TJEDAN PUN PROMJENA

Horoskop: Jedan znak će se upustiti u ljubavnu avanturu, a drugi očekuju razmirice sa šefom

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 9. do 15. ožujka.
Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦
LJUBAV Željni ljubavi i pažnje, mogli biste se olako upustiti u romansu. Učini li vam se da ste potakli nečije zanimanje, provjerite da niste možda pogrešno shvatili upućene komplimente, poglede i osmijehe.
POSAO Imate potrebu napredovati i financijski si osigurati budućnost. Od utorka uvedite više organizacije u svoje poslovanje. Planirajte unaprijed, zapisujte važne podatke i ne odgađajte ono što je neminovno.
KUŠNJA TJEDNA Krajem tjedna opterećivat će vas pozivi za pomoć članova obitelji i suradnika. Naći ćete se u situaciji da nećete znati čega bi se najprije prihvatili.
PRILIKA TJEDNA Muči li vas neodlučnost, računajte na pomoć starijih prijatelja ili rođaka koji su vas i dosad dobro savjetovali.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦
LJUBAV Venera će vas naoružati neodoljivim šarmom i pojačati želju za uzbudljivim erotskim iskustvima. U drugoj polovini tjedna smiješi vam se novi ljubavni početak ili pak renesansa postojeće veze ili braka.
POSAO S entuzijazmom ćete se baciti na ostvarenje dugo kovanih planova. Mogli biste čuti informacije koje ćete morati čuvati od znatiželjnih ušiju.
PRILIKA TJEDNA Izrazite na originalan način svoj vatreni temperament i modnu smjelost ne mareći za stilske diktate i trendove.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦
LJUBAV Intuitivno ćete prozreti tipove koji puno obećavaju, a malo daju. Ako ste zauzeti, komunikacija s partnerom bit će prilično napeta sredinom tjedna.
POSAO Strahovat ćete od poslovnih komplikacija, no stvari će se razvijati u vašu korist. Dogovori i pregovori bit će uspješni, a i kolege će vam pružati potporu.
PRILIKA TJEDNA U nedjelju vas očekuje zanimljiv razgovor u četiri oka. Suprotna strana otvorit će srce i napokon reći što želi i osjeća.

image
ISTOCK
Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦
LJUBAV Osjećate li da vaša veza ne ispunjava vaša očekivanja, poželjet ćete slobodu i priliku da potražite ljubav na drugom mjestu. No, ako partner pomisli da bi vas mogao izgubiti, pokazat će da mu je stalo do vas.
POSAO Mogući su zastoji u pregovorima i zategnuti odnosi. Pozove li vas šef na odgovornost, ne dopustite mu da vas podcjenjuje.
PRILIKA TJEDNA Ako se ne budete osjećali optimalno, odjenite nešto u čemu ćete zablistati pa će vam osmijeh brzo osvanuti na licu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦
LJUBAV Partner će zbog karijere i prestiža odgoditi zajedničke planove ili zanemariti trenutke bliskosti. U takvim situacijama mogli biste se osjetiti nevoljeno i strahovati za budućnost veze.
POSAO Pratit ćete sve uredske tračeve i preko znanaca dolaziti do ljudi koji vam mogu pomoći u karijeri. Partner ili obitelj izvući će vas iz financijskog škripca.
PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak su istaknute vaše najbolje osobine. Pružit će vam se prilika da neutralizirate štetan utjecaj nekih kolega.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦
LJUBAV Početkom tjedna ljubavni život ispunit će vaša očekivanja, no u nedjelju bi moglo zaiskriti između vas i partnera. Morat ćete raspraviti o novim okolnostima, kao i o sumnjama koje vas počinju mučiti.
POSAO Usmjerit ćete energiju na financijska pitanja. Kad prozrete nečije loše namjere, probudit će se vaša pozornost i potreba da istjerate stvari na čistac.
PRILIKA TJEDNA Mogli biste riješiti pitanje nasljedstva ili alimentacije te dogovoriti bolju suradnju s poslovnim partnerima.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦
LJUBAV Nastojat ćete ugoditi izabraniku, no on će se ponašati kao je da sve što radite pogrešno. Čudit ćete se njegovom neraspoloženju i pitati se što možete bolje napraviti umjesto da se zauzmete za sebe.
POSAO Vaše obaveze sve su veće. Stranke će vas gnjaviti pitanjima, šefovi tražiti od vas i ono što nije u opisu vašeg posla, a vi ćete se truditi udovoljiti im.
PRILIKA TJEDNA Trčanjem u parku ili jogom riješite se stresova izazvanih prezahtjevnim kućanskim ili poslovnim obavezama.

