LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
HOROSKOP

Lavovi će zbog strasti biti iracionalni, Vodenjacima će odnos s partnerom biti napetiji

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 29. lipnja do 5. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 29. lipnja do 5. srpnja.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Probuđena samosvijest omogućit će vam da stabilizirate ljubavni odnos. Vaša veza bit će živahnija. Partner će se silno truditi oko vas, a vi ćete biti opušteni i željni romantike.
POSAO Osmislit ćete novi projekt i spremno preuzeti odgovornost za zadatak koji mnogima predstavlja veliki izazov. Bavite li se komercijalnim poslom, pripremite se za putovanje.
KUŠNJA TJEDNA Problemi bližnjih poremetit će vam planove za vikend. Pokušajte se staviti u njihovu kožu pa ćete lakše obaviti ono što se traži od vas.
PRILIKA TJEDNA Tijekom prve polovine tjedna imat ćete više volje i vremena pa ćete lakše izlaziti na kraj s izazovima.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Upoznat ćete osobu zbog koje ćete imati osjećaj da vam izmiče tlo ispod nogu. Zbog plime strasti postat ćete iracionalni, a jedino će vas zanimati kako ćete što više biti s njom.
POSAO Financijska situacija bit će promjenjiva, podjednako kao i vaše radne navike. Društveni život i ljetna fjaka remetit će vam koncentraciju pa će učinak biti ispod vašeg prosjeka.
PRILIKA TJEDNA Slijedite tjelesne signale jer će vam oni reći što je dobro za vaš organizam.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Moguć je susret s osobom iz prošlosti zbog koje ćete zastati i zaboraviti na budućnost. Tek kad raščistite vaš odnos okrenut ćete se novim osjećajnim izazovima.
POSAO Mogli biste čuti nešto što će baciti novo svjetlo na jednog suradnika. Nemojte ga odmah javno osuditi jer bi se uskoro moglo pokazati da je u pitanju bila kriva informacija.
PRILIKA TJEDNA Bijela odjeća ili mornarski stil bit će nepogrešiva kombinacija sportske elegancije

image
FOX 2000 PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

VAGA

23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Povući ćete potrebne poteze da privučete pažnju potencijalnih ljubavnih partnera u svom okruženju. No, ta će vas igra brzo zamoriti pa ćete se ograničiti samo na jednog kandidata.
POSAO Radna atmosfera bit će narušena zbog nečijih laži, neispunjenih obećanja i nemogućnosti pronalaženja kompromisa. Pazite da vas kolega ne uvuče u spletke i zakulisne radnje.
PRILIKA TJEDNA Ako vas zadesi kakav problem, vaši će vam prijatelji odmah pohitati u pomoć.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

****

LJUBAV Osvoji li vam srce osoba koja je zauzeta, bijeg na more ili u prirodu pokazat će se najboljim rješenjem. Daleko od svega moći ćete se odmoriti i srediti svoje burne osjećaje.
POSAO Neke stvari napokon će se pomaknuti s mrtve točke, no još ćete imati više primjedbi nego pohvala. Mogući su problemi u komunikaciji; vaše riječi bit će pogrešno protumačene.
PRILIKA TJEDNA Pronađite malo mira u bavljenju hobijem, ručnim radom ili enigmatikom.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

*****

LJUBAV Tjedan je kao stvoren za ljubav i prepuštanje užicima. Nakon vikenda živjet ćete za ljubav i romantiku, a sve ostalo past će u drugi plan. Vaša simpatija neće odoljeti vašim čarima.
POSAO Razmišljat ćete o pokretanju vlastitog biznisa, ulaganjima i kreditima. Moći ćete kapitalizirati svoje znanje, a možda i pronaći kupca za nekretninu koju već dugo pokušavate prodati.
PRILIKA TJEDNA Vaša vizija poslovanja ozbiljno će zainteresirati utjecajne pojedince.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

***

LJUBAV Analizirat ćete partnerove riječi i postupke, no nećete pronalaziti pravo objašnjenje. Ako ste samac, intrigantna osoba koju ste upoznali neće vam izlaziti iz glave.
POSAO Svjesni potrebe mijenjanja dosadašnjih navika, postat ćete mobilniji i komunikativniji. Okolnosti vam neće ići na ruku pa će vam se činiti da stojite na mjestu.
PRILIKA TJEDNA Povucite se s partnerom u osamu i uvjerit ćete se da među vama ima još strasti.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Odnos s partnerom sve je napetiji. Kad osjetite da u njemu tinja agresivnost, doći ćete u iskušenje da ispitate dokle možete ići. Samci će pomiješati privatni i profesionalni život.
POSAO Mučit će vas nemir, zabrinutost i oslabljena koncentracija. Razgovori s poslovnim autoritetima zahtijevat će taktičnost i diplomaciju, a početkom tjedna i pokoje lažno obećanje.
PRILIKA TJEDNA Izlasci s prijateljima, sport i morske aktivnosti otjerat će tamne oblake s vašeg srca.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

*****

LJUBAV Iznenadna ljubavna prigoda razbudit će vaš uspavani sentimentalni život. U petak ćete zaboraviti na ograde koje su vas sprječavale da se otisnete u strastvenu pustolovinu.
POSAO Srdačni i spremni na suradnju, nailazit ćete na odobravanje okoline. Napredovat ćete uz pomoć prijateljskih usluga i zanimljivih ideja. Ne vjerujte obećanjima koja predobro zvuče.
PRILIKA TJEDNA Želite li postići dobru formu, plivajte. Vodeni sportovi ojačat će vam tijelo i psihu.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

****

LJUBAV Ništa vam neće biti teško ni nemoguće. Partneru ćete pristupati iskreno i strastveno očekujući isto to i od njega. Rado ćete eksperimentirati i istraživati svoju seksualnost.
POSAO Međuljudski odnosi bit će složeni. Ne dopustite da vas deprimiraju negativne vijesti koje nemaju utjecaja na vaš život. Suzdržite se od posuđivanja novca i klađenja.
PRILIKA TJEDNA Tražit ćete nove oblike zabave, no shvatit ćete da vas najbolje opuštaju stari prijatelji.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

***

LJUBAV Nemirni ste i emocionalno nesigurni. Mogli biste započeti vezu od koje ćete mnogo očekivati, a dobiti samo mrvice. Zauzete će povremeno obuzimati nalet neobjašnjive ljubomore.
POSAO Trudit ćete se obavljati svoja zaduženja s više žara. Nasreću, praznog hoda i prepreka bit će mnogo manje. Iznajmljujete li nekretninu, recenzije korisnika dat će vam vjetar u leđa.
PRILIKA TJEDNA Druženje povezano s užicima za nepce bit će vaš idealan večernji provod.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

*****

LJUBAV Izgarate od želje da probate nešto novo i otisnete se u pustolovinu. Rukovodit ćete se trenutačnim željama i osjećajima. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom razvijat će se po vašem diktatu.
POSAO Vaši planovi dobro se razvijaju. Iako će vam neke odluke biti teške ili dvojbene, zadržat ćete jasnu misao da kroz posao želite napredovati, a k tome i dobro zarađivati.
PRILIKA TJEDNA Organizirat ćete tematska druženja i smisliti kvizove s privlačnim nagradama.

Linker
27. travanj 2024 07:59