SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
TJEDNA OČEKIVANJA

Horoskop: Ribe će imati posla preko glave, a Lavovi objaviti zaruke, vjenčanje ili vijest o trudnoći

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 22. studenoga.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 22. studenoga.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Prepuštate se užicima, zabavi i aktivnom životu. Romantična druženja udvoje samo će vas površno ispunjavati. Potrebna vam je promjena, izazov i netko za koga se morate izboriti. POSAO Pružat ćete usluge, primati informacije i udruženim snagama s kolegama ostvarivati postavljene ciljeve. Razmišljat ćete dugoročno i pokrenuti rješavanje mirovinskog ili životnog osiguranja. KUŠNJA TJEDNA Svjesni ste da lijepa ambalaža često zna zavarati, ali kad vam pristupi netko privlačan i zanimljiv, brzo ćete položiti oružje. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za bavljenje izgledom te za manje estetske zahvate.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Površne ili nedorečene veze, posebice s pustolovnim ili oženjenim osobama, zahtijevat će novi pristup. Ako se uvjerite da vas druga strana iskorištava, suprotstavit ćete joj se. POSAO Nećete uspijevati djelovati samostalno jer ćete ovisiti o kvaliteti rada i rokovima drugih. Zagrebete li ispod površine, iznenadit će vas što ćete otkriti o pojedinim autoritetima. PRILIKA TJEDNA Mogući su financijski dobici, ali ne ulazite u nerazborit rizik.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Porast će vam samopouzdanje i prkos. Suprotstavit ćete se negativnim utjecajima i vlastitim strahovima koji negativno djeluju na odnos s partnerom. Ostvarit ćete veću bliskost. POSAO Financijske teškoće bit će vam dobra škola. Vodit ćete računa o novcu, manje riskirati i biti posvećeniji cilju. Težit ćete najboljem, a ambicija i predan rad mogu vas daleko odvesti. PRILIKA TJEDNA Kreativne radionice i sportske dvorane nude vam zabavu i nova poznanstva.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Puštate da se stvari odvijaju mimo vašeg utjecaja. No, nakon vikenda postajete strastveniji i spremniji na promjene. Moguća je tajna simpatija ili veza s pojedincem zanimljive prošlosti. POSAO Posla će biti preko glave. Očekuju vas promjene unutar radne sredine, kao i mogućnost selidbe u novi prostor. Dobit ćete novog kolegu ili početi educirati pripravnike. PRILIKA TJEDNA Vikend je pogodan za umjetničko stvaralaštvo i rad vezan uz kulturu i zabavu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Teško ćete se oduprijeti tjelesnim porivima. Ako ste zauzeti, nailazit ćete na pojedince koji će iskušavati vašu vjernost. Zasićenost neriješenim pitanjima udaljava vas od ljubavi. POSAO Radna svakodnevica puni vas mrzovoljom pa biste mogli u bijesu povući pogrešan potez i potom požaliti. Taština, tvrdoglavost i neodgovornost unose razdor u međuljudske odnose. PRILIKA TJEDNA U nedjelju ćete mirnim i staloženim ponašanjem zaobići sve veće probleme.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaši pokušaji da prikrijete ili omalovažite intenzitet promjena u intimnom životu bit će uzaludni. Ako ste sami, privući će vas osoba koja razrješava osjećajne dileme iz bliske prošlosti. POSAO Mogli biste pridavati previše pažnje tuđim željama i po tome kreirati ili planirati svoje aktivnosti. Budete li očekivali od članova obitelji da vas podrže, razočarat ćete se. PRILIKA TJEDNA U petak će vas bliski prijatelj upoznati s rijetko zanimljivom osobom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Da biste umakli jesenskoj malodušnosti, upustit ćete se u ljubavnu avanturu. Sredinom tjedna vodit ćete virtualnu ljubavnu komunikaciju ili organizirati izlet na romantično odredište. POSAO Nedostajat će vam reda i organizacije. Nailazit ćete na pojedince koji će mnogo pričati, ali se neće pridržavati dogovora. Zatražite li financijsku pomoć, nećete je tako brzo vratiti. PRILIKA TJEDNA Ne trebate paničariti zbog rokova, već srezati poslove koji nisu važni.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Obiteljski odnosi mogli bi se pokazati kao prepreka bračnom skladu, a i nešto što ste rekli ili učinili u nastupu bijesa pokazat će se kao kamen spoticanja u ostvarenju ljubavnih želja. POSAO Radni sati ispunjeni su razgovorima i raznim zadacima. Vremena će biti malo, a posla mnogo. Da biste stekli naklonost nadređenih, morate napraviti nešto što se kosi s vašim uvjerenjima. PRILIKA TJEDNA Pravi je trenutak za dijetu, posjet stomatologu ili kozmetičarki.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ono na što ste dugo čekali počet će se ostvarivati. Samci će pronaći srodnu dušu, a zaljubljeni uživati u ljubavi i pažnji. Mogli biste objaviti zaruke, vjenčanje ili vijest o trudnoći. POSAO Imate potrebu da izađete iz poslove monotonije i malo prodrmate stvari. Početkom tjedna obavit ćete važan razgovor, novčanu transakciju te ugovoriti kupnju ili prodaju. PRILIKA TJEDNA Iskoristite društvena događanja i brojne susrete za razgovore o novim projektima.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete podložni nedoumicama i sumnjama, čak i ako vaša inicijativa padne na plodno tlo. Mučit će vas prošlost. Jedna zauzeta osoba zavodit će vas komplimentima i poklonima. POSAO Dosta energije trošit ćete na pomaganje drugima i podržavanje tuđih planova. Udaljit ćete se od žiže zbivanja, ali se i polako pripremati za nešto novo. Mogli biste otići na bolovanje. PRILIKA TJEDNA Obogatite dom spravom za rekreaciju, primjerice steperom ili kućnim biciklom.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Uz naklonost Venere ostvarit ćete ljubavne planove. Prilikom zavođenja pokazat ćete smisao za taktiziranje; napadat ćete, a potom se povlačiti. Očekuju vas susreti s jakim erotskim nabojem. POSAO Karijera vam je u usponu. Postat ćete omiljeni u radnoj sredini i ugled će vam porasti. Iskoristite pogodne okolnosti za pokretanje novog posla ili potpisivanje ugovora. PRILIKA TJEDNA Honorarni posao pomoći će vam da bezbrižnije planirate financijsku budućnost.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vam biti naklonjen, ali većinom usmjeren na ostvarenje svojih planova. Ako ste zauzeti, pretjerano ćete kritizirati svaku njegovu aktivnost u koju niste i vi uključeni. POSAO Projekti započeti u ovom tjednu mogli bi se pokazati kao financijski nestabilni. Nije preporučljivo donositi nagle odluke budući da neće biti povratka natrag. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna uvjerit ćete se da vas vježbanje može najbrže osloboditi nervoze.

Linker
26. travanj 2024 07:32