PARAMOUNT/COURTESY EVERETT COLLECTION
ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

TJEDNI HOROSKOP: Lavovima neće nedostajati udvarača, a Bikove će obradovati nasljedstvo

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. studenoga.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. studenoga.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokazat ćete veliko zanimanje za društvena zbivanja. Kretat će se u društvu prijatelja, upoznavati nove ljude i ostvariti kontakt s nekim tko je znatno mlađi ili stariji od vas. POSAO Brzo ćete usvajati nova znanja. Pred vama su zanimljive mogućnosti, posebice ako ste spremni na prihvaćanje dodatnog posla, putovanja i življu komunikaciju sa suradnicima. KUŠNJA TJEDNA U ponedjeljak će puni Mjesec unijeti pomutnju u vaše osjećaje i odnose. Mogli biste poželjeti nešto što nećete moći dobiti. PRILIKA TJEDNA Želite li smršavjeti ili oblikovati tijelo, ne gubite vrijeme. Sport, masaža i wellness će vas preporoditi.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Budete li se više bavili poslom nego ljubavi, privatni život mogao bi vam postati prazan. Nemojte se oglušiti na partnerove signale. Samci će opaziti da ih jedan znanac značajno pogledava. POSAO Mentalna snaga i upornost omogućuju vam da započnete ili dovršite ono što ste planirali. Otežavajuće okolnosti kvare odnos s autoritetima. Morate se sami izboriti za sebe. PRILIKA TJEDNA Uložite u sebe i svoj izgled pa će vam pogled u ogledalo podići samopouzdanje.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Živjet ćete život po svome i biti zadovoljni. Porast će vam ugled u društvu ili kredit kod partnera. Ako ste sami, očekuju vas zanimljivi susreti pod neobičnim okolnostima. POSAO Obavit ćete razgovore vezane uz kredit. Jedan kolega bit će vam velika potpora u ostvarenju planova. Stjecajem neobičnih okolnosti razotkrit ćete poslovnu tajnu. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna zbližit ćete se s osobom s kojom dijelite mnoge zajedničke interese.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će pogrešno shvaćati vaše riječi i postupke, a netko bi vas mogao okriviti i za širenje lažnih informacija. Imat ćete više sreće u površnim kontaktima nego u bliskim odnosima. POSAO Poslovna objektivnost bit će vam smanjena, stoga najprije dobro promislite pa tek onda odlučite, posebice ako ulazite u nove projekte. Dirnut će vas velikodušnost jednog kolege. PRILIKA TJEDNA Intuicija će vam biti najbolji saveznik, kako u ljubavi tako i u poslu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Tvrdoglavost i potreba da uvijek budete u pravu otežat će ljubavnu komunikaciju. Partner će kritizirati vaš način razmišljanja i ponašanja. Ne tražite krivce u drugima. POSAO Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju brzinu, oštroumnost i prodornost. Novac se neće dugo zadržavati na vašem računu. Bit ćete velikodušni i s užitkom ćete ga trošiti. PRILIKA TJEDNA Usmjerite energiju tamo gdje možete najviše postići, a najaktivniji budite u utorak.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Neke stvari bit će vam jasnije. Znat ćete što morate napraviti da biste nešto raščistili. Posao i ljubav bit će usko isprepleteni. Jedan kolega značit će vam više nego što želite priznati. POSAO Pripremite se na naknadne intervencije na poslovima koji su već bili privedeni kraju. Moguće je i da potrošite mnogo vremena na zadatke koji su vam se činili jednostavni. PRILIKA TJEDNA Obradovat će vas dobit od nasljedstva ili završetak dugotrajnog sudskog procesa.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Partner vam je odan pa ne trebate izazivati prepirke i gubiti vrijeme na nadmudrivanja samo da biste mu pokazali svoju snagu. Romantično putovanje uljepšat će vam vikend. POSAO Tjedan će biti ispunjen brojnim sastancima i razgovorima. Morat ćete se nečega odreći da biste nešto dobili. Ako ste nezadovoljni poslom, bavit ćete se mišlju da raskinete ugovor. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak biste se mogli istaknuti sudjelovanjem u humanitarnim aktivnostima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Udaljenost od partnera, pogrešne informacije i preopterećenost poslom utjecat će na stabilnost veze. Početkom tjedna obitelj će vam nametati dodatne obaveze i trošiti živce. POSAO Svakodnevne obaveze su u porastu. Mnogi će vam se obraćati s prijedlozima i ponudama. Administrativne zavrzlame oduzet će vam puno vremena pa nastojte neke stvari obaviti unaprijed. PRILIKA TJEDNA Ne propuštajte pozive na druženje - mogli biste sklopiti pozitivna poznanstva.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Način na koji komunicirate s drugima bit će prepun šarma i finog humora. Neće vam nedostajati udvarača i pažnje. Vrijeme je da zaboravite na prošlost i okrenete novu stranicu. POSAO Nastojat ćete se dokazati i malo previše žuriti ostvariti ambicije. Jedan zavidni kolega usporavat će vam napredak i kritizirati vaš rad, no bit će više onih koji će vas hvaliti i podržavati. PRILIKA TJEDNA Velika potpora na putu osjećajnih spoznaja bit će vam prijatelji i bliski rođaci.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Brzoplete reakcije, kritike i sumnja uvući će se u vaš intimni prostor. Bit će vas lako naljutiti, a još lakše isprovocirati. Kad budete razgovarali s partnerom i bližnjima, birajte riječi. POSAO Komunikacija će biti otežana. Potrošit ćete dosta vremena za popravak ili pronalazak predmeta i dokumenta. Ako niste u formi, izbjegavajte poslove koji traže tjelesno naprezanje. PRILIKA TJEDNA Poradite na ljubavnoj komunikaciji. Pronađite zajedničko rješenje.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Pravo je vrijeme za ljubav. Uživat ćete potporu bliskih ljudi, ali i naklonost nekih atraktivnih pojedinaca. Moći ćete birati i malo se poigravati pa će vam svakodnevica biti uzbudljiva. POSAO Vaši planovi se dobro razvijaju pa ćete imati više vremena za druženje s kolegama. Uz malo truda izvući ćete korist iz jedne poslovne suradnje. Isplatit će vam se kraće putovanje. PRILIKA TJEDNA Iskoristite mogućnost za usavršavanje na području informatike.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Iza šutnje i tvrdoglavog stava skrivat ćete osjećajnu nesigurnost, sumnju i ljubomoru. Mogli biste se zbližiti s nekim osobama zbog koristi, prije nego zbog uzajamnih simpatija. POSAO Poslovi na kojima trenutačno radite obilježit će vašu blisku budućnost. Financijske investicije, suradnja s potencijalnim partnerima ili potpora sponzora bit će od velike važnosti. PRILIKA TJEDNA Više će vam se isplatiti štednja i ulaganje nego trošenje i igre na sreću.

Linker
27. travanj 2024 08:38