image
ISTOCK
Vaga (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦
LJUBAV Raspoloženje vam ovisi o ljubavnim zbivanjima. Nedostajat će vam vjere u partnera. Razmišljat ćete o promjenama, no prije toga morate se osloboditi osjećaja ovisnosti koji ste si nametnuli.
POSAO Pokazivat ćete naznake nepromišljenosti prilikom rukovanja novcem. Moguće su razmirice sa šefom te teškoće s računalima. Mogla bi vam kasniti plaća.
PRILIKA TJEDNA Češće ćete posjećivati salone ljepote i parfumerije, premda bi bilo bolje da provedete slobodno vrijeme s prijateljima.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦✦
LJUBAV Privlačit će vas čari flerta i ljubavne igrice. Poželjet ćete nešto novo, drukčije, možda i nedostižno. Nemojte čekati na priliku za ljubav - sami je inicirajte! Vikend je idealan za novi ljubavni početak.
POSAO Pokrenut ćete neke stvari s mrtve točke, riješiti se zaostataka i kvalitetnije organizirati vrijeme. Radit ćete dva posla u isto vrijeme te više ulagati u znanje.
PRILIKA TJEDNA Dajte veću važnost društvenom životu; otiđite s prijateljima u kino, kazalište ili na koncert omiljene glazbe.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦
LJUBAV Razmišljat ćete o greškama i propustima, prisjećati se prošlosti i kovati nove planove. Doneseni zaključci pomoći će vam riješiti dubioze u vezi pa ćete uživati u ugodnijim ljubavnim trenucima.
POSAO Iscrpljivat će vas jednolični poslovi, a zbog nepažnje lako će vam se potkrasti pogreške. Vaše ideje bit će zanimljive, no neće naići na očekivani odjek.
PRILIKA TJEDNA Kraj tjedna pogodan je da se oslobodite štetnih navika, pokrenete novi posao ili prekinete odnos koji vam crpi energiju.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦
LJUBAV Bit ćete srdačni u komunikaciji, a emocije ćete dobro skrivati. Nećete nikome dopustiti da vam se petlja u ljubavni život, no teško ćete podnositi zategnute odnose s članovim obitelji s kojima ste bliski.
POSAO Moguć je premještaj u druge radne prostorije. Mnogo toga bit će vam nepoznato, no kad se usredotočite na problem, uvidjet ćete da nema mjesta panici.
PRILIKA TJEDNA Dobit ćete ponudu za honorarni posao ili će vam se otvoriti mogućnost za stručno putovanje u stranu zemlju.

image
ISTOCK
Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦
LJUBAV Nemir vas tjera na bijeg iz svakodnevice. Erotski ste radoznali i željni novih osjećajnih impulsa. Okovi obveza i zahtjevi ozbiljne veze ispunjavat će nervozom pa ćete tragati za kratkotrajnom avanturom.
POSAO Imovinska pitanja okupirat će vašu pažnju. Pojedini poslovni procesi odvijat će se sporije nego što vama odgovara, no bolje je ne požurujte stvari.
PRILIKA TJEDNA Pronađite vremena za zapostavljeni hobi. On će vas opuštati i pomoći u uspostavljanju psihofizičke ravnoteže.

Linker
17. travanj 2024 00:35