PROFIMEDIA/GLORIA EDIT
Dan zaljubljenih

Lego osmislio sjajan poklon za Valentinovo: Set za zabavu i buket ruža koje će trajati vječno

Povodom Dana zaljubljenih Lego je izbacio novu liniju simpatičnih darova među kojima su set "Brick Date" i "Bouquet of Roses".

Povodom Dana zaljubljenih Lego je izbacio novu liniju simpatičnih darova među kojima su set "Brick Date" i "Bouquet of Roses".

Najromantičniji dan u godini,14. veljače, to jest Valentinovo nam se polako bliži. Što pokloniti voljenim osobama pitanje je koje si mnogi postavljaju ovih dana, a ako ste još uvijek u potrazi ideju za sjajan poklon mogli biste pronaći u prigodnom Lego asortimanu. Danski proizvođač dječjih igračaka osmislio je unikatan i zanimljiv poklon - set za Valentinovo koji će oduševiti sve ljubitelje Leda. "Brick Date" sadrži sve ono što će vam uljepšati druženje u dvoje, a sastoji se od čestitke koju možete pokloniti dragoj osobi, dva podmetača za čaše i drugih zanimljivih zanimljivih stvarčica. U paketu se nalaze i kartice s pitanjima uz koje se možete zabaviti s partnerom/partnericom i saznati nešto što možda niste do sada znali o svojoj voljenoj osobi.

image
LEGO SINGAPORE/FERRARI/PROFIMEDIA

Nadalje, u paketu se nalaze i ljubavne naljepnice s preslatkim natpisima kao što su "Just married", "Be my Valentine", "I Love You" i brojne druge. Također u poklonu je lokot u obliku srca koji u paru možete složiti od Lego kockica. Cijeli paket je upakiran u ružičastu kutiju koja se prilikom otvaranja pretvara u prekrasnu romantičnu prostirku.

image
LEGO SINGAPORE/FERRARI/PROFIMEDIA

Osim toga, Lego za vašu bolju polovicu nudi i ruže. Set "Bouquet of Roses" sastoji se od 882 komadića s kojima možete složiti buket crvenih ruža. Buket je osmišljen na način da izgleda kao pravi, da je čak jedan korisnik na Amazon stranici napisao da je poslao sestri fotografiju, a ona je pomislila da je riječ o pravim ružama. Bilo je i onih koji su se našalili da "sada postoji buket koji može godinama stajati u vazi".

image
LEGO SINGAPORE/FERRARI/PROFIMEDIA

"Lego Brick Date" kao poklon je dostupan samo u Singapuru do 18. veljače, a stoji oko 185 eura, dok je "Bouquet of Roses" dostupan na Amazonu i cijena mu je oko 56 eura.

Linker
27. travanj 2024 02:33