Vrijeme promjena

Horoskop: Jednom znaku će na naplatu doći stari dugovi, dok će drugi sumnjati u partnera

Dok će zadnji dani listopada mnogim horoskopskim znakovima donijeti idilične ljubavne odnose, ovaj bi znak mogao napokon prestati ‘gurati glavu u pijesak‘.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. listopada.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Uživat ćete u ljubavnom preporodu osjećajući se kao da ste na početku veze. Ako ste nedavno prekinuli odnos koji vas je ograničavao, bacit ćete se u potragu za romansom koja će dati novi smisao vašem životu.

POSAO: Vaše zamisli bit će pomalo neobične, no šefovima će se svidjeti, posebno ako odvoje dovoljno vremena za njihovo razmatranje. Komunikacija s partnerima iz drugih gradova bit će plodna i konstruktivna.

KUŠNJA TJEDNA: Donošenje odluka koje se tiču vaše budućnosti neće vam pričinjavati nikakav problem, no odlučivanje o sudbini drugih nešto je što biste rado izbjegli.

PRILIKA TJEDNA: Prihvatite li poziv prijatelja da mu se pridružite u subotnjem izlasku, nećete pogriješiti. Novo poznanstvo uljepšat će vam vikend.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Nervoza i neobjašnjivi nemir rast će u vama, čak i ako nemate razloga za brigu. Morat ćete prepoznati što je dobro za vas i ne kockati se time. Pojavi li se stvaran problem, ne zabijajte glavu u pijesak.

POSAO: Na naplatu će doći stari dugovi. Osluhnite intuiciju i ona će vam rasvijetliti put. Nemojte zbog ponosa odbiti pomoć bliske osobe.

PRILIKA TJEDNA: U srijedu se oslonite na svoje verbalne sposobnosti i snalažljivost. Ako vas okolnosti zateknu nespremne - improvizirajte!

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV: Povoljne promjene koje će se dogoditi u ljubavnom životu podgrijavat će vaš optimizam pa ćete početi kovati uzbudljive planove za nadolazeće razdoblje. Romantično putovanje uljepšat će vam sredinu tjedna.

POSAO: Bit ćete spremniji na prilagodbu situacijama koje su vam potpuno strane. Otvorenije ćete prihvaćati nove suradnike, čak i ako ih ne razumijete u potpunosti.

PRILIKA TJEDNA: Srijeda je pogodna za pokretanje parnice i bavljenje imovinskim pitanjima. Vodite računa o izgledu i nastupu.

image

Ovaj tjedan bi ribe mogle osjetiti erotičnu privlačnost

UNSPLASH

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV: Pod utjecajem izazovne Venere skrivat ćete osjećaje i ljubavne planove. Mogli biste se upustiti u odnos koji ćete skrivati od drugih ili će vaša tajna veza postati previše ozbiljna pa ćete je doživljavati kao opasnost.

POSAO: Unatoč ne baš radnom ugođaju, temeljito ćete se posvetiti zadacima. Razlike u pristupu poslu će vam smetati, posebice ako opazite da to može štetiti poslovanju.

PRILIKA TJEDNA: Prekid s lošim navikama, tjelovježba i uvođenje zdravih obroka u prehranu omogućit će vam da se bolje osjećate.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Kad upoznate pojedinca koji će vas erotski privući, poželjet ćete mu odmah otkriti sve o sebi. Zauzeti će se rukovoditi emocijama i unutarnjim glasom te se intuitivno sporazumijevati s partnerom.

POSAO: Pred vama je manje obaveza i napornih zadataka. Bit ćete prodorni, maštoviti i kreativni nastojeći dati sve od sebe u svemu što budete radili.

PRILIKA TJEDNA: Vikend je povoljan za odlazak u rodni kraj. Uživat ćete u putovanju i komentarima onoga što ćete vidjeti i doživjeti.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Počet ćete drukčije gledati na znanca kojeg često susrećete ili kolegu s kojim blisko surađujete. Nedostajat će vam samopouzdanja da napravite prvi korak. Pretjerano ćete analizirati što dobivate, a što gubite.

