NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA
UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Nekima će ljubav biti neizvjesna, a ako ste povrijedili partnera, ispričajte mu se

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 18. do 24. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 18. do 24. svibnja.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

LJUBAV Jedno slučajno poznanstvo jako će vas se dojmiti. Trudit ćete se izlaziti na ista mjesta i angažirat ćete prijatelje da vam pomognu. Subotnji izlazak bit će vrlo uzbudljiv.
POSAO Stabilne okolnosti na radnom mjestu davat će vam osjećaj sigurnosti, no uznemirit će vas troškovni izazovi. Bit ćete spremni i na honorarni posao, samo da izbjegnete preveliko odricanje.
KUŠNJA TJEDNA Mogli biste provesti vikend u strastvenom zagrljaju sa svojim izabranikom, ako se prije toga ne posvadite. Nastupite s više povjerenja prema njemu.
PRILIKA TJEDNA Vaše smjele modne kombinacije mnoge će ostaviti bez daha.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Svjesni ste dojma koji ostavljate, no vas će zanimati samo jedna osoba. Da biste osvojili njeno srce, tijekom vikenda zanemarit ćete i neke primamljive pozive na druženje.
POSAO Nećete se buniti zbog viška posla, već ćete na to gledati kao na priliku da budete bolji i aktivniji. Smetat će vam kolege koji nisu kolegijalni i zabušavaju.
PRILIKA TJEDNA Želite li promijeniti neku bitnu okolnost, budite odvažni.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

LJUBAV Borit ćete se s nepovjerenjem i frustracijama. Katkad će i sitnica biti dovoljna da burno reagirate ili pak ciničnim i provokativnim primjedbama iznervirate suprotnu stranu.
POSAO Početak tjedna donosi neočekivane promjene i tada vam se ne preporučuju poslovni rizici i neoprezno baratanje financijama. Razmišljate li o otkazu, dvaput promislite.
PRILIKA TJEDNA Mnogo toga ovisit će o vašoj inicijativi i trebat ćete se osloniti prvenstveno na sebe.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Vaša prezaposlenost bit će vam izgovor da ljubav gurnete u zapećak, no Venera vam je skrojila drukčiju sudbinu. Mogli biste upoznati nekoga tko će vas očarati na prvi pogled.
POSAO Poboljšat će se međuljudski odnosi i trud koji ste dosad ulagali u posao počet će se konkretno isplaćivati. Uz dobre preporuke, ostvarit ćete pomak na hijerarhijskoj ljestvici.
PRILIKA TJEDNA Sportom, izletom u prirodu i druženjem s prijateljima odagnajte nedjeljnu zlovolju.

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

LJUBAV U bračnom životu bit će i svađa i pomirenja, a malo razumijevanja. Ako ste samac, privući će vas netko tko je posve drukčiji od vas ili vam ne može ponuditi odnos kakav biste htjeli.
POSAO Čudit ćete se povremenoj rastresenosti i zaboravljivosti, gotovo nesvjesni svakodnevnih napora kojima ste izloženi. Mnogo će vam značiti uvažavanje dobiveno od poslovnih autoriteta.
PRILIKA TJEDNA Pokušajte popraviti odnos koji je skrenuo na stranputicu i izboriti se za veće ovlasti u poslu.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦

LJUBAV Osjećate potrebu za osvježenjem koje će probuditi uspavanu strast i erotski entuzijazam. Krajem tjedna bit će raspoloženi za zavođenje i spremnije ćete se upustiti u avanturu.
POSAO Nailazit ćete na teškoće u komunikaciji. Često ćete se živcirati jer suradnici i nadređeni neće shvaćati što želite ili neće priznati da ste u pravu.
PRILIKA TJEDNA Dobit ćete priliku obnoviti prijateljstvo. Intuicija vas vodi vas do pravih odluka.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete raščistiti situaciju s bivšom ljubavi ili promijeniti romantični status. Nećete birati sredstva, a silina vašeg pristupa mogla bi izazvati negodovanje vaše simpatije.
POSAO Promjene u radnom okruženju zasjenit će vaše pomno pripremane planove. Sve će biti podređeno poslu, analizi informacija i snalaženju u novim okolnostima.
PRILIKA TJEDNA Ne razmišljajte o svojim slabostima, već istaknite prednosti. Budite uvjerljivi.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete tvrdoglavi i nepopustljivi. Mučit će vas strahovi i dvojbe, a ljubavna budućnost činit će vam se neizvjesna. Ako ste povrijedili partnera, ispričajte mu se!
POSAO Prodorni ste i ispunjeni kreativnom energijom, no morate biti strpljivi i pažljivo vagati svaku odluku. Obratite pažnju na poteze kolega koji vam predstavljaju potencijalnu konkurenciju.
PRILIKA TJEDNA Ostvarit ćete poznanstva koja vam mogu pomoći u realizaciji važnih projekata.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦

LJUBAV Vaš izabranik neće dijeliti vaše želje i snove. Dok vi maštate o iskrenoj ljubavi, on žudi za dobrim provodom i usponom na društvenoj ljestvici. Neka vaša poznanstva bit će mu jako važna.
POSAO Imat ćete zanimljive i originalne ideje, no budući da ih nećete moći ostvariti bez tuđe pomoći, morat ćete pristati na određene kompromise. U srijedu ćete se teže prilagoditi.
PRILIKA TJEDNA Pojačanim vježbanjem krenite u bitku s viškom kilograma i neželjenim pojavama na tijelu.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Zanosne promjene i pozitivne vibracije na sentimentalnim planu ispunit će vas šarmom i ljubavnom energijom. Krajem tjedna naći ćete se na pragu romanse koja će vas natjerati da revidirate planove.
POSAO Obavljat ćete više poslova u isto vrijeme, nepromišljeno prihvaćati nove angažmane ili pak promijeniti tim suradnika. Povoljne financijske vijesti motivirat će vas da se još više trudite.
PRILIKA TJEDNA Petak je pogodan za pokretanje novog projekta ili prelazak na perspektivnije radno mjesto.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦

LJUBAV Novi ljubavni početak odvijat će se uz teškoće. Ako ste zauzeti, osjetit će da se nalazite na prekretnici. Partnerovo ponašanje probudit će u vama sumnju da nešto nije kao prije.
POSAO Novac bi mogao stići iz neočekivanih izvora, dok će vam se vaš posao sve manje činiti isplativim. Ako ste u poslovnom partnerstvu s prijateljem, poželjet ćete se osamostaliti.
PRILIKA TJEDNA Ukazat će vam se dobra prigoda za kupnju metalnog ljubimca ili prodaju rabljenih stvari.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Nizat ćete kontakte i privlačiti znatiželjne poglede. Vrijeme od upoznavanja do prvog dodira bit će vrlo kratko. Krajem tjedna tjelesna privlačnost i požuda bit će jače od razuma.
POSAO Naglašen je vaš osjećaj dužnosti i potreba za odgovornim ispunjavanjem obaveza. Nakon vikenda pregovori će se oduljiti, no samo tako ćete doći do zadovoljavajućeg rješenja.
PRILIKA TJEDNA U utorak ćete biti jaki na jeziku. Privolite simpatiju da otkrije svoje želje.

Linker
27. travanj 2024 00:46