Sad je trenutak

Krajnje je vrijeme da okrenete leđa onome tko se poigrava vašim osjećajima

Ovaj tjedan zvijezde baš i nisu naklonjene svim znakovima zodijaka...

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. listopada.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Venera vam donosi novu romansu, a ako ste zauzeti, doživjet ćete pravi ljubavni preporod. I vi i partner bit ćete spremni za novi početak. Kad vas preplavi strast, nestat će svi dojučerašnji problemi.

POSAO: Konzultirat ćete se s odvjetnikom i komunicirati s pravnim službama ili razmišljati o promjeni posla i otpremnini. Ukazat će se angažman koji bi vam trebao omogućiti veću samostalnost i bolje radne uvjete.

KUŠNJA TJEDNA: Sredinom tjedna pripazite da ne zagubite važni predmet ili nešto krivo ne izračunate. Bit ćete pomalo rastreseni, posebice ako ste pretjerali sa zabavom.

PRILIKA TJEDNA: Zahvaljujući diplomatskim sposobnostima izvući ćete se iz nezgodne situacije u koju vas je uvukla vaša brzopletost.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV: Osjećaji će vam biti pomiješani. Borit ćete se s ljubomorom i nepovjerenjem gledajući potencijalnog suparnika u svakom zgodnom znancu. Potrudite se poštedjeti partnera svojih sumnji i strahova.

POSAO: Usporavat će vas nesporazumi s poslovnim partnerima i poteškoće s pravnim službama. Pokažete li više tolerancije, a manje osjetljivosti, bit će vam puno lakše.

PRILIKA TJEDNA: Nećete pogriješiti pokažete li se u nedjelju u seksi izdanju. Odjenite nešto što će istaknuti vaše prednosti, a biti lišeno vulgarnosti.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Ljubavna zbivanja postaju sve zanimljivija. Mogli biste se zaljubiti u pojedinca s kojim surađujete ili ga često viđate u društvu. Kad se u vama probudi strast, nećete imati mira dok ga ne osvojite.

POSAO: Imate potrebu potvrditi svoj autoritet, steći poštovanje okoline i veći utjecaj. No, unatoč vašem trudu i dobro režiranom nastupu to vam neće ići baš glatko.

PRILIKA TJEDNA: Druženje s mladim i energičnim ljudima poticat će vas na veću aktivnost i bolje korištenje svog kreativnog potencijala.

image

Škorpion bi trebao pripaziti na svoje izljeve ljubomore.

DEPOSITPHOTOS

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV: Zbivanja će se razvijati mimo vaših želja i očekivanja. Partnerova distanciranost najviše će vam smetati. Kad vas preplave ljubomorne misli, ponašat ćete se poput detektiva. Samci će maštati o jednom kolegi.

POSAO: Napetost u radnoj sredini remetit će vam koncentraciju. Pojedini suradnici mislit će da mogu raditi što hoće. Nastojte se ne uzrujavati zbog svake kritike.

PRILIKA TJEDNA: Neka vam ne bude teško odvojiti novac za nešto što će vas opustiti. Razmazite se masažom ili tretmanom u salonu ljepote.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Humorom i prijateljskim nastupom približit ćete se svojoj simpatiji, a vaše sitne provokacije dat će naslutiti veliku želju koju pokušavate sakriti. Kad budete pričali o sebi, nastojat ćete ne otkriti previše.

POSAO: Izvrsno ćete se snaći u situacijama koje zahtijevaju improvizaciju i dobre verbalne sposobnosti. Ako ste okruženi ljudima kojima vjerujete, osjećat ćete se sigurnije.

PRILIKA TJEDNA: Imat ćete dosta energije pa se posvetite tjelovježbi i stjecanju dobre forme. Pozovite prijatelje da vam se pridruže.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Teško ćete se kontrolirati kad vas preplave osjećaji. Opterećeni sumnjom, zagorčat ćete život ne samo partneru nego i svojim bližnjima. Samci će se naći na pragu veze koju će od početka pratiti spletke i tračevi.

POSAO: Napetost i strka u radnoj sredini ometat će vam koncentraciju. Svi će se nekamo žuriti, a jako malo toga će napraviti. Dobro će vam doći pomoć ili savjet.

