NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Bikovi će često misliti na osobu koja im je nedostupna, a Rakovi će lako gubiti živce

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. veljače.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. veljače.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nova veza tražit će od vas da se prilagodite, nešto prešutite ili pometete pod tepih. Na taj način izbjeći ćete nepotrebne polemike. Neki znanci predstavljat će vam konkurenciju ili smetnju. POSAO Skrivat ćete svoje prave planove. Držite se po strani kad su posrijedi intrige koje će biti plod neostvarenih ambicija pojedinih kolega. Takvi će više naškoditi sami sebi nego vama. KUŠNJA TJEDNA Dopuštat ćete pojedinim prijateljima ili bliskim osobama da vam crpe energiju, umjesto da im stanete na kraj. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak će vam intuicija pokazati pravi put. Zaigrate li na kartu ljubavi, nećete pogriješiti.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Zavodljivi ste, šarmantni i provokativni. Želja za avanturama, putovanjima i koketiranjem sve je jača. Naći ćete se u uzbudljivim situacijama koje ćete inicirati svojom erotičnošću. POSAO Predstoje vam zadaci koji će zahtijevati vještinu snalaženja i dobru motoriku. Prikupljat ćete informacije koje vam mogu olakšati napredak te rado pomagati drugima. PRILIKA TJEDNA U razdoblju ste brojnih pozitivnih okolnosti, stoga ne tratite vrijeme na dokolicu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Ljubavni planovi bit će potisnuti u drugi plan zbog vaših poslovnih i društvenih obaveza. Morat ćete poraditi na komunikaciji s partnerom. Moguća je razlika u načinu razmišljanja i odlučivanja. POSAO Šefovi će mnogo očekivati od vas. Ponekad će vam se činiti da je cjelokupan teret tvrtke na vašim leđima. Mučit će vas skraćeni rokovi i nedostatak kvalitetnih suradnika. PRILIKA TJEDNA Ne požurujte razvoj odnosa s novom simpatijom; budite strpljivi.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete se voljeno i zadovoljno, premda ćete često misliti na osobu koja vam je nedostupna. Kraća putovanja, šetnje gradom i izlasci bit će izvor ugodnih iznenađenja i susreta. POSAO Nećete ustuknuti pred problemima, nego smjelo grabiti prema zacrtanim ciljevima. Ako se u vašoj radnoj sredini cijene odlučnost i ambicija, nametnut ćete se kao pravi izbor. PRILIKA TJEDNA Iskoristite energiju i kreativnost. Pokažite da možete dobro funkcionirati kao dio tima.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaši prigovori visjet će u zraku jer će vas partnerovo ponašanje prilično zbunjivati. No, takav razvoj situacije neće vam naškoditi, već će vas nagnati da krenete u analizu vašeg odnosa. POSAO Mogli biste dospjeti u financijski škripac. Nije najbolje vrijeme za ulaganja. Izvjesni su zaokreti u dosadašnjem načinu poslovanja. Morat ćete čuvati stečene pozicije, a ne ići na širenje. PRILIKA TJEDNA Osmislite odjevne kombinacije kojima ćete skrenuti pažnju na sebe.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Lako ćete gubiti živce, strpljenje i energiju, a probleme rješavati brzopleto i površno. Zbog takvog ponašanja udaljit ćete se od partnera ili ga natjerati da se drži na distanci. POSAO Morat ćete promijeniti način rada da biste na vrijeme završili dogovorene poslove. Ne oslanjajte se na tuđe savjete ili sugestije koje bi mogle naškoditi vašoj reputaciji. PRILIKA TJEDNA Veliki su izgledi da upoznate pojedinca koji neće biti samo prolazna avantura.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Teže ćete kontrolirati svoje želje i nagone. Ostvarivat ćete ljubavne potrebe impulzivno i na štetu bližnjih. Mogla bi vas zaslijepiti strast prema jednom znancu. POSAO Radit ćete više poslova istovremeno i pritom teže razdvajati važno od nevažnog. Neki vaši planovi zasad su teško ostvarivi, a ideje ne nailaze na odobravanje poslovnih autoriteta. PRILIKA TJEDNA Natjerajte se na aktivnost; bit će vam mnogo bolje nakon što se dobro oznojite.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas zanimljivi susreti. Potreba za razmjenom osjećaja bit će naglašena pa ćete češće posezati za ljubavnim dodirima. Svidjet ćete se nekome tko je privlačan, ali i nesiguran. POSAO Zapljusnut će vas val kreativne energije i svježih ideja koje će naći na odobravanje okoline. Organizirat ćete putovanje, položiti ispit ili pronaći novi način da podebljate novčanik. PRILIKA TJEDNA Na račun osmijeha i šarma otvaraju vam se mnoga vrata. Srijeda je dan za akciju.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Gradeći sliku idealne veze polako ćete gubiti kontakt sa stvarnošću. Prijatelj će vam otvoriti oči. Pokušat ćete dati do znanja svom izabraniku da se ne može poigravati s vama. POSAO Brzo ćete se umarati pa ćete zahtjevnije zadatke radije prepuštati kolegama. Intelektualni rad donosi vam veći uspjeh od poslova koji zahtijevaju snagu vaših mišića. PRILIKA TJEDNA U drugoj polovini tjedna okušajte sreću na kvizovima ili u nagradnim igrama.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odlučni ste u namjeri da ispunite svoje ljubavne ambicije, no još će vas pratiti odjek negativnih iskustava iz bliske prošlosti. Intimna druženja udvoje najbolje će vas opustiti. POSAO Bit ćete rastrzani između nekoliko poslovnih aktivnosti. Surađivat ćete s novim i zanimljivim kolegama te promijeniti ritam ili način rada, odnosno dolaska i odlaska na posao. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pratit će vas povoljne okolnosti u financijskim pothvatima.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zbivanja u domu tjeraju vas na štednju. Predstoje vam izdaci vezani uz članove obitelji. S partnerom se manje raspravljajte oko toga tko je u pravu, a više uživajte u zajedničkim trenucima. POSAO Bit ćete prezaposleni. Mogli biste prihvatiti poslovnu ponudu koju će vam uputiti bivši suradnik ili nekoliko dana izostati s posla. Kadrovske promjene poremetit će vam planove. PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak je pogodan za traženje posla ili dodatnih izvora zarade.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Partnerovi znakovi pažnje i uvjeravanje da je sve baš onako kako treba vratit će vam osjećajnu ravnotežu, osloboditi vas nepovjerenja i potrebe za raščišćavanjem stvari. POSAO Uvjerljivi ste na riječima i mentalno jaki. Bit ćete uspješni u pregovaranju, držanju predavanja, pisanju i zastupanju. Nove ideje bit će hvaljene, pogotovo ako ih pretvorite u djela. PRILIKA TJEDNA Ostavit ćete dobar dojam na pojedince koji vam mogu pomoći u karijeri.

Linker
26. travanj 2024 09:35