MRC FILM - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA MRC FILM - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
uzbudljivo razdoblje

Tjedni horoskop: Ovnovima će ljubomora narušiti ljubavni život, dok Jarcima stiže romansa

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. listopada.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Kovat ćete zanimljive planove s partnerom. Mogli biste pokrenuti zajednički biznis, odnosno pomagati mu u njegovu poslu. Ovakva i slična pitanja postat će nova poveznica između vas. POSAO Pokazat ćete se kao vješt pregovarač i pouzdan partner. Zahvaljujući rječitosti i kreativnosti postići ćete uspjeh u pisanju, umjetnosti i poslovima koji podrazumijevaju kontakt s javnošću. KUŠNJA TJEDNA Pomrčina Sunca u subotu vam donosi šansu za novi početak, no morat ćete biti sigurni da je to ono što zaista želite. PRILIKA TJEDNA Ako vam se ukaže dobra mogućnost za napredovanje, prihvatite je bez razmišljanja.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Povoljne promjene bude ružičaste misli u vama. Ako ste zauzeti, doživjet ćete strast kao na početku veze, dok će samci upoznati nekoga tko će ih duhovitošću i šarmom oboriti s nogu. POSAO Kad uvidite da je vaša nadobudnost postala predmet govorkanja u radnoj sredini, pokušat ćete pridobiti suradnike za koje mislite da bi vam mogli biti lojalni i korisni. PRILIKA TJEDNA Srdačan pristup i popustljivost vode vas prema izlazu iz neugodne situacije.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Samostalnost će vam mnogo značiti. Zbog ustrajanja na svojim principima ugrozit ćete budućnost perspektivne veze. Samci će pokušati osvojiti nekoga tko slovi za tvrd orah. POSAO Neće vam nedostajati zanimljivih ideja, a način na koji ćete ih predstaviti drugima bit će originalan. Mogla bi vas iznenaditi količina papirologije koja je potrebna za novi projekt. PRILIKA TJEDNA Druženje s prijateljima i trošenje na sitna zadovoljstva popravit će vam raspoloženje

image
SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi romansu. Tjedan je pogodan za planiranje braka i obitelji, stoga ne kalkulirajte previše. Provedite zajedničke trenutke tako da i vama i partneru bude dobro. POSAO Okolnosti vam baš neće ići naruku, no nastojat ćete pronaći put do ostvarenja planova. Početkom tjedna poslovni autoriteti i bliski suradnici bit će vam nešto naklonjeniji. PRILIKA TJEDNA Kad vam se netko svidi, ne gubite vrijeme na ispitivanje terena - pokažite što želite!

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojanja da uskladite različita životna područja neće baš uroditi plodom. Vaš partner gledat će svoje interese očekujući da se vi njemu prilagodite. U subotu stavite karte na stol. POSAO Poslovi se odvijaju s mnogo odugovlačenja i preispitivanja, a vi pokušavate sve držati pod kontrolom. Na samom kraju tjedna konačni rezultat mogao bi ispuniti vaša očekivanja. PRILIKA TJEDNA U srijedu će vas entuzijazam kolega inspirirati da se i sami više trudite.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vam postati prilično sumnjiv, no nećete ga proglasiti nevjernim bez nekog čvrstog dokaza. Pokušat ćete na miran način razlučiti što se događa u njegovu srcu. POSAO Nervirat će vas spor razvoj događaja i otežana komunikacija s institucijama. Prihvaćat ćete rizik i poslušati savjete prijatelja, a sve da barem malo pomaknete karijeru s mrtve točke. PRILIKA TJEDNA Pri donošenju odluka u subotu se pouzdajte u ono što vam govori intuicija

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV U vaše srce mogla bi se uvući ljubomora koja će dodatno narušiti vaš sentimentalni život. Što god vi predbacivali partneru, mogao bi i on vama, budući da ćete rado očijukati. POSAO Trebat će vam vremena da pohvatate sve konce. Povjerenje koje ste poklonili pojedinim kolegama postat će upitno, a poslovi u koje ste vjerovali neće više izgledati tako dobro. PRILIKA TJEDNA Ono što vam je na početku tjedna izgledalo nemoguće, u utorak će se ostvariti.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Žudite za ljubavi i uživate u situaciji kad vam zbivanja ubrzaju otkucaje srca. Plijenit ćete pažnju izgledom i ponašanjem počesto obećavajući više nego što namjeravate ispuniti. POSAO Osjećat ćete otpor prema najavljenim promjenama, kao i prema prijedlogu suradnika koji vam ne ulijeva povjerenje. Držat ćete za sebe svoje mišljenje, barem u prvoj polovici tjedna. PRILIKA TJEDNA Vrijeme provedeno u zagrljaju s partnerom vratit će izgubljeno povjerenje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zanemarite li osjećaje, teško ćete ostvariti ljubavni sklad. Ako tijekom vikenda preuzmete stvar u svoje ruke, porazit ćete ne samo vlastite strahove nego i tuđa negativna predviđanja. POSAO Radit ćete nekoliko poslova istovremeno, i to s dosta uspjeha. Honorarni posao neće vas previše opteretiti, a donijet će vam financijski boljitak i dragocjena iskustva. PRILIKA TJEDNA Nećete pogriješiti ako u subotu ugostite prijatelje. Opustit ćete se i zabaviti.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Stara ljubav mogla bi se pojaviti u vašem životu. Pronalazit ćete razloge da barem nakratko budete zajedno i nećete imati mira dok ne saznate postoji li šansa za novi početak. POSAO Zakomplicirat će se pregovori i poslovi koji su trebali započeti. Pokazat će se da niste uzeli u obzir sve stavke, no veći problem predstavljat će ono na što ne možete utjecati. PRILIKA TJEDNA Ne bavite se analizom bliskih odnosa. Pustite neka se slobodno razvijaju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Malo ćete zanemariti privatni život, no partner će se truditi da se previše ne isključite. Samci će očijukati sa znancem ili kolegom koji će skrivati svoj ljubavni status. POSAO Kopkat će vas kritike, čak i ako su izrečene s dobrom namjerom. Silno ćete se truditi oko svakog zadatka nastojeći dokazati sebi i drugima da vam ništa nije neostvarivo. PRILIKA TJEDNA Organizirajte zabavu - uzbuđenja su najbolji način da održite svoj stil života.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Želja da dobijete više ljubavi no što je primate motivirat će vas na veću inicijativu. Postavite li se tako da partneru bude jasno da vam je stalo do njega, vaš plan će se ostvariti. POSAO Budi se vaša kreativnost i jača želja da maksimalno iskoristite vrijeme. Moći ćete pokazati svoje sposobnosti, posebice imate li vješte ruke ili dobro poznajete neki strani jezik. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za bavljenje financijskim i imovinskim pitanjima.

Linker
26. travanj 2024 07:32