LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
HOROSKOP

Lavove će pokušati zavesti osoba podebljeg novčanika, a Vage će se suočiti s novim preprekama

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. srpnja.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

*****

LJUBAV Trenuci koje ćete provoditi s partnerom bit će onakvi kako ste priželjkivali, posebice početkom tjedna. Moguće je putovanje udvoje u inozemstvo koje će nalikovati na medeni mjesec.
POSAO Motivirani ste na veći angažman i borbu za bolju poziciju. Nećete dopustiti da vas obeshrabre negativne prognoze, a svojim entu zijazmom poticajno ćete djelovati na okolinu.
KUŠNJA TJEDNA Potreba da slijedite svoje želje mogla bi vas u nedjelju udaljiti od obitelji. Morat ćete biti taktičniji ili pristati na mali ustupak.
PRILIKA TJEDNA Ako budete obilazili dućane s ljetnim krpicama, izaberite nešto čime ćete skrenuti pažnju na sebe.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Vaša će veza blistati, a pokoja žučna prepirka neće biti znak nesloge, već odraz dvije tašte i vatrene naravi. Ako ste sami, pokušat će vas zavesti osoba podebljeg novčanika.
POSAO Nastupit će pozitivne promjene. Kao i obično, novac se neće dugo zadržavati kod vas, a što ga budete više imali, više ćete i trošiti.
PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za pro nalaženje povoljnog kredita ili reprogramiranje starog.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Oslobodit ćete se emocionalne nesigurnosti koja vas je sputavala u upuštanju u pokuse i pustolovine. Voljena osoba jedva će dočekati vašu inicijativu ispod plahti.
POSAO Brzo i lako odrađivat ćete obaveze. Izvrsno ćete se snalaziti u komunikaciji s ljudima različitih profila, a ni čekanje vam neće teško pasti ­ ako slutite da će vam se isplatiti.
PRILIKA TJEDNA Posjećujte kulturne i umjetničke događaje te se družite s ljudima koji su vam dragi i bliski.

image
FOX 2000 PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

VAGA

23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Riješit ćete unutarnje dvojbe te napokon biti sigurni što uistinu želite. S lakoćom ćete govoriti o svojim željama diskutirajući s partnerom o svim važnijim pitanjima.
POSAO Suočit ćete se s novim preprekama. Neki nadobudni ljudi pokušat će preko vaših leđa pokušati ostvariti svoje ambicije. PRILIKA TJEDNA Vikend je idealan za reviziju međuljudskih odnosa, a sve u cilju skladnijeg života s drugima.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

***

LJUBAV Teško ćete pronalaziti zajednički jezik sa svojim izabranikom. Provokacije i nadmudrivanja katkad će vam predstavljati zabavu i izazov, no većinom će vas iscrpljivati.
POSAO Dobro će vam ići zadaci koji traže snalažljivost, no budete li se bavili aktivnostima gdje treba ići korak po korak, pazite da ne požurujete stvari.
PRILIKA TJEDNA Zaposlite što više mozak i tijelo, tako da vam ostane manje vremena za nepotrebne analize.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

*****

LJUBAV Vrući dani i noći budit će u vama potrebu za strastvenim zagrljajima. Seksualni život bit će vam vrlo važan, čak i više nego nježnost i pažnja nekoga tko vas obožava.
POSAO Neki neostvareni planovi neće vam dati mira; morat ćete ih ostvariti čak i ako zbog toga potpuno promijenite svoju rutinu.
PRILIKA TJEDNA U subotu preuzmite inicijativu i razveselite svojeg partnera poklonom ili večerom uz svijeće.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

***

LJUBAV Vaši će problemi nakon vikenda biti benigniji i imat ćete više volje da ih riješite. Ako ste željni ljubavi, iznenadit će vas erotska želja koju će jedan kolega probuditi u vama.
POSAO Izvjesne su nesuglasice i teškoće u poslovnim odnosima. Pokušajte ih riješiti otvorenim dijalogom sa svima koji su uključeni u problem.
PRILIKA TJEDNA Dajte prednost emotivnom životu i kvaliteti života ­ ne gledajte samo materijalne uspjehe.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Mogli biste krivo procijeniti ljubavnu situaciju i svoje izglede kod pojedinca koji vam se sviđa. Ne uzimajte zdravo za gotovo lijepa obećanja; više vjerujte djelima nego riječima.
POSAO Očekuju vas pregovori i intervjui za novi posao. Tom prilikom držite se zadanih tema. Vaše duhovite primjedbe neće se svidjeti baš svima.
PRILIKA TJEDNA Svojom maštom i originalnim idejama pokušajte motivirati prijatelje ili bližnje da i oni budu proaktivni.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

****

LJUBAV Partner će imati mnogo obaveza i očekivat će više razumijevanja s vaše strane. Koliko vam god to teško padalo, imajte na umu da je njegov rad ujedno i ulaganje u zajedničku budućnost.
POSAO Tjedan je pogodan za pokretanje samostalnih poslova, posebice onih koji iziskuju prilično energije. Vaša intuicija bit će vam vrijedan saveznik.
PRILIKA TJEDNA U petak biste mogli sresti nekog tko će vam ukrasti pažnju već na prvi pogled i koga nećete moći izbaciti iz glave.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

****

LJUBAV Vaša veza bit će burna i strastvena, a trenuci koje provedete odvojeni od voljene osobe činit će vam se kao vječnost. Krajem tjedna više ćete polagati na intimne razgovore.
POSAO Teško ćete se koncentrirati na rad. Ako vam je posao povezan s prijateljem, mogući su sukobi koji će dovesti u pitanje vaš dogovor.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna mogli biste dosta uspješno riješiti pitanje stanovanja ili podjele imovine, na zadovoljstvo svih uključenih.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

****

LJUBAV Pomoći ćete partneru da ostvari svoje planove i ciljeve, no nećete podrediti svoje želje njegovima niti ćete mu oprostiti eventualni ljubavni izlet. Uzvratit ćete mu istom mjerom.
POSAO Bit će vam potrebno malo mira da sredite misli i riješite sa sobom neke stvari. Uz svoj posao, bavit ćete se i ručnim radom, hobijem i umjetnošću.
PRILIKA TJEDNA Srijeda je idealna za naučiti nešto novo ili napraviti iskorak u ljubavnom životu, bilo i samo romantičnom šetnjom

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

****

LJUBAV Romantične zgode i nezgode te izlasci i druženja obojit će ovaj tjedan živahnim bojama. Obnovit ćete stara poznanstva i uspostaviti nova nadajući se da će jedno postati mnogo dublje.
POSAO Istaknut ćete se znanjem, a čak i ako vas obuzme trema, ostavit ćete dobar dojam na nastupu pred većom skupinom ljudi.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite svoje brojne kontakte; organizirajte humanitarne akcije i sportska natjecanja.

Linker
27. travanj 2024 08:54