom trgovine i adventske štandove. Nemojte ustrajati na tome da sve bude kako vi hoćete. Time biste pokvarili pozitivno ozračje. POSAO Više ćete razmišljati, planirati, baviti se organizacijom i istraživanjem nego što ćete aktivno djelovati. Iznenadit će vas pokloni kojima će vas darivati pojedine stranke i poslovni partneri. KUŠNJA TJEDNA Ako tijekom blagdana pretjerate sa zabavom, hranom i pićem, utorak će vam osvanuti težak i mamuran. PRILIKA TJEDNA Sudjelujte u nagradnim igrama, tombolama, kvizovima i natjecanjima. Mogli biste osvojiti nešto.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećajne nesuglasice ili nedoumice bit će krive za nemir koji će vas obuzimati. Postojanost veze koja se temelji na tjelesnoj strasti bit će upitna. Prijatelji vas neće napustiti. POSAO Morat ćete uložiti više energije, strpljenja i truda, no dobar rezultat neće izostati. Početkom tjedna šefovi će vam natovariti poslove koji vam nisu baš dragi ni jednostavni. PRILIKA TJEDNA Ako vas obuzme sjeta, odazovite se pozivima prijatelja koji će naslutiti kako se osjećate.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Preplavljeni sumnjama i ljubomorom pogoršat ćete odnos s partnerom, a mogli biste razmišljati i o ljubavnoj pustolovini. Božićni ugođaj bit će zaslužan za zanosno pomirenje. POSAO Otežano ćete izvršavati obaveze. Pojedini suradnici ići će vam na živce i to ćete teško sakriti. Kad shvatite da osjećajni pristup nije preporučljiv, držat ćete se na distanci. PRILIKA TJEDNA Donosite odluke ne dopuštajući da drugi utječu na vas. U nedjelju vjerujte intuiciji.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Bit ćete društveni, prodorni i zavodljivi. Čak i ako se ne osjećate baš sjajno ili imate problema u braku, kad budete u društvu, ponašat ćete se kao da između vas i partnera cvatu ruže. POSAO Imat ćete problema zbog nedostupnosti pojedinih suradnika, dokumenata ili predmeta koji su vam potrebni za rad. Kontrolirajte se jer nećete ništa dobiti silom ili buntom. PRILIKA TJEDNA Usredotočite se na ono što je važno ne uzimajući bližnje zdravo za gotovo.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Brojne obaveze oduzet će vam vrijeme koje ste mislili posvetiti ljubavi i obitelji. Ako ste opterećeni bračnim i društvenim obavezama, prenesite na partnera dio odgovornosti. POSAO Razveselit će vas božićnica, dvostruki financijski izvori ili pokloni poslovnih partnera. Pravo je vrijeme za razmatranje dugoročnih projekata. Budite otvoreni za prijedloge. PRILIKA TJEDNA Posjetite gorske krajeve; godit će vam šetnje u prirodi i boravak na svježem zraku.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Problemi koji su vam zadavali glavobolju bit će sve manji. Osjećat ćete se voljeno pa ćete prestati s predbacivanjima i sumnjama. Porast samopouzdanja čini vas privlačnijima. POSAO Radni elan bit će prisutan tek u tragovima, a zbog loše organizacije i koncentracije izgubit ćete mnogo živaca i vremena. Trošenje na nepotrebne stvari ispraznit će vam džepove. PRILIKA TJEDNA Uredite dom u skladu sa svojim zamislima, ma koliko one bile neobične ili zahtjevne.

image
GLORIA SANCHEZ PRODUCTIONS - KIL/AFP/PROFIMEDIA

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partnerova pažnja, vrući dodiri i nježne emocije udahnut će novi zanos vašem odnosu. Samci će upoznati osobu koja će ih snažno privući svojom ležernošću i spontanim nastupom. POSAO Prethodni rezultati i sadašnji rad bit će izloženi promatranju te kritici javnosti i radne okoline. Želite li izbjeći nepotrebne razmirice, pazite što govorite i kome poklanjate povjerenje. PRILIKA TJEDNA Očekuje vas lijepo putovanje u većem društvu. Opustite se i uživajte.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV U vašoj vezi doći će do porasta nerazumijevanja i osjećajnog nezadovoljstva. Suprotna strana neće se složiti s nekim vašim prijedlozima o organizaciji predstojećih dana. POSAO Izbjeći ćete probleme ako od početka tjedna raspodijelite obaveze i odgovorno obavljate svoj dio posla. U petak ćete morati odgoditi dogovore. Naoružajte se strpljenjem. PRILIKA TJEDNA Budite ležerni, kako u pristupu prema drugima, tako i odijevanju.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV S partnerom ćete se izvrsno slagati i nadopunjavati. Povezivat će vas zajednička netrpeljivost prema gužvi, ali i potreba da u krugu najmilijih obilježite svečane trenutke. POSAO Retrogradni Merkur remeti vam planove i koncentraciju pa biste mogli u petak shvatiti da niste uspjeli sve završiti kako treba. Zanemarite aktivnosti koje nisu toliko važne. PRILIKA TJEDNA Subota je pogodna za šoping, njegu tijela i uljepšavanje.

image
PROFIMEDIA

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Postajete svjesni određenih nedostataka u vašoj vezi ili načinu života. Nastojte sačuvati objektivnost u napetim situacijama. Razveselit će vas susreti s dragim ljudima koje niste dugo vidjeli. POSAO Odgodit ćete krupne poslovne pothvate i biti prilično nepovjerljivi prema prijedlozima šefova. Dogovori će biti vjerodostojni jedino ako se potpišu i ovjere. PRILIKA TJEDNA Zajednički rad pokazat će se boljim rješenjem od samostalne aktivnosti.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Strastvena Venera vas inspirira da se više posvetite partneru i ljubavnim planovima. Ako ste sami, iskoristit ćete slobodno vrijeme za druženje, zabavu i traženje srodne duše. POSAO Sve će se vrtjeti oko kupnje, prodaje, naplate i isplate. Čestitke, nagrade i proslave unutar tvrtke neće vas zaobići. U srijedu ćete pomoći kolegi da na vrijeme završi svoje obaveze. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna očekuje vas poziv ili susret koji će razbuditi vaša osjetila.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mogući su nesporazumi i prepirke koje neće ostaviti dublji trag na vašu vezu. Riješite li na vrijeme obaveze i sporne stvari, bit ćete rasterećeni briga i moći ćete u miru slaviti. POSAO Bit ćete sigurni u ono što želite i dobro ćete znati kako to ostvariti. Možda ćete izabrati teži put, i to samo da dokažete da možete sve. Pazite da se previše ne iscrpite. PRILIKA TJEDNA U subotu odvojite vrijeme za sebe - njegujte tijelo, uljepšajte se i opustite.

Linker
26. travanj 2024 07:32