Loving couple on the bed in the bedroom

 DEPOSITPHOTOS
Nije dobra ideja

Ovom se znaku smiješi opasna avantura s kolegom, radije ga zaobiđite

Dok će se jednima ovaj tjedan vrtiti oko posla, drugi će uživati u čarima ljubavi... Ili napokon poduzeti nešto da ih probude.

Dok će se jednima ovaj tjedan vrtiti oko posla, drugi će uživati u čarima ljubavi... Ili napokon poduzeti nešto da ih probude.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 22. do 28. rujna.


VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Dobro ćete se zabaviti u društvu prijatelja, no najviše ćete uživati u intimnim trenucima s partnerom, u svom domu. Tu ćete se osjećati sigurno i zaštićeno. Krajem tjedna samci će spremnije iskušati nešto novo.

POSAO: Vaš ritam ovisit će o suradnji i usklađenosti s drugima. Početkom tjedna imat ćete koristi od bliskih suradnika. Njihovi savjeti i usluge uvelike će vam olakšati obavljanje poslova i zaduženja.

KUŠNJA TJEDNA: Mogli biste doći u napast da se upustite u opasnu avanturu s kolegom koji misli da je neodoljiv. Radije pokušajte šarmirati nekoga tko je izvan vašeg poslovnog kruga.

PRILIKA TJEDNA: Lukavost i spremnost na improvizaciju koristit će ekipnom projektu koji vam može donijeti priželjkivane pogodnosti.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Upoznat ćete pojedinca koji će vas zaintrigirati duhovitim pričama i privlačnim izgledom. Novi ljubavni početak mogao bi se roditi iz dobrosusjedskog odnosa ili pak nakon intervencije rođaka i dobrih znanaca.

POSAO: Bavit ćete se financijskim pitanjima. Trudit ćete se istodobno pokrivati više područja, no krajem tjedna morat ćete se usredotočiti na ono što je najvažnije.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna pružit će vam se prilika da opet zadobijete povjerenje drage osobe ili ispravite slučajne poslovne propuste.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Osjećajna pitanja istaknuta su na negativan način pa možete očekivati razočaranja i manipulacije od svojih bližnjih. Ako ste zauzeti, partnerova hladnoća pokazat će koliko su vam važni povjerenje i bliskost.

POSAO: Morat ćete raščistiti odnos ili prekinuti suradnju s pojedincima koji su izigrali vaše povjerenje. Na svjetlo dana možda izađu problemi na koje niste računali.

PRILIKA TJEDNA: Obradujte partnera ili simpatiju romantičnom večerom, posebice ako spada u red onih koji teško izražavaju osjećaje.

image

Škorpioni bi mogli baciti svoju "strelicu" izvan ljubavnog gnijezda.

DEPOSITPHOTOS

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Pokazat ćete više spremnosti za promjene, od drukčijeg odnosa prema kućanskim obavezama do preuzimanja inicijative ispod plahti. Ako ste spremni za novu ljubav, otvoreno ćete pristupiti novoj simpatiji.

POSAO: Pokazivat ćete zanimanje za širenje poslovanja i aktivnosti koje se odvijaju pod patronatom vaše tvrtke. Pokazivat ćete izuzetne liderske sposobnosti.

PRILIKA TJEDNA: Odete li na putovanje s partnerom, zbližit će vas novootkriveni interesi, obnovljena strast i opušteni ugođaj.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Uživat ćete u zavođenju razbacujući se erotskim provokacijama, duhovitim pričama i lijepim obećanjima. Vaša simpatija uzvratit će vam osjećaje, a veza s njom mogla bi početi na vrlo neobičan način.

POSAO: Podrška bližnjih motivirat će vas da se više angažirate oko važnih zadataka. Uđete li u uži izbor za novi posao, bit ćete spremni preuzeti odgovornost.

PRILIKA TJEDNA: Postat ćete svjesni da pušenje, alkohol i premalo sna ne idu zajedno s razmišljanjem o zdravom načinu života.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Pojavit će se komplikacije zbog nove simpatije ili neriješenih problema iz nedavne prošlosti. Suprotna strana ustrajat će na ostvarenju svojih želja i planova, što će vama predstavljati veliko opterećenje.

