SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
izazovan tjedan

Horoskop: Jedan znak morat će srezati troškove

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. ožujka.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. ožujka.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pogodni planeti donose vam inspiraciju da poduzmete korake koji će vas približiti predmetu svoje žudnje. Bit ćete uvjereni da ste stvorili čvrste temelje za izgradnju skladne ljubavne veze.

POSAO Bolje ćete se snalaziti u kreativnim zadacima nego u onima koji zahtijevaju praktičnost, preciznost i sistematičnost. Imat ćete mnogo zanimljivih ideja, samo još nećete biti sigurni kako ih provesti u djelo.

KUŠNJA TJEDNA Ako ste dio radne ili stručne ekipe, mogući su problemi oko usuglašavanja stavova sa suradnicima. Krajem tjedna morat ćete napraviti mali kompromis.

PRILIKA TJEDNA Vodite li spor oko nasljedstva ili podjele bračne imovine, u utorak možete očekivati dobre vijesti.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Volite i voljeni ste, a problemi koji se mogu pojaviti početkom tjedna bit će pikantni začin koji će unijeti malo pozitivne dramatike u vašu svakodnevicu. U subotu će inicijativa biti na vašoj strani.

POSAO Rastu mogućnosti za izgradnju kvalitetnih odnosa. Imat ćete nos za zaradu, no prije nego što nekome date povjerenje, dobro sve proanalizirajte.

PRILIKA TJEDNA Odvojite vremena za njegu tijela i uljepšavanje. Razmislite o poduzimanju manjih korektivnih zahvata na licu ili tijelu.

image

Ako su dio radne ili stručne ekipe, Ribe bi mogli zadesiti problemi oko usuglašavanja stavova sa suradnicima

UNSPLASH

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete maštati o ljubavi nego poduzimati konkretne akcije. Moguć je susret s nekim tko će vas ostaviti bez daha ili platonska ljubav. Pogledi će vam govoriti više od riječi, ili će se to vama tako činiti.

POSAO Da biste izbjegli naporne obveze, poslužit ćete se lukavstvom. Ako vas prozru pojedinci koji se kruto drže principa, morat ćete vagati svaku riječ.

PRILIKA TJEDNA Otkrit ćete pojedinca s kojim vam je zadovoljstvo surađivati, a vaše druženje nastavljat će se i u slobodno vrijeme.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokušaji da privučete pažnju nove simpatije neće biti uzaludni, no vi ćete očekivati više. Ako ste zauzeti, mogli biste se povući u sebe ili na pogrešan način protumačiti postupke druge strane.

POSAO Češće ćete dolaziti u sukob s okolinom. Pojedinci će izvlačiti pogrešne zaključke. Nastojte biti koncentrirani i dobro organizirani.

PRILIKA TJEDNA Odlazak frizeru ili kozmetičarki, dobra masaža i tretman ljepote pozitivno će utjecati na vašu psihu i raspoloženje.

image

Blizanci trebaju biti koncentrirani i dobro organizirani

UNSPLASH

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Slabi ste prema onima koje volite. Dopuštat ćete im da od vas dobiju što žele tražeći zauzvrat samo malo ljubavi. Ako se osjetite usamljenima, shvatit ćete da morate zauzeti drukčiji stav.

POSAO Suradnja s kvalitetnim pojedincima urodit će dobrim rezultatom. Razmjenjivat ćete iskustva i spremnije uvažavati tuđe prijedloge.

PRILIKA TJEDNA Pronađite vremena za jačanje kondicije, boravak u prirodi iskoristite za opuštanje i skupljanje ljekovitih biljaka.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete vjerovati u sebe i biti opušteniji. Ukazat će se prigoda da učinite vezu stabilnijom, porazite ljubavnu konkurenciju ili započnete romansu s osobom koju već neko vrijeme željno promatrate.

POSAO Radit ćete po svome misleći da vi znate najbolje. Premda ćete teško podnositi primjedbe na svoj rad, malo tko će biti pošteđen vaših kritika.

