PROFIMEDIA
HOROSKOP

Rakovima stižu prilike za dodatnu zaradu, a vodenjaci će flertovati baš sa svima

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. srpnja

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. srpnja

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Intenzivno ćete komunicirati s partnerom i obitelji, no ipak će vaše preokupacije biti više poslovne nego intimne prirode. Nastojte se opustiti i više se posvetiti najmilijima.

POSAO Iskrsnut će zanimljive prilike za dodatnu zaradu, a vrućina neće umanjiti vaš radni elan. Projekt koji ste nedavno započeli pokazat će se kao isplativo ulaganje.

KUŠNJA TJEDNA Moguće su manje nesuglasice ili promjena plana, što će biti posljedica financijskih ograničenja ili vašeg ćudljivog raspoloženja.

PRILIKA TJEDNA Namjeravate li pokrenuti nešto novo ili obaviti važne razgovore, u ponedjeljak budite pojačano aktivni.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

*****

LJUBAV S lakoćom ćete rješavati ljubavna pitanja, a intimna konverzacija bit će prožeta strašću i erotikom. Ako ste sami, prijatelji će vas upoznati s nekim tko bi vas mogao zanimati.

POSAO Istaknuta je vaša posvećenost i briga za karijeru, ali i potreba za lijepim stvarima. Ako vam se nešto svidi, nećete pitati za cijenu pa biste mogli isprazniti novčanik.

PRILIKA TJEDNA Otvorit će vam se vrata na koja ste dugo kucali, a to će vam dati novu snagu.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

***

LJUBAV Prepirat ćete se s partnerom zbog različitih interesa. Do vas će doći informacije zbog kojih ćete posumnjati u njegovu vjernost. Tjeskoba će samcima otežati početak nove romanse.

POSAO Nepovoljne okolnosti oduzimat će vam energiju, no kad se odmorite, lako ćete se uhvatiti ukoštac i s najzahtjevnijim zadacima. Pokušajte unaprijediti međuljudske odnose.

PRILIKA TJEDNA Vikend proveden s prijateljima omogućit će vam da se lakše suočite s izazovima.

VAGA

23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Aktivniji društveni život donosi vam zanimljivo poznanstvo, a o vama će ovisiti što će biti dalje. Ako ste zauzeti, ne izvlačite se nedostatkom vremena kad partner poželi ozbiljno porazgovarati.

POSAO Pokazat ćete spremnost na suradnju, no bit će vam važno i da vas se poštuje i uvažava. U ponedjeljak ćete se naći u procijepu između profesionalnih ambicija i privatnih obaveza.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna osmjelite se odjenuti nešto provokativno i seksi.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

***

LJUBAV Produbit će se nerazumijevanje između vas i partnera. Dok ćete vi ustrajati na očuvanju postojećeg odnosa i stanja, njega će nešto vući u potragu za novim iskustvima.

POSAO Izlaz iz nezgodne situacije bit će vam nadohvat ruke. Trebate samo biti strpljivi i usredotočeni. Izbjegnite posuđivanje novca onima za koje niste sigurni da će ga vratiti.

PRILIKA TJEDNA Pokušajte uspostaviti kvalitetniji odnos s pojedincima s kojima ste na ratnoj nozi.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

*****

LJUBAV U vašem ljubavnom gnijezdu bit će mnogo razumijevanja, a moguće nesuglasice rješavat ćete razgovorom i vrućim zagrljajima. Samci će duhovitim pričama osvojiti pažnju svoje simpatije.

POSAO Mogli biste izvući korist iz novih okolnosti, osim ako vas zaslijepljenost nekom idejom ne odvede na krivi put. S dozom opreza pristupite važnim pregovorima i novim kolegama.

PRILIKA TJEDNA U subotu ćete se izvrsno zabaviti u društvu veselog i duhovitog znanca.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

****

LJUBAV Neke stvari odvijat će se drukčije od vaših očekivanja. Ako ste planirali vikend u zagrljaju s voljenim, pripremite rezervnu varijantu. Samci će biti okrenuti virtualnom druženju.

POSAO Bit ćete prkosni i odlučni. Nećete imati razumijevanja za one koji se žele okoristiti vašim postignućima, posebice radi li se o pojedincima s kojima ste do jučer blisko surađivali.

PRILIKA TJEDNA Trebate pronaći malo vremena za ispitivanje svoje duhovne i kreativne strane.

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Nervozni ste, nestrpljivi i ne baš taktični. Svom ćete izabraniku pronalaziti brojne mane i zamjerati nedostatak ljubavi. Samci će flertovati i s onima koji im se osobito ne sviđaju.

POSAO Moguće je da netko svoje greške pripiše vama ili da nastradate zbog tuđe neodgovornosti. Baratate li financijama i preciznim zadacima, pazite da vas netko ne ometa.

PRILIKA TJEDNA Promjena okoline omogućit će vam da situaciju sagledate iz druge perspektive.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

****

LJUBAV Zaokupljeni rješavanjem tuđih problema, malo ćete zanemariti sentimentalni život. No, odlučite li se više posvetiti svom izabraniku, uvidjet ćete da je vaša ljubav još jaka.

POSAO Druženje, provod i izlasci s prijateljima pridonijet će smanjenju radnog elana i koncentracije. Krajem tjedna morat ćete malo stati na loptu i srezati sve nepotrebne izdatke.

PRILIKA TJEDNA Flertovanjem sa znancima pokušajte prodrmati svog uspavanog partnera.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

*****

LJUBAV Kad upoznate privlačnu i tajnovitu osobu, vaša spontana pitanja i iskrenost potpuno će ga razoružati. Prepustit ćete se probuđenim emocijama ne misleći da biste se mogli razočarati.

POSAO Porast će vam energija i optimizam. Dobro ćete se slagati s kolegama, a šefovi će javno isticati vašu spretnost i kreativnost. Pronaći ćete nešto lijepo i zanimljivo u svemu što budete radili.

PRILIKA TJEDNA Mogli biste dobiti zasluženu nagradu i uživati u novim pogodnostima.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

***

LJUBAV Pogodit će vas partnerovo nerazumijevanje. Krajem tjedna drugi će biti umiješani u vašu prepirku. Nećete im dopustiti da vam govore što ćete raditi i s kim se trebate družiti.

POSAO Doživljavate li radne zadatke kao teret, nećete skrivati nezadovoljstvo. Takvo ponašanje neće se svidjeti šefovima pa se pokušajte suzdržati. Možete računati na potporu kolega.

PRILIKA TJEDNA U utorak će vam kratko putovanje otvoriti put ka novim i korisnim poznanstvima.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

****

LJUBAV U flertu i zavođenju tražit ćete potvrdu da ste privlačni i zanimljivi. Vaš partner neće baš blagonaklono gledati na osmijehe koje ćete dijeliti predstavnicima suprotnog spola.

POSAO Isticat ćete se kreativnošću i dobrim idejama, a i financijski izgledi će se poboljšati. Da se ne biste previše opustili, potrudit će se vaši nadređeni koji će vam dodijeliti nove zadatke.

PRILIKA TJEDNA Nastojte aktivno iskoristiti slobodno vrijeme - vježbajte, plivajte, planinarite…

Linker
27. travanj 2024 14:04