PRODUKCIJA GLORIA
SHOPPING SA STILOM

Lančana reakcija: Svi su ludi za torbama i cipelama ukrašenim robusnim karikama

Novi broj Glorije IN donosi najtrendi modne dodatke sezone i hit komade s geometrijskim printom.

Novi broj Glorije IN donosi najtrendi modne dodatke sezone i hit komade s geometrijskim printom.

Mokasinke ukrašene zlatnim karikama ultimativni su jesenski hit, baš kao i torbe s ručkom od masivnog metalnog ili plastičnog lanca. Dotične je popularizirala britanska modna dizajnerica Stella McCartney koja ih je predstavila u svojoj kolekciji za jesen - zimu 2022./2023., a u novom broju Glorije IN čekaju vas najljepši primjerci dekorirani trendi lancima.

image

Stella McCartney

RICK GOLD/CAPITAL PICTURES/P RICK GOLD/CAPITAL PICTURES/P

Među modnim trendovima koji će obilježiti sezonu definitivno su i komadi s geometrijskim printom, inspiriranim stilskom psihodelijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a s čim ih kombinirati otkrijte u temi "Na satu modne geometrije". Novi broj donosi i priču o sestrama Nicky i Simone Zimmermann čiji je modni brend postao sinonim za ženstvenu modu, izbor najseksi špic čizama s uskom petom te beauty temu posvećenu njezi slabe kose sklone ispadanju.

image

Modna influencerica Pernille Teisbaek na pariškom tjednu mode

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABA BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABA

U rubrici "Interijeri" predstavljamo dom zagrebačke arhitektice i dizajnerice interijera Ivane Niskote koja nas je ugostila u svom stanu na Tuškancu. Čiste linije, prirodni materijali i bezvremenska estetika bili su polazne točke u uređenju obiteljskog gnijezda koje dijeli sa suprugom Deanom te sinovima Larsom i Tomasom.

image

Dom zagrebačke arhitektice Ivane Niskote

BILJANA BLIVAJS CROPIX

U Zagrebu se otvorio prvi experience bar OMNI koji samo za čitatelje Glorije IN donosi recepte za nekoliko slasnih jela, a njegov vlasnik Dragan Martinović otkriva sve o konceptu mjesta koje se trudi ugoditi - svim čulima!

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
26. travanj 2024 01:31