poslovne (ne)prilike

Horoskop: Jedan znak mora jako dobro paziti što govori pred kolegama

Dok će neki prekidati odnose koji ih sputavaju, druge čekaju dani izlazaka, zabava, druženja i upoznavanja zanimljivih ljudi.

JARAC (22.12. - 20.1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Plijenit ćete pažnju šarmom i izgledom budeći zanimanje gdje god se nađete. Vaši poklonici i obožavatelji bit će vam zabavni, no kad naiđete na pojedinca koji će vam se jako svidjeti, gledat ćete kako ga se riješiti.

POSAO Ljudi će vas cijeniti i vi ćete osjećati njihovu naklonost. Premda ćete dobivati darove i sklopiti poznanstva koja će se kasnije pokazati korisnima, više od svega veselit će vas uspostavljeni prijateljski odnos.

KUŠNJA TJEDNA Mogli biste se preopteretiti obavezama oko dočeka Nove godine i dodijavati bližnjima pretjeranim zahtjevima. U petak ćete nepotrebno gledati svaku sitnicu.

PRILIKA TJEDNA Želite li oboriti s nogu osobu simpatiju, koristite faktor iznenađenja - ispod širokog kaputa odjenite nešto provokativno!

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV U vama će se probuditi romantika, želja za sjedinjenjem s partnerom i potpunim doživljajem ljubavi. Upravo će više nježnosti i topline, pa čak i patetike, biti najbolje rješenje za povremenu osjećajnu nesigurnost.

POSAO Predosjećate da je sreća na vašoj strani, ali se nećete potpuno osloniti na povoljne okolnosti, već ćete se još upornije baviti onim u što ste sigurni.

PRILIKA TJEDNA Napravite plan svega što želite realizirati u skorije vrijeme, a poduzimanje prvih koraka ostavite za idući tjedan.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bez mnogo razmišljanja upustit ćete se u slobodnu vezu, no brzo ćete shvatiti da želite mnogo više od povremenih susreta. Ako ste dugo zauzeti, napravit ćete sve da vratite živost svom seksualnom životu.

POSAO Komunicirat ćete s mnogim ljudima, a pomoći će vam i oni od kojih to niste očekivali. S druge strane, pojedinac u kojeg ste imali povjerenja neće obaviti svoja zaduženja.

PRILIKA TJEDNA Prijatelji zauzimaju značajno mjesto u vašem životu i uz njih ćete se najbolje opustiti na dočeku Nove godine.

image

Jarčevi bi se mogli preopteretiti obavezama oko dočeka Nove godine

UNSPLASH

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će na velikoj kušnji, no nema straha ako su emocije i dalje jake. U tom slučaju moguće su manje trzavice nakon kojih ćete uvidjeti da trebate raditi na tome da poboljšate vašu vezu.

POSAO Radite li s brojkama, budite strpljivi i oprezni. Mogle bi vam se potkrasti pogreške, posebice ako ste rođeni oko 21. ožujka. Dvaput provjerite što ste napravili.

PRILIKA TJEDNA Poslovni pritisak kojem ćete biti izloženi na početku godine iskoristite kao poticaj da se više trudite i ne gubite vrijeme.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦✦

LJUBAV Željni promjena i uzbuđenja, mogli biste se upustiti u vezu s nekim tko već dulje vrijeme upućuje ljubavne signale. Iznenadit ćete se kad uvidite da su i kod vas proradile emocije. Uživajte u rađanju romanse.

POSAO Novogodišnji ugođaj neće previše utjecati na vaš radni učinak. Vaša mašta radit će punom parom, a originalnim zamislima utirat ćete put profesionalnim uspjesima.

PRILIKA TJEDNA Komplimenti, pažnja i pokloni uljepšat će vam Silvestrovo. Susret koji iščekujete bit će jedno od ugodnijih iznenađenja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša novogodišnja odluka bit će da prekinete odnose koji vas sputavaju. Pobijedi li vaša ljubav sve prepreke, bit će vrijedna truda. Ako započnete romansu početkom tjedna, ne paničarite nakon prvih nesporazuma.

POSAO Živnut ćete nakon Nove godine. Imat ćete mnogo ideja za nove poslove, ali bit će vam potrebna asistencija. Morat ćete pristati na kompromise.

