La La Land (2016)
Ryan Gosling & Emma Stone
*Filmstill - Editorial Use Only*,Image: 362817842, License: Rights-managed, Restrictions: Filmstill // HANDOUT/EDITORIAL USE ONLY!
Pl

 IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
zvijezde predviđaju

TJEDNI HOROSKOP: Blizanci će biti na meti udvarača, a Vodenjaci će razmišljati o dodatnom školovanju

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 4. do 10. siječnja.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Birat ćete prijatelje i pažljivo dozirati društveni život. Potrošit ćete puno vremena na razmišljanje, prisjećanje na prošlost i planiranje poteza na osjećajnom planu. Mogli biste pomiješati ljubav i posao. POSAO Razmatrat ćete kvalitetu poslovnih odnosa. Moguće su izmjene u ugovorima ili bliska suradnja s pojedincima koje slabo poznajete. Promijenit ćete mišljenje o nekim kolegama. KUŠNJA TJEDNA Krajem tjedna morat ćete malo popustiti partneru te pronaći balans između karijere i privatnog života. PRILIKA TJEDNA Želite li smršavjeti, očvrsnuti mišiće i oblikovati tijelo, petak je pogodan za akciju.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete zadovoljni ponašanjem svog partnera jer će vam nastojati izići ususret u svakoj prilici. Samci neće pogriješiti ako se osmjele prići osobi koja im se sviđa. POSAO Poslovne obaveze neće biti previše zahtjevne. Razmišljat ćete o dodatnom školovanju. Mogli biste puno naučiti iz stručne literature i iskustva pojedinih suradnika ili znanaca. PRILIKA TJEDNA Upoznat ćete zanimljive pojedince s kojima ćete ostvariti prijateljski odnos.

image
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaši napori da sputate osjećaje bit će uzaludni jer bi vam se nakon vikenda mogli oteti kontroli. Želite li iskušati zabranjeno voće, budite oprezni. Čuvajte se lažnih saveznika. POSAO Pripremat ćete dugoročne promjene. Prisiljeni ste vući poteze iz sjene i držati planove za sebe. Teže ćete odrađivati zahtjevne zadatke pa im pristupajte krajnje koncentrirano. PRILIKA TJEDNA Nastojte biti objektivni i pokušajte donijeti odluku na koju nitko neće utjecati.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jedan znanac bit će izuzetno pažljiv i susretljiv prema vama. Ako ste u dugoj vezi, možete očekivati značajni pomak, primjerice inicijativu za zajedničkim životom ili sklapanjem braka. POSAO Imat će želju da nešto objavite ili postanete bogatiji za novo poslovno iskustvo. Dobro ćete se snalaziti u komunikaciji s inozemnim partnerima te zadacima koji traže spretne ruke. PRILIKA TJEDNA Najbolje ćete se osjećati ako promijenite sredinu na nekoliko dana.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete vrlo emotivni i to nećete skrivati. Vikend će za vas biti izvor uzbuđenja, novih poznanstava, a možda i strastvenog flerta. Vodit ćete glavnu riječ u obitelji i društvu. POSAO Poslovi vezani uz nekretnine dobit će novi značaj. Morat ćete izdvojiti izvjesna sredstva za podmirenje zaostalih dugova. Pritom izbjegavajte sumnjive financijske zajmove. PRILIKA TJEDNA Poradite na financijskoj neovisnosti. Vodite računa o prihodima i rashodima.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Venera će se poigravati vašim ljubavnim željama. Bit ćete na meti atraktivnih udvarača, no nemojte ići predaleko jer biste mogli imati problema s bračnim partnerom. POSAO Muči vas odnos s nadređenima i vaš status u tvrtki. Poželjet ćete nešto promijeniti preko noći, no zasad to nije preporučljivo. Poslušajte savjet iskusnijih od vas i malo se primirite. PRILIKA TJEDNA Budete li igrali na kartu diplomacije, postići ćete najviše uspjeha.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Bit ćete pomalo nepromišljeni u iskazivanju osjećaja. Ako se vaša simpatija još ne želi izjasniti, ništa ne forsirajte. Zauzeti će se boriti protiv partnerove ljubomore i neosnovane sumnje. POSAO Dogodit će se promjene koje će od vas zahtijevati da se prilagodite drugima. Dolazit ćete u kontakt s velikim brojem ljudi i informacijama koje će vas prilično zbunjivati. PRILIKA TJEDNA Blagdanski vikend kao stvoren je da ga provedete u ljubavnom zagrljaju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete komunikativni, željni ljubavi, druženja i nastavka blagdanskog ugođaja. Očekuje vas novo poznanstvo ili obnavljanje romanse koja je bila prekinuta na neobičan način. POSAO Odagnat ćete neke probleme koji su vas onemogućavali u napredovanju. Vaš rad mogao bi biti vezan uz putovanje, trgovinu i estetiku. Surađivat ćete s kreativnim pojedincima. PRILIKA TJEDNA Vrijeme je da pokažete svoje sposobnosti i otkrijete skrivene ili potisnute talente.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Posvećivat ćete dosta vremena i pažnje svojoj vezi, no katkad će vam se činiti da je taj trud jednostran i da vas partner ignorira. Ne dajte se izazvati kad budete pokušavali riješiti nedoumice. POSAO Očekuje vas gužva i zbrka pa bez poslovnog plana i kvalitetne organizacije ne započinjite ništa. Bit ćete brzopleti na jeziku, što bi vam moglo priuštiti nepotrebne rasprave. PRILIKA TJEDNA Ako vam treba oslonac, potražite ga u prijatelju iz djetinjstva.

image
NZ/CHRISTOPHEL COLLECTION/PROFIMEDIA

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Unatoč nepovoljnim okolnostima pronalazit ćete pravi put i brzo rješavati zapletena osjećajna previranja. Mogli biste ostvariti zanimljivo poznanstvo na putovanju. POSAO Vaša učinkovitost ovisit će o pomoći kolega. Primijenit ćete u praksi neka teoretska istraživanja. Počet ćete uvoditi suradnike u poslove na kojima ste vi dosad radili. PRILIKA TJEDNA Upoznate li nekoga tko će vas se jako dojmiti, ne libite se saznati nešto više o njemu.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mnogo toga događat će vam se odjednom. Sredinom tjedna naći ćete se u središtu zanimljivih zbivanja. Samopouzdanje vam je u porastu. Mogli biste započeti romansu ili oživiti staru ljubav. POSAO Bit ćete traženi, a vaš rad hvaljen. Uspješno ćete podučavati, analizirati stvari i komunicirati sa suradnicima. Kraj tjedna pogodan je za pregovaranje i potpisivanje ugovora. PRILIKA TJEDNA Želite li ostaviti dojam, izaberite tamne tonove i odjeću koja prati liniju tijela.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera navješćuje pravi ljubavni preporod. Problemi i nesporazumi izgledat će kao daleka prošlost. Usamljeni će se naći na pragu nove veze, dok će zauzeti poboljšati odnos s partnerom. POSAO Očekuju vas plodna putovanja. Bit ćete uspješni u istraživanju i intelektualnim poslovima, a mogao bi vam biti ponuđen i honorarni posao. Iznenadit će vas velikodušnost poslodavca. PRILIKA TJEDNA Aktivnosti koje pokrenete krajem tjedna mogu se pokazati korisnima za vas.

Linker
22. ožujak 2024 21:07