nova platforma

Predstavljamo vam Style Club s Mirelom Forić Srnom

Što vas sve očekuje u novoj rubrici Style Club piše Mirela Forić Srna, naša nova suradnica koja će donositi inspirativne razgovore, otkrivati svoje modne i beauty opsesije, ali i omiljene destinacije diljem svijeta koje vrijedi posjetiti...

Prvi put sam kolumnu napisala prije nekih 13 godina. Ne mogu se točno ni sjetiti svih detalja - kako, što i zašto, ali se dobro sjećam osjećaja uzbuđenja i odgovornosti. Bio je to moj prvi susret s izdavaštvom i s medijima. Za nekoga tko je studirao financije, bio je to zaokret koji se nije naslućivao. Ipak, to je bila moja odskočna daska, iskustvo koje je osvijestilo strast koju gajim prema modnim časopisima od kad znam za sebe, a koje do tada nisam bila svjesna.

Istina je, doduše, da sam sav džeparac još kao klinka ostavljala u Algoritmu kako bih kupovala strane modne časopise, da sam maštala o tom svijetu i ljudima koji se kriju iza tih tekstova i fotografija, ali moda i mediji u mom okruženju i odgoju nisu bili profesija koja se od mene očekivala. Ali kako to obično biva u životu, uvijek nas - prije ili kasnije - pronađe on što nam je suđeno.

image
JELENA BALIĆ

Sve je na kraju rezultiralo i pokretanjem lifestyle portala Buro. i vrlo uspješnim godinama ostvarenja mog profesionalnog sna. U međuvremenu se mnogo toga promijenilo - i privatno i poslovno, ali ono što je svih ovih godina ostalo isto je moj odnos i povjerenje koje njegujem s Vedranom Čarapović Propadalo, glavnom urednicom svih izdanja Glorije, a koja je tada, prije 13 godina, ali i sada bila inicijator mog medijskog angažmana. Uvijek je vjerovala u mene i na tome sam joj zahvalna.

Naša ideja rubrike Style Club je stvoriti platformu koja će okupljati ljude sličnih interesa, otvoriti kanale komunikacije i prenošenja znanja i iskustva. Ponekad će biti i mjesto za često potreban bijeg od nerijetko surove stvarnosti u kojoj svi živimo, ali i mjesto za pitanja na koja ja neću imati odgovore, ali ćete ih imati vi ili ćemo pronaći nekog trećeg da nam na njih odgovori.

Živimo u doba Instagrama, TikToka, društvenih mreža općenito, ali mnogo toga što bih voljela podijeliti sa svojim pratiteljima, zbog zadanog formata često nije moguće ili pak ispada vrlo šturo i površno. Baš zato želim u Style Clubu predstaviti ljude za koje smatram da su dovoljno zanimljivi da vam oduzmu vaše dragocjeno vrijeme, da vas upoznam s mjestima na koje me životni put do sada odveo, gradovima koje sam zavoljela, restoranima zbog kojih se njima vraćam, predstavama i izložbama koje se pamte, da vam preporučujem knjige koje razmjenjujem s prijateljicama, beauty proizvode od kojih se ne odvajam, modne trendove ili jednostavno stil žena koje me inspiriraju, dileme s kojima se kao žene svakodnevno surećemo i sve ono za što vi, poštovani čitatelji Glorije, pokažete svoj interes.

image
JELENA BALIĆ

Ne utvaram si da znam sve, a još manje da znam najbolje pa se ponajviše veselim svemu onome što ću naučiti pišući, ali i onome što ćete vi podijeliti sa mnom. Oni koji me poznaju kažu da mi je najveća vrlina i mana to što sam preiskrena, a to je jedino što vam i mogu obećati - stojim iza svake svoje riječi i nikada neću napisati ili podijeliti s vama nešto u što sama ne vjerujem.

Kažu da u životu ništa nije slučajno pa se i ja nadam da postoji dobar razlog što ova suradnja kreće baš u veljači, mjesecu koji je za mnoge mjesec ljubavi i novih početaka. Za mene osobno, veljača je mjesec u kojem moja obitelj obično odlazi na skijaške praznike pa se veselim što ću vas ovaj mjesec provesti kroz moju najdražu ski destinaciju, ali i podijeliti neke praktične savjete moje zimske beauty rutine.

Veselim se ovom druženju i nadam se da će svatko od vas u Stylu Clubu pronaći ponešto za sebe!

Vaša M.

Linker
11. travanj 2024 04:15