Mirna Maras Batinić

‘Svi se izvrsno slažemo i s bivšim smo partnerima u dobrim odnosima‘

Zagrebačka voditeljica Mirna Maras ljetni odmor provodi sa suprugom i djecom nedaleko Šibenika, a za Gloriju otkriva koliko joj se život promijenio otkako je riješila zdravstveni problem i uvela povremeni post.

Sezona godišnjih odmora i dalje traje, no to se u potpunosti ne odnosi na Mirnu Maras Batinić, voditeljicu HRT-ove emisije TV Bingo show, koja već tradicionalno ljetuje s obitelji u Žaboriću nedaleko od Šibenika. Naime, emisija koja već 20 godina usrećuje gledatelje emitira se svakog ponedjeljka, a budući da show vodi s Duškom Ćurlićem - koji ljetuje nedaleko - prošli su tjedan iskoristili priliku te zajedno otputovali u Zagreb na snimanje, nakon čega su se vratili na more.

"Volim svoj posao, osjećam se ugodno na ekranu i odlično se slažem s kolegama, ali nikada ne planiram puno unaprijed. Uz televizijski angažman posvećena sam obitelji i djeci pa mi je to sasvim dovoljno posla", kaže Mirna Maras Batinić, koja već četiri godine radi i u Blitz Cinestaru u Odjelu prodaje.

Sve te angažmane lakše podnosi otkako se nakon rođenja kćerkice Meri, koju je dobila u braku sa Željkom Batinićem, IT konzultantom, odlučila na odstranjenje štitnjače. Danas zahvaljujući tom zahvatu, ali i posebnom režimu prehrane koji uključuje povremeni post, izgleda bolje nego ikad.

image

Nakon što je uklonila štitnjaču i uvela povremeni post, Mirna tvrdi da ima više elana i energije

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV CROPIX

"U jeku korone naišla sam na tekst o postu, a kako su mi liječnici savjetovali da se moram što zdravije hraniti, odlučila sam probati. Jela sam isključivo od 10 do 18 sati, a ostatak dana postila. Na taj način organizmu, odnosno probavnom sustavu dajemo vremena da se odmori. Svidjelo mi se to što se ne izgladnjujem. Bilo je teško prvih tjedan dana, no moj se organizam vrlo brzo naviknuo na takav režim", kaže TV voditeljica koja je posebno zadovoljna što joj se zbog povremenog posta trbuh vidno smanjio, a povećali su joj se elan i energija.

Dodaje da joj je tijekom strogog pridržavanja pravila posta bilo vrlo važno što se nije ničega morala odricati. Jela je sve što voli, a zbog njezinih novih navika nije patio ni obiteljski život jer njezini bližnji obožavaju jesti.

"Više ne postim svakodnevno, pogotovo ne na moru jer boravak na plaži mijenja uobičajene navike, ali kad se vratimo u Zagreb, planiram nastaviti s takvom prehranom. Posebno zato što je moj muž odličan kuhar pa mi je kao velikoj gurmanici teško odoljeti njegovim delicijama", kaže voditeljica, s kojom su na ljetovanju i sin Niko, kojeg je dobila u braku s glumcem i trenerom fitnessa Marijem Valentićem, te Željkov sin Šimun.

image

Mirna Maras sa suprugom Željkom

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV CROPIX

"Svi se izvrsno slažemo i s bivšim smo partnerima u dobrim odnosima. Djeca su nam najvažnija i možda upravo zato imamo odličnu komunikaciju" ispričala nam je Mirna.

Kako njeguje kožu i kosu nakon sunca te prakticira li i koje rituale ljepote, čitajte u novom broju magazina Gloria u kojemu, između ostalog otkrivamo i kako ljeto provode Natali Dizdar, Bojana Gregorić Vejzović, Božo Vrećo i Sandi Pego.

image
GLORIA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • ANAMARIA GOVORČINOVIĆ Hrvatska kajakašica u lovu na svjetske medalje
  • SALMAN RUSHDIE Osuda na smrt i ljubavnu nesreću
  • EMILY CAREY Zvijezda je rođena
  • POKAJNICI ESTETSKIH OPERACIJA Simon Cowell, Jane Fonda, Reid Ewing, Kylie Jenner, Linda Evangelista i Sharon Osbourn
  • LJEPOTA Novi brendovi prirodne kozmetike u Hrvatskoj
  • PIGMENTACIJA KAO MOTIVACIJA Pjegice i mrljice na koži kao zaštitni znak
  • KRALJEVSKI GODIŠNJI ODMORI Kako ljetuju članovi vladajućih europskih dinastija
  • KUHINJA: ERIK PAVIN Delicije po mjeri svjetskih zvijezda
  • PUTOVANJE: IRSKA Avantura riječke glazbenice Nikoline Tomljanović od istočne do zapadne obale otoka
  • FELJTON: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ Život kao scenarij za film
Linker
20. travanj 2024 18:09