PRESS
novi trend

Popularnim Stanley bocama je "odzvonilo", a po svemu sudeći zamijenit će ih upravo ove

Prošle godine TikTok prepravile su snimke šarolikih Stanley Cups boca za vodu. Međutim, izgleda da je njihova popularnost prošlost, a u trendu su one brenda Owala.

Prošle godine TikTok prepravile su snimke šarolikih Stanley Cups boca za vodu. Međutim, izgleda da je njihova popularnost prošlost, a u trendu su one brenda Owala.

Prošle godine gledajući društvenu mrežu TikTok činilo se kako gotovo svi piju iz šarolikih boca za vodu sa slamkom. Poznate kao Stanley Cups, ove boce su postale toliko popularne da je američka trgovina Target u jednom trenutku morala uvesti restrikcije pa je bilo dopušteno kupiti samo dvije boce po osobi. Riječ je zapravo o prijenosnim bočicama koje nalikuju na velike šalice s ručkama i plastičnim slamkama. Kreirao ih je više od 100 godina star brend Stanley, a veliki broj obožavatelja stekle su zbog svog praktičnog dizajna koji drži piće hladnim satima. Odoljeti im nije mogla ni britanska pjevačica Adele, koja je u travnju prošle godine uočena kako za vrijeme snimanja emisije "Carpool Karaoke" izlazi iz auta sa Stanley Cup bocom rose quartz nijanse. Osim nje, svoje oduševljenje ovim bocama nije skrivala ni američka glumica i pjevačica Olivia Rodrigo koja je čak snimila video kako bi podijelila da je i nju ova TikTok manija zarazila.

Međutim, izgleda da je ovom trendu ipak došao kraj. Kako je objasnila TikTokerica Casey Lewis: "Vrlo je lako reći kada neki trend završava jer svaki trend, na kraju krajeva, prestaje...Jednom kada vidite da horde mama naviru trgovine kako bi se dočepale nekog artikla, službeno je trendu došao kraj."

@hopeyoufindyourdad @Casey Lewis the stanley cup water bottle trend is definitely on the way out and im glad to hear I’m not the only one noticing the rise of the next trending cup in my opinion is the Owala. I’ve been sitting on this take a while but was scared to speak against Stanley until I saw this! As a reminder, do not buy things you don’t need. If you already have a Stanley don’t create more waste ? #stanleycup #stanleytumbler #genztrends #genz #waterbottle #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound - Andra

Referirajući se na Lewisin video, TikTokerica Andra nagovijestila je da će novi trend postati Owala boce. Posljednjih dana puno se priča o ovim bocama na društvenim mrežama, a mnogi kažu da su čak i bolje od dosad popularnih Stanley boca. Naime, umjesto vrha u obliku šalice, model boce FreeSip brenda Owala ima ugrađenu slamku na način da se tekućina ne može izliti iz boce. Osim praktičnog dizajna, model dolazi u trinaest boja pa će sigurno svatko naći onu koja mu odgovara.

Linker
26. travanj 2024 10:27