POSAO: Strahovat ćete za svoj položaj. Budite svjesni svojih mogućnosti i ne eksperimentirajte s projektima koji nisu bliski vašoj struci. Izbjegavajte novčani rizik.

PRILIKA TJEDNA: Vaša pojačana osjetljivost praćena promjenama raspoloženja u nedjelju će predstavljati erotski izazov vašem partneru.

image

Ribe s razlogom strahuju za posao i brinu zbog novčanih problema - pamet u glavu!

DEPOSITPHOTOS

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Mogli biste se naći na pragu veze kojoj će zli jezici otežati prve korake, usprkos iskrenim željama i pozitivnom naboju. Najbolje je da se ne osvrćete na one koji su protiv vaše ljubavi nego da slušate svoje srce.

POSAO: Okrenuti ste prema aktivnostima kojima možete poboljšati financijsko stanje. Napravit ćete i neke konkretne korake, tako da ne ostane sve samo na planovima.

PRILIKA TJEDNA: Sredinom tjedna srest ćete pojedinca koji će vas svojim uspjehom nadahnuti da bolje iskoristite svoj potencijal.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Povoljan preokret nastupit će već na početku tjedna, posebice ako ste dugo bili sami. Pustit ćete da vas nose bujica osjećaja i požuda nastojeći iz svakog ljubavnog susreta izvući najviše što možete.

POSAO: Bavit ćete se imovinskim pitanjima i dobro se snalaziti u financijskim vodama. Ne ustručavajte se pokazati ambiciju te prihvatiti veću odgovornost.

PRILIKA TJEDNA: Sudjelovanje u sportskom natjecanju, makar i potpuno amaterski, u subotu će vam donijeti mnogo zadovoljstva.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV: Uzburkat će se vaš unutarnji svijet pa će na površinu izaći i ono što je dugo bilo prikrivano i obuzdavano. Neće izostati ljubomorne reakcije, a posebno napeto bit će u slučaju da živite s roditeljima.

POSAO: Požrtvovnost i kolegijalnost važni su za uspjeh zajedničkog projekta. Odnosi koji nisu zasnovani na suradnji bit će velika smetnja dobrim rezultatima.

PRILIKA TJEDNA: Da biste mudro iskoristili prethodna iskustva i izbjegli stare greške, bit će potrebno vratiti se nakratko u prošlost.

image

Lav bi ovih dana mogao imati zanimljvih poslovnih susreta i uspjeha.

DEPOSITPHOTOS

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Obiteljske i poslovne obaveze poremetit će vam ljubavne planove donoseći višak nervoze te psihičku i tjelesnu iscrpljenost. Sitne nježnosti i strastveni zagrljaji popravit će vam raspoloženje tijekom vikenda.

POSAO: Katkad ćete djelovati pomalo nezainteresirano, no u ključnom trenutku reagirat ćete na pravi način. S mnogo entuzijazma pristupit ćete pregovorima.

PRILIKA TJEDNA: Družite se s pojedincima uz koje ćete se moći opustiti, a možda i popričati o problemima koji vas muče.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Kontrolirat ćete potrebu za nadmetanjem i nadglasavanjem suprotne strane. Vaša tolerancija i konstruktivni prijedlozi smekšat će partnera. Pristanu li na mali kompromis, samci će otvoriti novo ljubavno poglavlje.

POSAO: Pokazat ćete se kao nezamjenjiv suradnik, samo ćete morati biti taktičniji. Vaše oštre kritike i cinične primjedbe mogle bi prilično pogoditi osjetljive kolege.

PRILIKA TJEDNA: Iskoristite društvena okupljanja za razgovore o poslu, novim ulaganjima i sponzorstvu. Zaigrajte na kartu šarma.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Imate sve preduvjete da svoj ljubavni život ispunite vedrim bojama. Zanosna Venera donosi uzbudljivu romansu samcima, dok će zauzetima pomoći da riješe nedoumice koje su im remetile bračni i obiteljski sklad.

POSAO: Omiljenost u radnoj sredini omogućit će vam da se lakše približite cilju. Dođe li do sukoba između pojedinih suradnika, pokušajte smiriti situaciju.

PRILIKA TJEDNA: Ne požurujte događaje ako vidite da ne možete puno učiniti. Hobijem i kućnim poslovima skratite vrijeme čekanja

Linker
26. travanj 2024 03:24