PRILIKA TJEDNA Uspijete li se osloboditi nervoze i ne budete li očekivali nešto nevjerojatno, dobro ćete se provesti u najluđoj noći.

image

Škorpione čekaju dani izlazaka, zabava, druženja i upoznavanja zanimljivih ljudi

UNSPLASH

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Tijekom cijelog razdoblja izmjenjivat će se trenuci ljubavi i razumijevanja s trenucima nepovjerenja i nesigurnosti. Preplavljeni ljubomorom i egoističnim željama, mogli biste izgubiti nešto što ste dugo gradili.

POSAO Strah od konkurencije dosad vas je tjerao na krive odluke. Trebate objektivno procijeniti situaciju i dobro paziti što govorite pred drugima. Lojalnost će biti nagrađena.

PRILIKA TJEDNA Posjet rodnom kraju omogućit će da drukčije gledate na privatni život i odnos s ljudima s kojima ste u rodu.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Gledat ćete partnera drugim očima. Mjerit ćete njegove emocije i analizirati kako se ponaša prema vama. Poželjet ćete nešto promijeniti da biste više uživali dok ste zajedno, no ustrajat ćete i na svojoj slobodi.

POSAO Vješto ćete baratati riječima i služiti se različitim alatom. Krajem tjedna po glavi će vam se vrzmati plodne ideje, a neke od njih mogle bi postati predmet razmatranja.

PRILIKA TJEDNA Provedite ove dane što raznovrsnije i dinamičnije. To će vam pomoći da manje razmišljate o teškoćama i otjerate unutarnji nemir.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Potreba za ljubavlju bit će sve veća. Razmišljat ćete pozitivno, a porast će vam i prag tolerancije. Osjećaji će vam biti uzvraćeni pa će vam prve dane 2023. obilježiti strastveni zagrljaji i velika očekivanja.

POSAO Retrogradni Merkur prisilit će vas da ubacite u manju brzinu. Kad shvatite da svijet neće propasti ako ne napravite sve kako ste mislili, opustit ćete se i manje griješiti.

PRILIKA TJEDNA Pomoću lagane glazbe, prigušene svjetlosti i ugodne topline stvorite romantični ugođaj kojim ćete razoružati partnera.

image

Blizanci će imati mnogo ideja za nove poslove, ali bit će im potrebna asistencija

UNSPLASH

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi nevjerojatne ljubavne preokrete i prave dramatske zaplete, bez obzira na to jeste li sami ili zauzeti. Vaša veza neće biti mirno more, no zbog toga se nećete previše buniti - bitno da nije dosadno!

POSAO Razmišljanje o financijama neće vam dopustiti da se opustite. Morat ćete naći neki balans između potreba bližnjih i vaših financijskih proračuna i mogućnosti.

PRILIKA TJEDNA U petak vas očekuje sudbonosni susret. Pazite samo da između vas ne bude tajni. Važno je kako ćete se postaviti na početku.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Pred vama su dani izlazaka, zabava, druženja i upoznavanja zanimljivih ljudi. Zahvaljujući tome iznimno ćete uživati u predstojećim blagdanima. Ako je vaš partner pasivan, više ćete se truditi oko njega pa će i on živnuti.

POSAO Kovat ćete planove za 2023. Razmišljat ćete o zasnivanju partnerstva. Sportaši će postići zavidne rezultate, a umjetnici ostvariti zapažene nastupe.

PRILIKA TJEDNA Otiđite na izlet u prirodu i uživajte u svježem i čistom zraku. Godit će vam pogled s visina, ali i šetnje uz more.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša nagla ćud i nepromišljeni potezi prilično će vam otežavati odnos s partnerom, stoga svaku odluku trebate prespavati. Nastojat ćete mu se iskupiti na Staru godinu. Očekuje vas buđenje emocija i erotskog zanosa.

POSAO Uskoro će zapuhati novi vjetrovi na području financija. Vaš rad će se naći pred očima javnosti koja neće biti baš blagonaklona. Unatoč tome, kvaliteta će presuditi.

PRILIKA TJEDNA Monotonija će postati veliki problem u vašoj vezi, no uspijete li u subotu probuditi staru strast, doživjet ćete nezaboravnu noć.

Linker
19. travanj 2024 13:00