Za svaku generaciju

Predstavljamo vam novu Gloriju: novi format, logo i dizajn

Drage čitateljice i čitatelji, s ponosom vam predstavljamo novu Gloriju - iskustvo listanja najutjecajnijeg ženskog magazina sada će biti još uzbudljivije - zahvaljujući novom formatu, logu i dizajnu te suvremenoj fotografskoj viziji.

Ostajući vjerni sebi, nastavljamo rasti i razvijati se ukorak s globalnim medijskim trendovima, zadržavajući fokus na inspirativnim pričama zvijezda. Među njima je i Danijela Martinović, glazbenica i pjesnikinja koja je uz svoje nove poslovne izazove baš s Glorijom podijelila i svoja intimna razmišljanja te otkrila koliko je trenutačno sretna i ispunjena na privatnom planu. Ona je zvijezda naslovnice nove Glorije.

image
PRODUKCIJA GLORIA

Na našim stranicama iz tjedna u tjedan moći ćete upoznavati i nova lica medijske scene te se kao i dosad informirati o svemu što se događa u svijetu mode i ljepote, arhitekture i dizajna, gastronomije i putovanja. Progovaramo i o važnim temama kako bismo dodatno ojačali našu zajednicu temeljenu na povjerenju.

Ideja je da vama, dragi čitatelji, nastavimo uljepšavati svakodnevicu te da vam naše priče, naši sugovornici i naše ideje stvaraju nezaboravne doživljaje, a da čitalačko iskustvo bude jedinstveno - za svaku generaciju. Uz sjajan kreativni tim i naše iskusne autore slavimo ljepotu življenja.

Vaša Gloria

Linker
17. travanj 2024 22:38