harry styles

 

 VEVO/HARRY STYLES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Miris seksa

Ovo bi moglo postati veliki hit: Harry Styles će predstaviti mirise inspirirane ljudskim dodirom

Već je angažirao Shauna Kearneyja, bivšeg visoko pozicioniranog menadžera u Goopu koji će biti izvršni direktor njegovog novog brenda sa sugestivnim mirisima.

Već je angažirao Shauna Kearneyja, bivšeg visoko pozicioniranog menadžera u Goopu koji će biti izvršni direktor njegovog novog brenda sa sugestivnim mirisima.

Po uzoru na lifestyle brend Gwyneth Paltrow, pop zvijezda i glumac Harry Styles ponudu svog brenda planira proširiti na posebne mirise. Radi se o njegovom brendu Pleasant, a nadahnuće je možda pronašao u svima znanoj svijeći s mirisom vagine iz ponude Goopa. Nakon što je lansirana, izazvala je diskusije - neki su poludjeli za tom mirisnom svijećom, a drugi su se zgražali. Kako god bilo, Harryju Stylesu svidjela se ideja da se posebni mirisi tijela "ovjekovječe" u staklenim bočicama, kao parfemi.

Britanski glazbenik poznat po rodno fluidnom modnom stilu i ljubavi prema lakovima za nokte, pokrenuo je 2021. vlastiti kozmetički brend Pleasing čiji je moto: "Pronađi svoje zadovoljstvo." Novi proizvod inspiriran je mirisom "tijela o tijelo", dodira i ugodnih susreta sa strancima. Mnogi su zacijelo poželjeli osjećati miris ljubavnika ili ljubavnice i miris seksa cijeli dan: Harry Styles mogao bi im ispuniti želju. Da misli ozbiljno, otkriva detalj kako već ima nazive svoje mirisne palete: Rivulets, Closeness, Bright i Hot, a potonjem je svrha dočarati "divan susret sa strancem".

Izvršni direktor njegovog brenda specifičnih mirisa bit će Shaun Kearney, bivši visoko pozicionirani menadžer u Goopu. Nakon objave imenovanja, Harry Styles je rekao: "Njegova iznimna vizija i veliko iskustvo bit će neprocjenjivi dok ulazimo u novo poglavlje Pleasanta". Brend je proljetos lansirao novu kolekciju laka za nokte i odjeće pod nazivom "Oprašivač", inspiriranu divljim životinjama.

Inače, glazbenik i glumac u vezi je s kanadskom glumicom Taylor Russell. Nedavno su se prestali skrivati kada je došao pred nju u Nacionalno kazalište gdje glumi u predstavi "The Effect". Romansa je, čini se, nedavno počela jer ih britanski mediji povezuju od srpnja: prije mjesec dana Taylor Russell uživala je u njegovom koncertu u Beču, u VIP loži. Par je poslije viđen kako se drži za ruke. Tada nisu komentirali romansu no sada je sve jasno: glumica u usponu nova je djevojka 29-godišnjeg pjevača, nakon avanture sa supermodelom Emily Ratajkowski te vezom s glumicom i redateljicom, Olivijom Wilde.

Linker
26. travanj 2024 16:40