NOVI TJEDAN

Horoskop: Vodenjake očekuju kratke i burne svađe, a Rakovima stiže strast i uzbuđenje

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 25. do 31. svibnja.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

LJUBAV Poželjet ćete dati čvršći okvir slobodnoj vezi te planirati budućnost na sigurnijim nogama. Oslobodit ćete se loših iskustava nastupajući s više povjerenja prema svom izabraniku.
POSAO Sigurnije ćete broditi financijskim vodama i mirnije se posvetiti svojim obavezama. Napredovat ćete polako, postupno sređujući i profesionalne odnose koji su skrenuli na stranputicu.
KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna mogli biste precijeniti svoje financijske mogućnosti i kupiti nešto što vam uopće nije potrebno.
PRILIKA TJEDNA Četvrtak je pogodan za polaganje ispita i putovanje. Koristit će vam pojačana pokretljivost.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Porast će vam vjera u ljubav i bolju budućnost, osjećat ćete se ispunjeno i samopouzdano. Nova romansa uljepšat će vam vikend donoseći u vaš život strast i uzbuđenje.
POSAO Promijenit će se način na koji pristupate poslu. Odnos s osobom koja je nepredvidiva i ne voli nikakva ograničenja tjerat će vas da budete prilagodljivi i drukčiji nego što jeste.
PRILIKA TJEDNA Isplatit će vam se prodornost, kreativnost, vjera u sebe i otvoreno pokazivanje emocija.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

LJUBAV Otežano ćete pronalaziti zajednički jezik s partnerom, što će vam otežati put do kompromisnog rješenja. Ugrizite se za jezik svaki put kad vam padnu na pamet uvredljive riječi.
POSAO Kad se suočite s tračevima i podmetanjima, potpora bliskih kolega bit će vam nužna. Trebat će vam dosta samokontrole da se uspijete obuzdati i obaviti ono što se očekuje od vas.
PRILIKA TJEDNA Subota je pogodna za kupnju namještaja i svega što vam treba za uređenje stana.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦

LJUBAV Dobro ćete se snalaziti i bez partnera. Uživat ćete u svojoj slobodi, flertovati i zabavljati se. Ako ste vezani brakom, morat ćete smisliti nove načine zabave ispod plahti.
POSAO Pozitivna iskustva vezana su uz odnose sa suradnicima, šefovima i mentorima. Većinom ćete se osjećati kao prihvaćeni dio tima pa vam neće biti teško udovoljiti drugima.
PRILIKA TJEDNA Putovanje s partnerom omogućit će da se prisjetite lijepih zajedničkih trenutaka.

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

LJUBAV Željni ste ljubavi i romantike. Mogao bi vam se svidjeti netko tko će probuditi vaše osjećaje i nešto vam lijepo obećati, a potom vas povrijediti. Obratite pažnju na govor tijela.
POSAO Nedostajat će vam strpljenja i dobre organizacije. Ljubavne brige negativno će se odraziti na radne rezultate. Igre na sreću činit će vam se kao zgodan način za povećanje prihoda.
PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna pokažite više sluha za suradnike koji se slabije snalaze.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦

LJUBAV Pokazivat ćete manjak takta i strpljenja kad su u pitanju pojedini članovi obitelji. Na površinu će isplivati potisnuto nezadovoljstvo, a tek će vam partnerova podrška pomoći sačuvati mir.
POSAO Očekuju vas poteškoće. Ako ste se znali poslužiti ne baš korektnim načinima isključivo zbog bolje zarade ili ste radili protiv svojih uvjerenja, suočit ćete se s posljedicama.
PRILIKA TJEDNA Vaša intuicija je čudesna. Trebate se samo opustiti i smiriti da je jasno čujete.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦

LJUBAV Snažne emocije tjeraju vas da ustrajete u borbi za skladnu vezu. Ako partner ne pokaže jednak interes, pogled će vam sve češće lutati naokolo. Samci će oživjeti staru ljubav.
POSAO Odnosit ćete se odgovorno prema obavezama. Mogli bi vas iznenaditi bolji radni uvjeti ili veća plaća. Isplatio bi vam se i rizik, no planirate li korjenite promjene, strpite se još malo.
PRILIKA TJEDNA Želite li steći dobru formu, početkom tjedna započnite dijetu i tjelovježbu.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦✦

LJUBAV Problemi za koje ste mislili da su pokopani izbit će na vidjelo krajem tjedna. Budući da vam Venera nije naklonjena, pokušajte stati na loptu. Izbjegavajte prepirke i donošenje radikalnih odluka.
POSAO Obavljat ćete zadatke s prilično entuzijazma i dobre volje. Isticat ćete svoje sposobnosti ne mareći za to što će vas neki kolege doživljavati pretjerano nadobudnima.
PRILIKA TJEDNA Kad budete s partnerom, izbjegavajte teme koje vas mogu uznemiriti.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦

LJUBAV Kratke i burne svađe s partnerom bit će uobičajene. Riječi koje izgovorite i krivi postupci mogli bi vas udaljiti jedno od drugog. Kod vas će do izražaja doći spoj svojeglavosti i nepredvidivosti.
POSAO Međuljudski odnosi na radnom mjestu neće biti ugodni i to će vam prilično remetiti koncentraciju. Povećani izdaci natjerat će vas da prihvatite nešto iz palete sezonskih poslova.
PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodno vrijeme za uređenje stana, vrta ili vikendice.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Preplavit će vas snažni osjećaji prema jednoj neobičnoj osobi. Ne bavite se kalkulacijama, već prihvatite probuđenu strast i učinite sve da vaša ljubav ne bude prolazni zanos.
POSAO Vaš kreativni zamah i pojačana komunikacija urodit će dobrim plodovima. Pružit će vam se prilika da povećate prihode. Mogli biste zaraditi nešto novca prodajom rabljene robe.
PRILIKA TJEDNA Odnos s partnerom može biti uzbudljiviji. Želite li ga oduševiti, pustite mašti na volju.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete tvrdoglavi i prkosni, a ni partner neće mnogo zaostajati. Dugotrajne rasprave neće vas odvesti nikamo, nego samo povećati napetost. Obitelj bi mogla omesti ljubavne pokušaje samaca.
POSAO Tražit ćete novi ili dodatni izvor zarade. Imat ćete zanimljive planove, no morat ćete se baviti nekim monotonim zadacima pa ćete ih odgoditi. Usporit će vas i produženi vikend.
PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna posvetite se obitelji i ljubavi - to će vas najviše usrećiti.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u erotskim provokacijama. U subotu biste mogli upoznati nekoga tko će vam vratiti istom mjerom. Prepustite li se emocijama, flert će prerasti u strastvenu pustolovinu.
POSAO Materijalna pitanja prilično će vas zaokupljati. Dok će jednima posao biti glavni izvor zarade, drugima će koristiti različiti oblici umjetnosti te honorarnog ili sezonskog posla.
PRILIKA TJEDNA Jupiter vam omogućuje da zauzmete pozitivniji stav i oslobodite se ograničenja.

Linker
19. travanj 2024 21:43