PRILIKA TJEDNA: Imate li ozbiljne namjere s novom simpatijom, morat ćete što prije raščistiti nejasnoće iz svoje nedavne prošlosti.

image

Ribe i Jarčevi osjećat će nervozu u radnoj okolini, ali i manjak koncentracije.

ZARIPOV ANDREI DEPOSITPHOTOS

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Nerazumijevanje između vas i partnera bit će sve veće. Netko će mu puniti glavu pričama o vama, a vi ćete se morati braniti od njegovih optužbi. Ako ste sami, pokušat će vas osvojiti netko tko je zauzet.

POSAO: Opterećeni poslom, morat ćete mijenjati radne navike i drukčije pristupati organizaciji posla. Bit ćete oštriji prema kolegama koji redovito kasne i zabušavaju.

PRILIKA TJEDNA: Ne gubite vrijeme u dosadnom društvu. Bolje ćete se zabaviti sa znancima koji su nesputani i spremni na nešto novo.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Pokušat ćete držati na distanci osobu koja vam je izjavila ljubav, barem dok vam se dojmovi ne slegnu. Ako ste zauzeti, više ćete se baviti obitelji i praktičnim pitanjima nego odnosom s partnerom.

POSAO: Trebat će vam poticaj da se uživite u radnu atmosferu. Ambicija je sve naglašenija, a prepreke vas neće omesti. Krajem tjedna zapet ćete iz sve snage.

PRILIKA TJEDNA: Subota je pogodna za posjet starim prijateljima i bliskim rođacima. Bit ćete opušteni i širit ćete pozitivne vibracije.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Strastvena ljubavna pustolovina mogla bi prerasti u nešto više. Kad shvatite da su stvari postale ozbiljne, zazvonit će vam na uzbunu. U početku ćete se teško nositi s navalom emocija i neočekivanim promjenama.

POSAO: Vaši suradnici neće se baš iskazati pa ćete većinu posla obaviti sami. Razmatrat ćete neke ponude, no bit ćete preumorni da biste se bavili novim projektima.

PRILIKA TJEDNA: Uspijete li ih predstaviti na pravi način, vaše zanimljive ideje past će na plodno tlo. Ponedjeljak je dan za akciju.

image

Djevice bi ovaj vikend mogle upoznati srodnu dušu, a i Vage bi mogle iskusiti romansu

DEPOSITPHOTOS

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Buran i nepredvidiv ljubavni život ometat će vas u drugim životnim područjima. Morat ćete donijeti važne odluke o svojoj vezi. Ako ste sami, progonit će vas misli o bivšem partneru i davnim obećanjima.

POSAO: Često ćete biti odsutni duhom i zadubljeni u vlastite misli, što će se odraziti i na uobičajene aktivnosti. U okolini neće biti dovoljno sluha za vaše isprike.

PRILIKA TJEDNA: Skupite snagu i okrenite leđa onome tko se poigrava vašim osjećajima i ne daje vam ono što vam zaista treba.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Širit ćete pozitivnu energiju i dobro raspoloženje. Maštat ćete o ljubavi i strastvenoj vezi, a ukaže li vam se prilika za nešto novo, nećete je propustiti. Zauzeti će biti spremni na eksperimente ispod plahti.

POSAO: Istaknut ćete se kreativnim potencijalom i energijom, ali i nestrpljivošću i naglošću. Uz više radne discipline napokon ćete privesti kraju stare zadatke.

PRILIKA TJEDNA: U nedjelju ćete zračiti prirodnim šarmom koji će vas činiti neodoljivima i nezaustavljivima u ljubavnom osvajanju.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Obiteljska idila i kućni ugođaj bit će vam draži od očijukanja i provoda s društvom. Samci će poželjeti produbiti jedno staro poznanstvo, no brzo bi se mogli uvjeriti da je prijateljstvo bolja varijanta.

POSAO: Baveći se revizijom poslovanja, otkrit ćete da postoje propusti koji se stalno ponavljaju. Morat ćete smisliti način da cijelu stvar predočite nadređenima.

PRILIKA TJEDNA: Tražite li srodnu dušu, u subotu se pripremite za izlazak. Usredotočite se na onog tko vas zanima i ne flertujte s drugima.

Linker
19. travanj 2024 04:07