Veliki izbor

Svi su ludi za second hand automobilima, a ovo je provjereno dobro mjesto!

Rabljena vozila nikad nisu bila traženija, no treba biti oprezan i kupovati na provjerenom mjestu - kao što je Auto Dalmacija, gdje su u ponudi pouzdani modeli i uz to osigurani na minimalno godinu dana.

Proizvodnja novih automobila smanjila se prvo zbog nestašice čipova tijekom pandemije covida, kada su tvornice morale prekinuti ili potpuno obustaviti rad, a krizu autoindustrije još je više produbio rat u Ukrajini i posljedičan rast cijena sirovina. Kako stvari sada stoje, ništa bolje neće biti ni sljedeće godine, a rezultat svega toga je da kupci mjesecima čekaju na novi automobil, pa nije čudno da ih se sve više okreće rabljenima.

No, kupnja rabljenih automobila nije tako jednostavna stvar, znaju to svi koji su se našli u takvoj situaciji. Kako biti siguran da niste kupili mačka u vreći, da vlasnik nije sakrio njegove mane, korigirao broj prijeđenih kilometara, na vrijeme mijenjao sve potrošne dijelove... Upravo je zato najsigurnije kupiti ih od tvrtki specijaliziranih za njihovu prodaju, poput Auto Dalmacije, smještene u trogirskom naselju Plano.

image

U bogatoj ponudi Auto Dalmacije nude se vozila u odličnom stanju

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Auto Dalmacija ima vjerojatno najbogatiju ponudu rabljenih automobila. U njihovom salonu i na otvorenom prodajnom prostoru od čak 3500 četvornih metara nude se šest mjeseci do pet godina stara vozila.

Među njima je najviše modela Kije, što ne čudi, jer je Auto Dalmacija ovlašteni zastupnik i serviser te automobilske kuće za Splitsko-dalmatinsku županiju. Naravno, imaju u ponudi i automobile drugih proizvođača, poput Fiata, Hyundaija, Renaulta, Mercedesa, Volkswagena, BMW-a, Audija i drugih, dakle nude vozila za svačiji ukus, a takav izbor nije lako naći.

Sva su vozila kupljena na domaćem tržištu te su pregledana u čak 110 točaka, pa Auto Dalmacija jamči njihovu ispravnost i kilometražu. Rok isporuke je odmah, a kako su neka od tih vozila već i registrirana, možete sjesti i odvesti se u njima.

image

Auto Dalmacija trenutno u ponudi ima vozila stara od samo šest mjeseci do pet godina, kao što je ovaj KIA NIRO EV

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Budući da automobili nisu stariji od pet godina, većina je još pokrivena tvorničkim jamstvom, koje se kreće od četiri, a za Kiju do čak sedam godina. Uz to je u ponudi i dodatno jamstvo od godinu dana za ona vozila kojima je istekla garancija od proizvođača. Kupci mogu dogovoriti i probnu vožnju te još jednom dati pregledati vozilo u radionici tvrtke ili u servisu po vlastitom izboru.

Uz sve to, kupcu se nudi i da se pod račun uzme njegovo staro vozilo, naravno, ovisno o stanju, kilometraži i starosti. Zadovoljan kupac je najbolja reklama, a u Auto Dalmaciji su upravo takve preporuke njihov najveći adut. I zato nije čudno što im se stari kupci vraćaju, a novi stalno dolaze.

Linker
24. travanj 2024 16:55