Sport i moda

Renata Sopek proslavila rođendan uz sportske izazove i dobru modu

Zabava, sportski izazovi i shopping uz bogatu ponudu sportskih brendova privukli su posjetitelje na druženje koje je spojilo sport i modu.

Ljubitelji mode i sporta svih generacija okupili su se ovog vikenda u Designer Outletu Croatia. I ove godine tamo je održan Sports Week, sve s ciljem poticanja na zdrave životne navike.

"Svjesni smo važnosti kontinuirane tjelovježbe i promicanja zdravih navika, te je upravo iz tog razloga osmišljen Sports Week. Tjedan namijenjen svim generacijama, tijekom kojeg svi mogu uživati u kupovini, zaokružen je na najbolji način - danom prepunim sportskih izazova i druženjem. Zajedno smo poslali poruku o važnosti brige za zdravlje kao i vremenu posvećenom sebi i svojoj obitelji", rekao je direktor Nikola Grđan.

image
PETRA RIA

Za trening s timom Aktivne Hrvatske, koji je predvodila Renata Sopek, okupili su se članovi svih generacija, a Renata je s vježbačima proslavila i rođendan. Posebna pažnja bila je posvećena djeci koja su se na sportskom poligonu ulovila u koštac s izazovima, a uz pomoć kineziologa iz Sport Educe otkrili su za koju su sportsku aktivnost nadareni.

image
PETRA RIA

Legenda vaterpolist Dubravko Šimenc te Marko Jelača - kapetan HAVK-a Mladost, poticali su na sport i rekreaciju, a održane su i eko-radionice. I voditeljice Mirna Maras i Antonija Stupar Jurkin došle su po svoje sportske outfite - brendovi kao što su Adidas, Sport Vision, Under Armour, Timberland, Converse, Skechers, Regatta i Maya Maya imali su popuste do 70 posto pa su posjetitelji imali priliku opremiti se komadima za sportske aktivnosti. Za one koji su propustili sportsko-modni događaj, Designer Outlet Croatia i dalje nudi dobru ponudu s cijenama sniženima 30 do 70 posto tijekom cijele godine.

image
PETRA RIA
Linker
19. travanj 2024 19:40