POSAO: Da biste izbjegli financijsku krizu, spremni ste na povećane napore. Razmišljat ćete o novim aktivnostima te razmatrati prodaju nekretnine i investiranje u turizam.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna posvetite se sadržajima koji će vam podići kvalitetu života animirajući pritom partnera i prijatelje.

image

Pad entuzijazma osjetit će osobe rođene u znaku bika

PEXELS

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV: Žudjet ćete za strašću i romantikom kao na početku veze. Zbog snova o pravoj ljubavi, samci će izbjegavati one koji im nude samo avanturu.

POSAO: Često ćete biti zamišljeni, rastreseni i bez prevelikih očekivanja. Većina napora koje ste ulagali da biste povećali profesionalne izglede činit će vam se uzaludna pa će i vaš radni entuzijazam splasnuti.

PRILIKA TJEDNA: Pokušajte riješiti s bližim rođacima imovinska pitanja. Možda otkrijete nove poveznice koje će učvrstiti vaš odnos

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Pomiješani osjećaji sprječavat će vas da se opustite u partnerovu naručju ili će vas kočiti u otvaranju novog ljubavnog poglavlja. Ne trebate robovati lošim iskustvima niti pretjerano analizirati suprotnu stranu.

POSAO: Trebat će vam nešto više vremena da se prilagodite novim okolnostima, a kašnjenje bi vam moglo postati ozbiljan problem. U srijedu vas očekuju povoljne vijesti.

PRILIKA TJEDNA: Dobijete li ponudu za posao bilo kojeg tipa, posavjetujte se s pojedincima koji uživaju vaše povjerenje.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Nastojeći ostvariti emocionalno ispunjenje, bit ćete vrlo šarmantni i zavodljivi u ophođenju. Zanimanje za osobe koje su prilično drukčije od vas sredinom tjedna vam donosi uzbudljiva iskustva.

POSAO: S lakoćom ćete rješavati redovne obaveze, dok ćete na zahtjevne poslove gledati kao na izazove. Nailazit ćete na odobravanje u okolini, a možda i osvojiti povlastice.

PRILIKA TJEDNA: Venera će vas motivirati da provedete aktivno ove dane te preuzmete inicijativu u ljubavnom životu.

image

Vaga je opet u svom najboljem izdanju - pokazat će senzualnost i energičnost

PEXELS

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV: Emocije će vam često biti nekontrolirane, a sumnja u partnera prisutna i onda kad vas bude čvrsto i strasno grlio. Samci će krajem tjedna uživati u provociranju i zavođenju pojedinca koji je zauzet.

POSAO: Trenuci kreativnog nadahnuća izmjenjivat će se s razdobljima malodušnosti. Trebat će vam jak motiv da nastavite dalje, a najvažnije će biti da vjerujete u sebe.

PRILIKA TJEDNA: Ne tražite uzroke svog nezadovoljstva u drugima. Priznajte pogreške i budite spremni na kompromise.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Prepustit ćete se nježnim dodirima svog izabranika ne sumnjajući više u njegove osjećaje. Ako ste samac, oslobodite se predrasuda kad upoznate nekoga tko će vam pristupiti spontano i otvorenog srca.

POSAO: Zbivanja vezana uz financijske aktivnosti nameću vam drukčiji ritam. Razmišljat ćete i o angažiranju suradnika s potencijalno uspješnim planovima.

PRILIKA TJEDNA: Reagirajte češće u skladu s osjećajima i trenutačnim raspoloženjem. Vedrim bojama borite se protiv jesenskog sivila.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Senzualni ste i željni ljubavi i pažnje, ali i opterećeni bezrazložnim strahovima. Početkom tjedna partner će vas ugodno iznenaditi, a ako ste sami, kraće putovanje bit će uvod u zanosne osjećajne doživljaje.

POSAO: Bit ćete energični. Premišljat ćete se između nekoliko suradnji. Dođe li do napetosti između pojedinih kolega, smirivat ćete situaciju.

PRILIKA TJEDNA: Četvrtak je pogodan za pronalaženje novog izvora prihoda te razgovor s pojedincem koji vam može pomoći u karijeri.

Linker
19. travanj 2024 22:33