MELISSA MOSELEY/UNIVERSAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK
UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Jedan znak bi zbog intrigantne ljubavne ponude mogao prekinuti vezu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. travnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. travnja.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦
LJUBAV Srce vam je nemirno i zaljubljivo. Mogli biste zbog intrigantne ljubavne ponude prekinuti vezu ili zanemariti bračnog partnera, koji će vas svim silama nastojati vratiti u svoj zagrljaj.
POSAO Jupiter će vas čuvati od komplikacija u koje će vas gurati neki neskloni suradnici. Moći ćete učvrstiti svoju poziciju ili pak planirati aktivnosti koje će u idućem razdoblju poprimiti konkretnije obrise.
KUŠNJA TJEDNA Svjesni ste da će vam se pojačani trud dugoročno isplatiti, no svejedno ćete početi gubiti strpljenje ako se neke stvari ne pomaknu s mrtve točke.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna naći ćete se na novom početku. Odigrate li dobro, poboljšat će vam se društveni status.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV Vaša ljubav je čvrsta i postojana. Gajite duboke emocije prema partneru i osjećate gotovo intuitivnu povezanost. Šarmantni zavodnik mogao bi zagolicati pažnju samcima, no samo dok ga malo bolje ne upoznaju.
POSAO Povoljne okolnosti bit će sve očiglednije i dat će vam dobar vjetar u leđa. Vaše duge financijske analize urodit će konstruktivnim prijedlozima.
PRILIKA TJEDNA Poznanstva koja ćete sklopiti sredinom tjedna pomoći će vam da ubrzate ritam i lakše premostite prepreke.

image
NEW LINE CINEMA/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦
LJUBAV Partner će dobro reagirati na vaše poticaje i ponovno ćete doživjeti uzbuđenja koja ste priželjkivali. Sredinom tjedna posumnjat ćete da neki znanci rade protiv vas nastojeći vam pokvariti ljubavni sklad.
POSAO Prijatelji će vas odvlačiti od posla, a zbog svoje komocije mogli biste odgoditi početak novog projekta. Krajem tjedna probudit će vam se ambicija.
PRILIKA TJEDNA U subotu su povećani izgledi za ljubavnu sreću te uspjeh u natjecanju, posebice budete li član velike i složne ekipe..

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦
LJUBAV Romantično zadovoljstvo bit će vam teško ostvarivo. Nije da nećete imati prilike, no pojedinci koji će oblijetati oko vas neće vas baš zanimati. U mislima će vam i dalje biti osoba koja vam je nedostupna.
POSAO Okolnosti će vas potaknuti da donesete važne odluke. Budite oprezni radite li s novcem, strankama ili raspolažete tuđom imovinom. Oprezno s obećanjima.
PRILIKA TJEDNA U nedjelju ćete se dobro provesti na izletu, u novom društvu ili drukčijem krajoliku. Budite opušteni i spontani.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦✦
LJUBAV Iznenadne obaveze poremetit će vam ljubavne planove. Ako ste sami, proradit će vam emocije kad bolje upoznate atraktivnog kolegu. Sugestije prijatelja prilično će utjecati na vaše mišljenje i ponašanje.
POSAO Zahtjevi i reakcije nadređenih često će vas zbunjivati. Nećete biti sigurni što se točno traži od vas, što ćete pokazati na prilično drzak način.
PRILIKA TJEDNA Planirate li poduzeti ozbiljnije promjene u poslovnim ili prijateljskim odnosima, srijeda je pogodna za prvi korak.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦

LJUBAV Oživjet ćete stari, nerazriješeni sukob s partnerom ili voditi tihi rat s pojedincem koji vam predstavlja rivala. Ako ste u odnosu u kojem postoji generacijski jaz, imat ćete dosta razloga za nezadovoljstvo.
POSAO Ne želeći ljubav zanemariti zbog karijere, uspješno ćete usklađivati profesionalne i privatne obaveze. Nakon vikenda slijedi naznaka novih problema.
PRILIKA TJEDNA Družite se s osobama koje vas psihički osnažuju i pomažu vam riješiti probleme, a klonite se vampira koji vam sišu energiju.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

LJUBAV Izjalovit će se ljubavni planovi, no prepirke s partnerom i mrzovoljna stanja bit će kratkog daha. Pronalazit ćete ispunjenje u živahnom društvenom životu pa ćete se manje zamarati intimnim trzavicama.
POSAO Osjetit ćete umor i pad elana. Odmor će vam dobro doći jer zbog iscrpljenosti nećete objektivno procijeniti situaciju. Bližnji će vas hrabriti.
PRILIKA TJEDNA Nemojte dopustiti da tamni i prigušeni tonovi zavladaju vašim modnim stilom. Zabljesnite u odjeći jarkih boja.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦
LJUBAV Vaša očekivanja su prevelika pa ćete teško izbjeći razočaranja. Premda će vam se katkad činiti da je ljubavno kormilo izmaknulo vašoj kontroli, u nedjelju ćete zaključiti da i dalje mnogo toga ovisi o vama.
POSAO Mirni trenuci na radnom mjestu bit će rijetki. Brojne osobe tražit će informacije, a od vas će se tražiti da im izlazite ususret i rješavate svakojake probleme.
PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna uspjet ćete raščistiti ono što vas je zbunjivalo i rasvijetliti jednu zakučastu situaciju.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦
LJUBAV Pogoršat će se odnos s ljubavnim izabranikom ili osobom koja vam se jako sviđa. Lako ćete se naljutiti i u bijesu izgovoriti svašta, no kad stvari odu predaleko, prvi ćete pružiti ruku pomirenja.
POSAO Poslovne obaveze odvući će vam misli od obiteljskih problema. Svojom kreativnošću i zanimljivim idejama pridonijet ćete pozitivnom ozračju na poslu.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna imat ćete najviše žara da se uhvatite u koštac s problemima te privedete kraju važne obaveze

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦

LJUBAV Financijske preokupacije negativno će se odraziti na privatni život. S partnerom ćete se sukobljavati oko troškova i kućnih obaveza. Sve to će utjecati i na erotski život, koji vas većinom neće zadovoljavati.
POSAO Privučeni mogućnošću da povećate prihode, prihvatit ćete ponudu za dodatni posao. No, on bi se mogao pokazati zahtjevnijim nego što ste očekivali.
PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodno vrijeme za pospremanje ili renoviranje stana. Dekoracijama i manjim preinakama unijet ćete osvježenje.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦✦

LJUBAV Venera će inicirati povoljne ljubavne promjene koje će vas ispuniti entuzijazmom donoseći više volje da se uhvatite u koštac s teškoćama. Crpit ćete snagu iz svoje intime.
POSAO Gubit ćete važne dokumente i često kasniti zaboravljajući dogovore i obećanja. Zbrka u mislima usporit će vas u ostvarenju postavljenih ciljeva.
PRILIKA TJEDNA Ljubavna pitanja rješavajte sredinom tjedna, a u utorak i srijedu usredotočite se na posao i financije.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦
LJUBAV Ranjivi i preosjetljivi, teško ćete izlaziti nakraj s vrućim emocijama. Najviše problema imat ćete zbog ljubomore i nepovjerenja, usprkos izljevima ljubavi svog izabranika. U nedjelju pokažite svoju romantičnu stranu.
POSAO Novi izazovi uglavnom će vas umarati. Nećete biti spremni na veće projekte i financijske investicije. Držat ćete da je pametnije koračati utabanim stazama.
PRILIKA TJEDNA Vraćanje u prošlost pomoći će vam da bolje analizirate trenutačnu situaciju i ne ponovite stare greške.

Linker
27. travanj 2024 04:45