June 4, 2019, London, United Kingdom: Luke Evans attends The Royal Academy Of Arts Summer Exhibition Preview Party at Royal Academy of Arts in London, England.,Image: 820631175, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Fred Duval/Zuma Press/Profimedia

 FRED DUVAL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
zadovoljan je

Luke Evans je izgubio 8 kilograma, pa se "pohvalio" ubojitim mišićima

44-godišnji velški glumac je s više od 3 milijuna pratitelja podijelio video u kojem pozira bez majice samo u traper hlačama.

44-godišnji velški glumac je s više od 3 milijuna pratitelja podijelio video u kojem pozira bez majice samo u traper hlačama.

Glumac Luke Evans na društvenim mrežama se pohvalio kako je izgubio gotovo 8 kilograma u samo 10 tjedana.

44- godišnjak fanovima je odlučio i pokazati kako sada izgleda, pa je snimio video ispred ogledala i to pozirajući bez majice samo u traper hlačama.

"Ajme kakvo tijelo","Ne znam gdje si mogao izgubiti 8 kilograma kad nisi ni imao viška i prije", samo su neki od komentara koje su mu fanovi napisali ispod fotografija. Luke je također objasnio kako je kilograme izgubio otkako glumi u predstavi na londonskom West Endu. Naime, od rujna igra u sada već hit predstavi Backstairs Billy. Riječ je o komediji koja je nastala prema istinitoj priči o neobičnom prijateljstvu britanske kraljice Elizabete, odnosno Kraljice Majke kako su je zvali i William Tallon odnosno Backstairs Billyja koji je godinama bio njezin najvjerniji sluga. Priča je to o najmanje vjerojatnom prijateljstvu.

Lukea je očito rad na ovom komadu itekako dobro upregnuo, ali ‘istesao‘, no uz opise slike se požalio da ipak nije sve tako idealno.

"Jedini nedostatak... stigla je zima", našalio se uz opis videa Luke, vjerojatno aludirajući na to kako nitko neće sada vidjeti njegove savršene mišiće jer nije vrijeme za odlazak na plažu.

U videu je podijelio i dio svoje beauty rutine, točnije da koristi jastučiče za područje oko očiju.

‘Hladni oblozi za oči najbolji su prijatelj svakog 44-godišnjaka", dodao je Evans.

Evansu inače uskoro izlazi novi film. Riječ je o drami Our Son u kojoj Evans i Billy Porter igraju glavne uloge, točnije par koji se bori oko srkbništva za 8-godišnjeg sina.

Linker
27. travanj 2024 09:35