PRILIKA TJEDNA Mjesec je tijekom vikenda u vašem znaku, što je poticaj za aktivniji ljubavni život i otvorenije izražavanje osjećaja.

image

Lavovi će raditi po svome misleći da znaju najbolje

UNSPLASH

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Neki partnerovi postupci probudit će bojazan da bi vam se planovi mogli rasplinuti. Pokušat ćete sakriti nemir iza širokog osmijeha, no vaše propitkivanje otkrivat će mu da vas nešto muči.

POSAO Koncentracija vam je oslabljena, a radni elan u padu. Nećete znati kako reagirati na provokacije. Ne reagirajte ishitreno, pričekajte da se situacija raščisti.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna mogli biste pronaći dodatni izvor prihoda koji će smanjiti vašu zabrinutost za budućnost.

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦✦

LJUBAV Pokušat ćete pokazati partneru da se ne može igrati vašim osjećajima. Nakon što mu priredite nekoliko paprenih scena i zaprijetite odlaskom, promijenit će ponašanje. Iskoristite vikend za pomirenje.

POSAO Neugodno će vas iznenaditi egoistični postupci pojedinaca. Naći ćete se u situaciji da morate igrati rizično, posebice ako su u pitanju financije.

PRILIKA TJEDNA Radne obaveze sve su obimnije, no kad prilikom poslovnog druženja upoznate nekog zanimljivog, manje ćete se žaliti.

image

Djevicama je koncentracija oslabljena, a radni elan u padu

UNSPLASH

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odluke vezane uz ljubav i emocije nećete donositi isključivo srcem, nego ćete upotrijebiti i zdrav razum ne biste li se zaštitili od razočaranja i manipulacija. Krajem tjedna privući će vas novi kolega.

POSAO Gledat ćete novim očima na posao, kao i na novac. Bit će vam jasno da morate srezati troškove i lišiti se stvari koje vam donose prolaznu radost.

PRILIKA TJEDNA Želite li izvući najbolje iz svoje veze, nemojte partnera stalno kritizirati. Iskoristite zajedničke trenutke za uživanje.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Žudite za novim erotskim iskustvima i situacijama koje će unijeti adrenalin u vašu svakodnevicu. Ako ste u novoj vezi, organizirajte romantični izlet kojim ćete dokazati partneru koliko ga volite.

POSAO Vaše aktivnosti se odvijaju ubrzano, komunikacija je pojačana, ali nervoza koja vas prati često vas tjera na nepromišljene poteze i neoprezne izjave.

PRILIKA TJEDNA Posvetite vikend partneru i privatnom životu. Bit ćete opušteniji ako razgovor o gorućim temama obavite uz dobro jelo.

image

Škorpionima će biti jasno da moraju srezati troškove

UNSPLASH

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Želeći oživjeti prošlost, mogli biste nazvati prijatelja iz mladosti raspitujući se o staroj ljubavi. Ako ste zauzeti, partnerovo ponašanje budit će sumnju da nešto skriva ili ćete misliti da mu niste dovoljni.

POSAO Moć i utjecaj pojedinih ljudi mogli bi vas na neko vrijeme držati na mjestu. Umjesto iskazivanja negodovanja, radije se usmjerite na druge puteve.

PRILIKA TJEDNA Nakon duljeg razgovora, u utorak ćete riješiti spor sa starijom osobom koja vam već neko vrijeme krade unutarnji mir.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Sjaj u očima odavat će vašu ljubavnu energiju i želju za uzbuđenjima. Gdje god se pojavite unijet ćete živost i pozitivne vibracije. Jedna privlačna i zanimljiva osoba neće skidati pogled s vas.

POSAO Naoružani stvaralačkim žarom bit ćete inicijator promjena. Obavit ćete mnogo važnih razgovora te sklopiti poznanstva koja će vam pomoći u karijeri.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodne trenutke za učenje stranih jezika, bavljenje sportom te angažman u kulturnoj ili ekološkoj udruzi.

Linker
27. travanj 2024 13:28