dolaze nove epizode

Nakon 20 godina vraća se ‘Ally McBeal‘, jedna od najgledanijih serija devedesetih

Nova serija neće biti reboot stare, već će se radnja vrtjeti oko novog lika, a glavna glumica originalne serije tek treba odlučiti hoće li reprizirati svoju ulogu.

Nagrađivana američka TV serija "Ally McBeal", koja je gledatelje zabavljala od 1997. do polovice 2002. dobit će nove nastavke. Snimanje novih epizoda u ranoj je fazi, a prema pisanju Deadlinea, nova serija neće biti reboot stare u kojoj se proslavila glumica Calista Flockhart. Iako je original bio u produkciji Foxa, ovoga puta tu ulogu preuzima ABC.

Scenaristica i izvršna producentica je Karen Gist, a radnja će pratiti mladu ženu koja se pridružuje odvjetničkom uredu iz originalne serije odmah nakon što je završila pravni fakultet. Šuška se da je novi glavni lik zapravo kći Allyjine cimerice Renée Raddick koju je utjelovila Lisa Nicole Carson.

image

Ekipa iz serije Ally McBeal.

20TH CENTURY FOX-DAVID E. KELLY PRODUCTIONS - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Flockhart je navodno već pozvana da se vrati u svoju ulogu te kao izvršna producentica, no za sada nije ništa odlučila jer čeka da scenarij bude gotov.

Flockhart je u originalnoj seriji glumila Ally McBeal, mladu odvjetnicu koja se zapošljava u prestižnoj bostonskoj odvjetničkoj tvrtki s pretjerano seksualnim okruženjem. Tamo radi s bivšim dečkom Billyjem (Gil Bellows) i njegovom suprugom Georgiom (Courtney Thorne-Smith).

David E. Kelley, koji je osmislio hit seriju, uzbuđen je zbog njezinog "oživljavanja", ali neće biti uključen u produkciju.

image

Calista Flockhart kao Ally McBeal.

20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Serija je najveću gledanost postigla s prvim dvjema sezonama. U trećoj su scenaristi doveli nekoliko ekscentričnijih likova zbog kojih je gledanost pala, a neki od glumaca su dali otkaz. U 4. sezoni, glumačkoj ekipi pridružuje se Robert Downey Jr. kao Allyjin novi, ljubavni partner, no zbog njegovih problema s drogama dobiva otkaz.

Kasnije su glumci sve više odlazili pa je Fox otkazao seriju nakon što je gledanost drastično potonula tijekom pete sezone.

Linker
18. travanj 2024 15:05