NOVA GLORIA IN

Modni piknik: 8 uspješnih žena na sanjivom Cmroku

Nova naslovnica Glorije IN okupila je osam uspješnih žena na zagrebačkom Cmroku, koje su na pikniku uz grožđe, šampanjac i jagode otkrile o čemu trenutačno sanjaju, što ih inspirira i kako je bilo snimati na suncu u podne u tako velikom broju

Osam talentiranih, uspješnih i omiljenih it djevojaka zvijezde su naslovnice nove Glorije IN. Tara Thaller koju smo već upoznali kao vrsnu glumicu i pjevačicu, svake nedjelje u Plesu sa zvijezdama dokazuje se i kao odlična plesačica. Influencerica Ivana Pirizović sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli dobre i loše dane, lifestyle, ljubav prema psima i veganskoj prehrani. Dizajnerica Lana Puljić priprema novu kolekciju u kojoj će, kaže, biti puno njezine omiljene ružičaste boje ali i crne i bijele.

image
Gloria Produkcija

Glumica Anđela Ramljak oduševljava u predstavama njezina matičnog ZKM-a, influencerica Jelena Marinović uživala je u romantičnom staylingu na snimanju, kakav sve rijeđe nosi od kako je postala majka, a slastičarka Ivana Čuljak Lošić u pripremama je oko otvaranja novog lokala, tako da joj je, kaže, bijeg od stvarnosti na magičnom zagrebačkom Cmroku itekako godio. Plesačica Valentina Walme tijekom snimanja covera prisjetila se serije "Dinastija", a o novim trendovima u dizajnu nakita razgovarali smo s još jednom zvijezdom naše naslovnice, vlasnicom popularnog brenda Cloud&co Katarinom Radnić Zmazek.

Linker
18. travanj 2024 13:39