SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
uzbudljivo razdoblje

Horoskop: Vage očekuje novi ljubavni početak, a Ovnovi bi mogli upoznati nekog posebnog

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 3. do 9. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 3. do 9. kolovoza.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera će u vaše srce ubaciti klicu zaljubljenosti koja će brzo narasti u pravu romansu. Plijenit ćete šarmom, a vaša opuštenost učinit će vas posebno privlačnima pa vam neće biti problem ostvariti želje.
POSAO Sami ćete biti kreatori svog uspjeha, a svaki dobar rezultat širit će vam samopouzdanje i tjerati vas da smjelo grabite naprijed. Pazite da ne rasipate novac na prolazna zadovoljstva.
KUŠNJA TJEDNA Željni uzbuđenja, u subotu ćete se upustiti u uzbudljivu pustolovinu, no ono što će uslijediti moglo bi donijeti i neke neželjene promjene.
PRILIKA TJEDNA Želite li se dobro zabaviti, vikend donosi priliku koja se ne propušta.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša racionalna priroda teško će se nositi sa snažnim tjelesnim porivima i potrebom da iskusite što više toga. Bez obzira na to jeste li sami ili zauzeti, tražit ćete više strasti i erotske akcije.
POSAO Trudit ćete se maksimalno angažirati u ostvarenju željenih rezultata nastojeći pritom zanemariti privatne obaveze i zahtjeve obitelji. Bit ćete raspoloženi za suradnju s mladim ljudima.
PRILIKA TJEDNA Otpustite kočnice koje vas sprečavaju da se potpuno prepustite ljubavi.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete se opušteno i sigurno u svom ljubavnom gnijezdu, no sredinom tjedna poželjet ćete malo iznenađenja. Druženje s prijateljima bit će vam draže od izlaska udvoje.
POSAO Usmjerite li energiju ne samo na privatni život nego i na posao, nećete požaliti. Profesionalni uspjesi i povoljni financijski rezultati djelovat će na vas poput afrodizijaka.
PRILIKA TJEDNA Sredina tjedna idealna je za novi ljubavni početak ili pak uzbudljivu pustolovinu.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Pred vama su velike promjene i odluke koje ćete morati donijeti bez odgađanja. Neslaganje između vas i partnera kulminirat će u utorak, a samo će rijetki to uspješno prevladati.
POSAO Skloni ste riziku, spremni na promjene poslovanja i suradnju sa strancima. Na početku tjedna povećana je mogućnost za zaradu od hobija ili honorarnog posla.
PRILIKA TJEDNA Spoj intuicije i vještog izražavanja pokazat će se kao vaša dobitna kombinacija.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Olako ćete se upuštati u flert, posebice ako ste doživjeli ljubavno razočaranje. Trudit ćete se zaboraviti što je bilo, a u tome će vam najviše pomoći netko drugi, makar i posve nepoznat.
POSAO Impulzivno ćete donositi odluke vezane uz karijeru, većinom u skladu sa svojim unutarnjim glasom i instinktom za biznis. Morat ćete saznati tko je na vašoj strani, a tko nije.
PRILIKA TJEDNA Putovanje bez plana i dogovora pružit će vam osjećaj potpune slobode i užitka.

image
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Igrat ćete dominantnu ulogu u vezi, a suprotna strana neće se previše buniti. Zadovoljni će biti i oni koji su skrivali emocije jer će njihova tajna ljubav napokon ugledati svjetlo dana.
POSAO Imat ćete dosta sreće u poslovnoj komunikaciji i pronalaženju osoba koje su voljne uložiti sredstva u vaše projekte. Krajem tjedna smiješi vam se plodno putovanje u drugi grad.
PRILIKA TJEDNA U petak obogatite bračni odnos malim radostima i pokojom provokacijom

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Borit ćete se s ljubomorom i naletima sumnje, no u utorak ćete se uvjeriti da vam je partner odan. Tražite li ljubav, preplavit će vas vruće emocije prema nekome tko je posve drukčiji od vas.
POSAO Nećete biti zadovoljni poslovnim položajem. Čini vam se da idete jedan korak naprijed, a dva natrag. Moguć je odljev novca zbog dodatnih troškova ljetovanja ili kvara uređaja.
PRILIKA TJEDNA Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava, ne prekidajte dok niste iscrpili sve mogućnosti.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Nedostajat će usklađenosti i razumijevanja u odnosu s partnerom. Moguće je da jedno drugo pogrešno shvatite, ali i da netko treći unese razdor u vaš odnos. Pazite što govorite u javnosti.
POSAO Morat ćete odgoditi planove i prilagoditi se postojećim okolnostima. Budite razumni. Ono što nećete uspjeti ostvariti u ovom razdoblju možda i nije ono što vam je uistinu potrebno.
PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna iskazat ćete se u organizaciji humanitarnih aktivnosti.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Prijateljski položena Venera ispunjava vas novom nadom i pozitivnim emocionalnim nabojem. Smatrajući da zaslužujete veliku ljubav, napravit ćete sve što možete da je ostvarite.
OSAO Zbivanja u privatnom životu odvlačit će vam misli od posla i karijere. Druga polovina tjedna donosi priliku da povežete posao i društveni život. Steći ćete važna poznanstva.
PRILIKA TJEDNA Dobro otvorite oči tijekom vikenda - mogli biste upoznati nekog posebnog.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas pojedinci s aurom tajanstvenosti koji će vas uvući u svoj konfuzni svijet. Veza s nekim takvim mogla bi biti samo uvod u neku drugu, mnogo strastveniju i intenzivniju romansu.
POSAO Bit ćete energični i konstruktivni, a gotovo sve čega se prihvatite imat će šansu za uspjeh. Nakon vikenda vaša kreativnost bit će na vrhuncu. Kolege će vam pomoći da se izrazite.
PRILIKA TJEDNA Opuštat će vas plivanje, masaža i duge šetnje uz more.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Početkom tjedna porast će nepovjerenje u partnera. Osjećat ćete velik pritisak zbog kojeg biste mogli pokleknuti pred nekim tko vas već neko vrijeme pokušava osvojiti.
POSAO Poslovna situacija bit će promjenjiva, ali ne i negativna. Astralne vibracije potiču sezonske poslove i dodatnu zaradu pa je poželjno da se trgnete i prisilite na veću aktivnost.
PRILIKA TJEDNA Poznavanje stranih jezika i taktičnost pomoći će vam u mnogim situacijama.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete više energije od partnera u društvenom životu i erotskim aktivnostima. Nastojat ćete mu pružiti sve što možete, no nerado ćete se odreći izlazaka i očijukanja.
POSAO Atmosfera u kojoj će biti mnogo kolegijalnosti i radne pozitive omogućit će vam da se koncentriranije posvetite profesionalnim planovima. Suradnici će vam rado izlaziti ususret.
PRILIKA TJEDNA Zajednička putovanja, druženja i nova iskustva pogodovat će vašoj vezi.

Linker
27. travanj 2024 09:39