SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
uzbudljivo razdoblje

Horoskop: Strijelci će krenuti u potragu za novim poslom, a Rakovi trebaju vjerovati intuiciji

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 10. do 16. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 10. do 16. kolovoza.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Vaše su emocije duboke, a ljubav snažna i strastvena. Ako ste u vezi, odlučit ćete se na zajednički život. Samci će uživati u društvu znanca koji plijeni pažnju atraktivnim izgledom.
POSAO Traženi ste s više strana, no možda je bolje malo pričekati prije konačnog odgovora. Aktivirajte svoje pouzdane izvore informacija i saznajte kakvi su vam potencijalni poslovni partneri.
KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna pokušat ćete izbjeći sudjelovanje u zahtjevnim poslovima ili pak donošenje odluka koje se tiču više ljudi.
PRILIKA TJEDNA Proširit ćete krug poznanstava, a mogli biste se i otisnuti na putovanje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Početkom tjedna obuzet će vas malodušnost, no kako dani budu odmicali, pronalazit ćete sve više razloga za zadovoljstvo. Zanimljiv poznanik uvući će vam se pod kožu.
POSAO Poboljšat će vam se intelektualne sposobnosti, ali ne i odnos s pojedinim kolegama. Usredotočite se na svoj dio posla trudeći se ne učiniti nešto zbog čega bi vas mogli kritizirati.
PRILIKA TJEDNA Obogatite slobodno vrijeme novim sadržajima. Probajte nešto što još niste.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Premda će vas pratiti nervoza, partneru ćete se obraćati s osmijehom. Vaša ljubavna priča dobro se razvija i to vam ulijeva samopouzdanje. Razgovorom ćete riješiti svaku nedoumicu.
POSAO Možete povećati prihode dodatnim poslom, no ne budete li racionalno trošili, i to će vam biti malo. Budite malo srdačniji prema ljudima koji vam mogu pomoći u karijeri.
PRILIKA TJEDNA Priželjkivane promjene stižu na krilima sretnih okolnosti, ali i vašeg šarma.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Svjesni ste da vam treba promjena i netko tko će vas više voljeti i uvažavati. Intenzivnim izlascima, druženjem i flertovanjem pokušat ćete vratiti izgubljeno samopouzdanje.
POSAO Usmjerite energiju i mentalne sposobnosti tamo gdje možete najviše napraviti. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji traže socijalnu inteligenciju i baratanje stranim jezicima.
PRILIKA TJEDNA Izlet s društvom pretvorit će se u avanturu koja će vam vratiti vedre misli.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Možete računati na promjene i poticaje vašeg partnera. Erotičnost i zaigranost ispod plahti bit će vaš mamac i on će vam teško odoljeti, čak i onda kad bude bio malo ljut na vas.
POSAO Nezadovoljstvo poslovnom situacijom natjerat će vas na otvorenu pobunu ili traženje novog posla. Ako je previše toga na kocki, radije se strpite. Možda se u međuvremenu stvari poprave.
PRILIKA TJEDNA U utorak napravite prvi korak, bilo da se radi o ljubavi ili prijateljstvu.

image
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partnera ćete oduševiti inicijativom i spontanim izljevima ljubavi, a ako ste sami, malo ćete se više truditi oko pronalaženja srodne dušu. Dopustite drugima da vas iznenade.
POSAO Bit ćete zapaženi po marljivom radu i zanimljivim prijedlozima, no još nećete moći realizirati svoje ideje. To će vam poći za rukom samo ako pristanete na određene ustupke.
PRILIKA TJEDNA U petak će večera uz svijeće i birana glazba biti uvertira u noć punu strasti.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Vaša potreba za zabavom i druženjem neće naići na partnerovo razumijevanje. Morat ćete mu pokazati da možete biti odgovorni i ozbiljni te se snaći i u nezgodnim situacijama.
POSAO Brže ćete se umarati i manje vjerovati u sretne promjene. Trebat će vam poticaj okoline pa ako dobijete loše kritike, manje ćete se truditi. Nastojte iskoristiti svoj potencijal.
PRILIKA TJEDNA Djeca i mladi ljudi mogli bi početkom tjedna djelovati inspirativno na vas.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećajna previranja unijet će zbrku u vaše misli zbog čega ćete i na poslu biti rastreseni. Zauzeti će imati problema s vjernošću i iskrenošću, dok će se samci upustiti u opasnu vezu.
POSAO Očekuju vas komplikacije i nepovoljne okolnosti. Mogao bi vas razočarati bliski suradnik ili pojedinac koji je na visokom položaju. Treba vam potpora pouzdanih kolega.
PRILIKA TJEDNA Želite li osvojiti srce osobe koja vas zanima, nemojte požurivati stvar.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi dinamičan društveni život i uzbudljive ljubavne impulse. Novi ljubavni počeci mogući su na putovanju, turističkom obilasku, sportskom ili društvenom događanju.
POSAO Smiješi vam se priželjkivani uspjeh. Premda će vam prijatelji dosta pomoći, veliku će ulogu odigrati vaša intuicija. Pazite samo da se olako ne upustite u rizični i nesigurni projekt.
PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna s lakoćom ćete posredovati između dvije strane.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Vladat će velika zbrka u intimnom životu. Retrogradna Venera remeti stabilnost vaše veze donoseći česte prepirke i povećano nerazumijevanje. Nećete moći prijeći preko nekih stvari.
POSAO Uspješno ćete se izvući iz nezgodne situacije u koju vas je gurnuo neodgovoran i nemaran suradnik. Na vidiku su novi poslovi i moguće rješenje vaših financijskih problema.
PRILIKA TJEDNA Subota donosi šansu za zbližavanje s prijateljima od kojih ste se udaljili.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Tražeći ljubavna iznenađenja, brzopleto će uletjeti u ljubavni trokut koji će u vaš život unijeti veliku pomutnju. Pokušat ćete ostaviti dojam da se samo dobro zabavljate.
POSAO Ispravljat ćete tuđe pogreške, a morat ćete i biti ljubazni prema pojedincima koji vas živciraju. To će vam omogućiti bolji položaj, no teško ćete ići protiv sebe i otrpjeti nešto što vam smeta.
PRILIKA TJEDNA Zadnje dane tjedna nemojte provesti sami i usamljeni. Družite se.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nakon strastvenog vikenda s partnerom ponašat ćete se kao da ste na početku veze. Samci će upoznati osobu koja će ih osvojiti maštovitim pričama i duhovitim provokacijama.
POSAO Radni elan vam je u porastu, a ne manjka vam ni dobrih ideja. Važno je na koji ćete se način postaviti prema suradnicima koji mogu odigrati veliku ulogu u ostvarenju vaših planova.
PRILIKA TJEDNA Vjerujte intuiciji kad vam ukaže na pojedinca u kojeg biste se mogli zaljubiti.

Linker
27. travanj 2024 00:06