John Cusack and Bridget Moynahan, ”Serendipity” (2001) Miramax,,Image: 301228844, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: The Hollywood Archive/Avalon/Profimedia

 THE HOLLYWOOD ARCHIVE/AVALON/PROFIMEDIA
Što donose zvijezde

TJEDNI HOROSKOP: Blizancima bi se mogla dogoditi dramatična ljubav, a Rakovi moraju paziti da ne pretjeruju u jelu i piću

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 28. prosinca do 3. siječnja 2024.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 28. prosinca do 3. siječnja 2024.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Katkad ćete se osjećati potpuno zaneseno, kao da ste dobili energetskoljubavnu injekciju. Malo će vas sputavati vaša oprezna priroda, no većinom ćete se opušteno prepuštati ljubavnoj struji. POSAO Teško će vam pasti čekanje, odugovlačenje i odgađanje posla, a posebice blagdanska strka i prevelika očekivanja. No, uz dobru organizaciju i potporu suradnika i to biste mogli brzo prevladati. KUŠNJA TJEDNA Željet ćete partnera samo za sebe, što bi krajem tjedna moglo dovesti do manjih razmirica. PRILIKA TJEDNA Nekoliko dana potpunog odmora dobro će vam doći da se odmorite i skupite snagu za nove pothvate.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će prepoznavati vaše želje pa ćete iduće dane provesti bolje nego što ste očekivali. Osjećate da ste spremni za novi početak. Samci će biti zatrpani pozivima za druženje. POSAO Na početku tjedna bit ćete pomalo apatični i umorni od svega, no neće trebati dugo da opet živnete. Dobit ćete pohvale za svoj rad, a s njima i motivaciju da nastavite započeto. PRILIKA TJEDNA Ne propustite priliku za romansu iako ste imali loša iskustva. Iduće ne mora biti takvo.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Duboko ćete proživljavati sve što se zbiva između vas i partnera. U drugoj polovini tjedna dobro se kontrolirajte jer bi i bezazlena svađa mogla dovesti do produbljivanja sukoba. POSAO Teško ćete se usredotočiti na ono što vam pričinjava napor, no to vas neće previše zabrinjavati. Pridavat ćete veći značaj odnosima s kolegama, i to s onima s kojima blisko surađujete. PRILIKA TJEDNA Neka vam 2024. započne s odlukama o uvođenju zdravijih navika u prehranu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi pregršt pozitivnih događaja i promjena. Osjećat ćete se voljeno, zavodljivo i samouvjereno. Ostvarit ćete uspjeh na temelju šarma i privlačne vanjštine. POSAO Razmišljat ćete o povećanju prihoda, no sada nije vrijeme za akciju. Obavit ćete temeljito svoj dio posla pa ćete na sebe navući zavist onih koji koriste svaku priliku za ljenčarenje. PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda budite otvoreni prema novim osjećajnim izazovima.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dobivat ćete mnogo pažnje i ljubavi od svog izabranika. Nemojte izigrati njegovu dobronamjernost i povjerenje. Društvo prijatelja i kolega bit će izvor ugodnih iskustava. POSAO Morat ćete se baviti tuđim zaostacima pa ćete imati jako malo slobodnog vremena. Početkom tjedna bit ćete prepuni obaveza pa biste mogli osjećati krivnju ako zbog njih zanemarite bližnje. PRILIKA TJEDNA Bude li partner smišljao nešto posebno za Silvestrovo, ne sputavajte ga.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Mogla bi vam se dogoditi ljubav, i to na prilično dramatičan način. Možda će vam poremetiti obiteljske planove pa pazite da nepromišljenim potezom ne upropastite dobru prigodu. POSAO Uglavnom ćete misliti na zabavu i najradije trošiti vrijeme na zdravice. Kad se u utorak vratite na radno mjesto, bit ćete preumorni da se uhvatite u koštac s gomilom obaveza. PRILIKA TJEDNA Ako vam je veza zapala u krizu, skupite hrabrost i krenite u veliko čišćenje.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Gledat ćete na partnera kao na srodnu dušu, no više u psihičkom smislu. Poznanik ili kolega privući će vas u erotskom smislu. To će vas uznemiriti, no trudit ćete se držati to u sebi. POSAO Oslonite se na osobe koji imaju više znanja i iskustva od vas. Umjesto da se vrtite na mjestu čekajući da vam prođe vrijeme, gledajte što oni rade ne bi li nešto korisno naučili. PRILIKA TJEDNA Ne pretjerujte s jelom i pićem, i ne trošite energiju na one koji to ne zaslužuju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Oslobodit ćete se pritiska i nervoze, a u odnosu s partnerom pokazivati više prilagodljivosti i dobre volje. Oboružani šarmom i osmijehom, mamit ćete poglede i primati ljubavne ponude. POSAO Možete ostvariti zacrtane ciljeve, dobiti traženu pomoć, uslugu ili pak steći naklonost utjecajnih pojedinaca. Dani su pogodni za igre na sreću, kreativne aktivnosti i trgovinu. PRILIKA TJEDNA Mnogi će se otimati za vaše društvo, no dio vremena posvetite i obitelji.

image
WEINSTEIN COMPANY/AFP/PROFIMEDIA

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Do posljednjeg trena nećete znati s kim i gdje provesti blagdane. Nastojte izbjeći ulogu gostoljubivog domaćina; neće vam polaziti za rukom. Partner će vam nametnuti svoje želje. POSAO Nećete se baš dobro snalaziti u blagdanskom ritmu. Smetat će vam nemaran pristup zadaćama koje doživljavate ozbiljno, a i izostanak pojedinih suradnika predstavljat će vam poteškoću. PRILIKA TJEDNA Unesite dašak svečanosti u svoj dom, a goste iznenadite neobičnim jelima.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Flert i površna ljubavna avantura predstavljat će vam izlaz iz ljubavnih problema i blagdanske depresije. Moguć je platonski odnos s pojedincem kojeg dugo poznajete. POSAO Imat ćete više samopouzdanja i prodornosti. Ono što sada započnete može se kasnije pokazati kao uspješan dugoročni pothvat. Iskoristite opušteni ugođaj i iznesite nadređenima svoje zamisli. PRILIKA TJEDNA Nećete pogriješiti ako se za doček Nove godine pojavite u romantičnom izdanju

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete se povući u uski krug obitelji ili prijatelja i mirno obilježiti ulazak u novu godinu. Partner će vas podržati. Imat ćete osjećaj da intuitivno predosjeća vaše želje i potrebe. POSAO Kad se nađete na udaru nepravednih odluka, planut ćete i zbog sitnice. Bit ćete strogi, no dobro ćete nagraditi one koji opravdaju vaše povjerenje. Ne požurujte stvari. PRILIKA TJEDNA Budite kreativni u smišljanju novogodišnjeg menija i pakiranju poklona.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Veza će vam biti skladnija krajem tjedna, nakon što prođe novogodišnje slavlje. Samci će uživati u druženju, očijukanju i zavođenju, a neki bi se mogli i zaljubiti. POSAO Najava novih projekata nagnat će vas da visoko podignete zdravicu u najluđoj noći. Možete se nadati suradnji s kreativnim pojedincima. Pokažite da ste spremni za nešto novo. PRILIKA TJEDNA Želite li produžiti novogodišnji ugođaj, u srijedu organizirajte malo druženje.

Linker
26. travanj 2024 07:00