EVERETT
uzbudljivo razdoblje

Horoskop: Škorpioni će žudjeti za erotskim uzbuđenjima, a Rakovi otjerati duhove prošlosti

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 19. do 25. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 19. do 25. listopada.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Žudjet ćete za osjećajnim promjenama i erotskim uzbuđenjima. Ako kod svog izabranika opazite manjak strasti, morat ćete preuzeti inicijativu, inače bi vam veza mogla doći u iskušenje. POSAO Očekuje vas drukčija raspodjela poslova te preuzimanje zaduženja koja dosad niste obavljali. Nemojte to shvatiti kao korak natrag, već kao novo iskustvo. Dobit ćete novog kolegu. KUŠNJA TJEDNA Stres i užurbani ritam života trenutno su vam najveći neprijatelji. Umjesto da predahnete, vi ćete se još više forsirati. PRILIKA TJEDNA Želite li ostaviti dojam na okolinu, smjelije posegnite za modnim detaljima.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Mogli biste se upustiti u površnu vezu ili odnos u kojem je zamjetna razlika u godinama. Nekima će obitelj zagorčati novi ljubavni početak. Razgovor je jedini način za uklanjanje nejasnoća. POSAO Nailazit ćete na teškoće u komunikaciji i osjećati povećani pritisak šefova. Neki planovi bit će daleko od ostvarenja pa na vrijeme pripremite nešto drugo. PRILIKA TJEDNA Druženje s prijateljima i suradnicima predstavljat će vam veliko zadovoljstvo.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Prijatelj će vam pomoći da uspostavite kontakt s osobom koja vam je draga. Ako ste vezani brakom, s partnerom ćete iskreno dijeliti probleme i interese. To će vas još više povezati. POSAO Izbjegavat ćete zahtjevne poslove i prikloniti se zadacima koji vas ne izlažu interesu radne okoline i kritici javnosti. U razgovoru s kolegama otkrit ćete dobro skrivanu tajnu. PRILIKA TJEDNA Budite otvoreni za nova iskustva; otiđite na putovanje ili izlet u nepoznato.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Pričat ćete o svojim osjećajima i onome što vas muči, no bližnji vam neće pružiti potporu i razumijevanje. Pokušate li nešto dobiti i riješiti na silu, partner će vam se suprotstaviti. POSAO Ograničavat će vas sporiji razvoj događaja, a spašavati vaša mašta, tolerancija i optimizam. Krajem tjedna osmjelit ćete se na korake koji su pomalo rizični za vašu karijeru. PRILIKA TJEDNA Četvrtak je pogodan za prikupljanje informacija i polaganje ispita.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bježeći od bračne monotonije potražit ćete malo više uzbuđenja u solo izlascima i druženju s prijateljima. Partner će to tolerirati, no osjeti li da ste prešli granicu, postat će neugodan. POSAO Bacit ćete se u potragu za zanimljivijim načinom trošenja radnog vremena. Doznate li za mogućnost stručnog putovanja, nastojat ćete dospjeti na popis potencijalnih kandidata. PRILIKA TJEDNA Želite li dokučiti što drugi misle i žele, oslonite se na unutarnji glas.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Unutarnji nemir i erotska znatiželja neće vam dopustiti da mirujete pa će vam ljubavna i bračna stega teško padati. Odnos lišen obaveza bi se mogao pretvoriti u strastvenu romansu. POSAO Poslovna situacija izgledat će vam neizvjesno, rizično i nesređeno. Imate osjećaj da trošite previše energije i vremena da steknete naklonost i povjerenje moćnih pojedinaca. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak dobro pazite što potpisujete. Ne odstupajte od svojih zahtjeva.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Prolazit ćete kroz promjenjivo razdoblje koje će donijeti veliki test za vas i partnera. No, bez obzira na pokoje razočaranje, bit ćete uvjereni da zajedno možete daleko dogurati. POSAO Promijenit ćete pristup poslu, šefovima i suradnicima. Ponekad će nepotrebne sitnice i promjene aktivirati bunt i ljutnju u vama. Vodite računa o poslovnoj komunikaciji. PRILIKA TJEDNA Nećete pogriješiti ako se odlučite na promjenu izgleda. Posjetite frizera

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nećete biti uvjereni da imate velike šanse kod svoje simpatije, a dogodi li se da započnete vezu, pratit će vas osjećajna nesigurnost. Moguć je povratak stare ljubavi u vaš život. POSAO Nakon vikenda međuljudski odnosi bit će protkani nerazumijevanjem, a neće nedostajati ni povišenih tonova. Ne budete li motivirani, i rutinski poslovi postat će vam naporni. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak ćete se izvrsno snalaziti u prodaji, kupnji i pregovorima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Spremni ste na prihvaćanje novih ljubavnih okolnosti i situacija. Otjerat ćete duhove prošlosti i krenuti dalje. Krajem tjedna naći ćete se u središtu pažnje nekih zanimljivih pojedinaca. POSAO Usmjereni ste na ostvarenje dugoročnih planova i projekata. Timski rad bit će ključan za vaš progres, no ne odvojite li posao od prijateljstva, mogli biste se razočarati. PRILIKA TJEDNA Intenzivna tjelovježba pomoći će vam da izbacite negativnu energiju.

image

EYES WIDE SHUT, Tom Cruise i Nicole Kidman

WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION/

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Većinom ćete reagirati u skladu s osjećajima i često pretjerati u procjeni situacije. Imat ćete veliku potrebu za nježnošću, no to biste mogli pokazivati na pogrešan način. POSAO Jedni suradnici će vas cijeniti i podržavati, dok drugi neće moći sakriti zavist i rivalstvo. Neki od njih mogli bi vam zagorčavati život i umanjiti zadovoljstvo zbog ostvarenog uspjeha. PRILIKA TJEDNA Što god odjenuli, nosite to visoko podignute glave i bolje ćete se osjećati.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Odagnat ćete crne misli i poduzeti odlučne korake da poboljšate ljubavni život. Samcima se smiješi uzbudljivi flert, dok će zauzeti dobivati više pažnje i ljubavi od partnera. POSAO Imate više kontrole nad poslovnim i financijskim zbivanjima. U društvu kolega obilježit ćete uspjeh obavljenog posla. Ako ste kreativac, neće vam nedostajati inspiracije. PRILIKA TJEDNA Neki od vaših brojnih talenata mogli bi se pokazati kao financijski isplativi.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Probuđena samosvijest pomaže vam da jasnije i direktnije izrazite svoje želje i osjećaje. Prijateljstva će vam biti važna, ali ne više od vremena koje ćete provesti s partnerom. POSAO Važno vam je da ostavite dobar dojam na poslovne autoritete, no pritom ćete zanemariti značaj nekih radnih zadataka i obaviti ih površno. Moguć je honorarni posao. PRILIKA TJEDNA Potrebna vam je bolja organizacija. Ne odgađajte ono što možete obaviti danas.

Linker
27. travanj 2024 12:52