ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

TJEDNI HOROSKOP: Lavovima neće nedostajati udvarača. Vage će koketirati i zavoditi

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od d 30. studenoga do 6. prosinca.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Živjet ćete uzbudljivo. Mnogi će vam slati poruke i označavati da im se sviđaju vaši statusi. Ostvarite li novo poznanstvo, moguća je i nova romansa. Stalni odnosi doživjet će pozitivne promjene tijekom vikenda. POSAO Samouvjereni ste, nadobudni i željni dokazivanja. Preispitivat ćete kvalitetu svog rada nastojeći biti bolji. Mogli biste ostvariti dodatni prihod pružajući intelektualne usluge. KUŠNJA TJEDNA Krajem tjedna teže ćete dolaziti do potrebnih informacija. Više ćete razmišljati o prošlosti i biti prilično kritični i izbirljivi. PRILIKA TJEDNA Budite romantični. Nježnost i emotivnost mnogo će značiti za vaš odnos.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zajednički projekti utjecat će na porast osjećajne bliskosti s bračnim partnerom. Samci će prepoznati kvalitete jednog upornog udvarača i napokon shvatiti da on ima ono što im treba. POSAO Pomagat ćete pojedincima koji zaostaju i biti desna ruka suradniku koji radi na zahtjevnom projektu. Polako ćete pripremati teren za aktivnosti koje namjeravate uskoro pokrenuti. PRILIKA TJEDNA Ne odbacujte olako nečiju naklonost, poziv na piće ili večeru.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Izmjenjivat će se dobri i loši utjecaji. Živcirat će vas sitnice i partnerovi egoistični istupi, no i dalje nećete moći bez njega. Samci će biti slabi na staru ljubav, koja će ih zasipati porukama. POSAO Neriješeni novčani ili administrativni problemi isplivat će na površinu. Ekipni rad bit će ispunjen poteškoćama. Teško ćete usklađivati poslovne ideje i različite interese. PRILIKA TJEDNA Pozitivnim stavom i duhovitim dosjetkama prkosit ćete svakodnevnim izazovima.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imate pred sobom jasan cilj, ali još niste spremni za njegovo ispunjenje. Prijatelji će vas buditi iz letargije i poticati na akciju. Uzbudljiv ljubavni susret moguć je u petak. POSAO Povećane obaveze neće vas preplašiti. U drugoj polovini tjedna reorganizirat ćete svoje aktivnosti te se više baviti korekcijama i organizacijom društvenih događaja. PRILIKA TJEDNA Elegantnom odjećom istaknite svoje prednosti, čak i u svakodnevnom druženju.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Ljubomora i osjećaj nesigurnosti narušavat će odnos s partnerom. Bit ćete nagli i skloni destruktivnim rješenjima. Ako vam netko učini nešto nažao, gledat ćete kako mu se osvetiti. POSAO Vaše ideje i aktivnosti bit će izložene kritici pa ćete razmišljati o promjeni posla. Izbjegavajte financijske zavrzlame. Nije vrijeme za rizik i poigravanje s profesionalnom sudbinom. PRILIKA TJEDNA Subota je idealna da učinite nešto dobro za sebe i one koje volite.

image

P.S. I LOVE YOU

WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjetit ćete želju da iskušate nešto novo. Ozbiljnije ćete razmišljati o zbližavanju s površnim poznanikom ili kolegom, no opterećivat će vas mišljenje okoline. Čuvajte se tuđe zavisti. POSAO Komunikacija s inozemnim tvrtkama ili partnerima mogla bi uroditi plodom. Vaše ideje i prijedlozi pronaći će put do pojedinaca koji vam mogu pomoći da ih ostvarite. PRILIKA TJEDNA Rezervirajte srijedu za njegu tijela i uljepšavanje. Posjetite dermatologa.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Skloni ste radikalnim rješenjima i impulzivnim odlukama zbog kojih biste poslije mogli požaliti. Neiskrenost će biti kobna za vašu vezu. Pripazite da vas netko ne ulovi u laži. POSAO Pokušat ćete zaobilaznim putevima ostvarivati svoje planove. Pojedinci koji puno pričaju, ali ne ulijevaju povjerenje privući će vam pažnju. Budite oprezni namjeravate li uložiti novac. PRILIKA TJEDNA Vodite računa i o malim stvarima jer će one mnogo značiti vašem partneru.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će očekivati od vas više razumijevanja, odricanja i prilagodbe. Pred drugima ćete se pretvarati da je sve u najboljem redu, čak i onda kad biste najradije pobjegli od svega. POSAO Budite strpljivi i radite polako. Neka vas ne uznemirava nešto sporije napredovanje. U žurbi ćete lako napraviti pogrešku pa ćete morati raditi na već obrađenom predmetu. PRILIKA TJEDNA U petak ćete osjetiti unutarnju snagu koja vam neće dopustiti da klonete duhom.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Način na koji komunicirate s drugima bit će prepun šarma i finog humora. Neće vam nedostajati udvarača i pažnje. Vrijeme je da zaboravite na prošlost i okrenete novu stranicu. POSAO Nastojat ćete se dokazati i malo previše žuriti ostvariti ambicije. Jedan zavidni kolega usporavat će vam napredak i kritizirati vaš rad, no bit će više onih koji će vas hvaliti i podržavati. PRILIKA TJEDNA Velika potpora na putu osjećajnih spoznaja bit će vam prijatelji i bliski rođaci.

image

THE THING CALLED LOVE

PARAMOUNT/COURTESY EVERETT COLLECTION

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete zapaženi i rado viđeni u društvu. Saznat ćete da vas netko potajno simpatizira i misli na vas. Zauzeti će u drugoj polovini tjedna nailaziti na više ljubavi kod svog izabranika. POSAO Imat ćete mnogo dobrih ideja, a manjkat će vam radne energije. Zapuhat će novi vjetrovi, no vi ćete se više posvetiti uhodanim poslovima, a manje eksperimentirati s nepoznatim stvarima. PRILIKA TJEDNA Isplatit će vam se rad sa ženama te bavljenje kozmetikom i ljepotom.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Budi se želja da kušate zabranjeno voće. Istraživat ćete i čeprkati, koketirati i zavoditi. Ako ste zauzeti, teško ćete se nositi s partnerovim ljubomornim propitkivanjima. POSAO Objektivne okolnosti i lijeni suradnici prilično će vas usporavati. Možda vam u posljednji trenutak zatreba neki dokument i da zbog toga morate odgoditi planirane aktivnosti. PRILIKA TJEDNA U petak nazovite simpatiju ili predložite bračnom partneru romantično putovanje.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Nakon vikenda lakše ćete ostvarivati ljubavne planove. Pravi je trenutak za iskazivanje emocija i šarmiranje simpatije. Bližnji su vam skloni. Stari grijesi ostaju duboko zakopani. POSAO Ne očekuju vas značajniji izazovi i promjene na radnom mjestu. Krajem tjedna moguće su manje nejasnoće i zastoji s kojima ćete vi bez mnogo problema izlaziti na kraj. PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna pogodna je za učenje, polaganje ispita i honorarne poslove.

Linker
24. travanj 2024 19:32