SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
TJEDNA OČEKIVANJA

Horoskop: Jarci će flertati sa zgodnim strancem, a Vage će privlačiti avantura

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. studenoga.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. studenoga.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Što više budete upoznavali svog izabranika, bit će vam sve zanimljiviji. Ne samo što će vas oduševljavati u erotskom smislu nego će i vaši verbalni ogledi biti kvalitetni i intrigantni. POSAO Morat ćete se baviti pogreškama nekih suradnika ili pak sudjelovati u sudskom procesu kao predstavnik svoje tvrtke. Bez obzira na početnu nesigurnost, opravdat ćete ukazano povjerenje. KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna bit ćete tvrdoglavi i nećete baš dobro prihvaćati kritike i nametanje nečijeg autoriteta. PRILIKA TJEDNA Utorak i srijeda pogodni su za stvaranje novog prijateljstva i početak dugoročne suradnje.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Vaša sumnja u partnera često će biti neutemeljena, a tajne nepotrebne. Budete li se previše udaljavali od bližnjih i zatvarali u sebe, nećete postići priželjkivano osjećajno zadovoljstvo. POSAO Koncentracija će vam biti smanjena pa ćete otežano obavljati i ne baš zahtjevne poslove. Ne uspijete li se odreći noćnog provoda, mamurluk će vas dodatno usporavati. PRILIKA TJEDNA Pokažete li da ste spremni na odricanje, dobit ćete potrebnu podršku

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Krasit će vas mirnoća u obiteljskim odnosima te strastvenost i velikodušnost u ljubavi. Stabilan privatni život omogućuje vam da energiju usmjerite na druga životna područja POSAO Ostvarivat ćete planove, šefovi će uvažavati vaše mišljenje, a unaprijedit ćete i međuljudske odnose koji su vam važni. Ne trebate se obazirati na kritike pojedinih suradnika. PRILIKA TJEDNA Flert sa zgodnim strancem donijet će vam mnogo zadovoljstva krajem tjedna.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Krajem tjedna bit će najviše ljubavi i sklada, dok vas na početku očekuje dosta napetosti, dijelom i zbog vaših ishitrenih odluka. Samci će odugovlačiti s ulaskom u novu vezu. POSAO Susretat ćete se s problemima kojima će uzrok biti nečija nesposobnost ili neorganiziranost. Nećete moći računati na pomoć bliskih suradnika jer će i oni imati svojih briga. PRILIKA TJEDNA Dajte oduška želji da budete drukčiji i prkosite zagasitim jesenskim tonovima.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete mogućnost izbora, no među udvaračima nećete pronaći onoga tko će vam potpuno odgovarati. Zauzeti će se osjećati voljeno, ali nešto će nedostajati da budu sasvim zadovoljni. POSAO Morat ćete promijeniti navike i aktivnije se boriti za napredovanje. Dogodit će vam se zaokret u karijeri, a ono što vam je jučer bilo nedostižno moglo bi vam se naći nadohvat ruke. PRILIKA TJEDNA Nađete li se na raskrižju, inicirajte otvoreni razgovor ili čak prekid.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vas obasipati pažnjom i ljubavlju, no vama će pogled svejedno lutati okolo. Potajno ćete žudjeti za slobodom i češće se okretati za atraktivnim pojedincima. POSAO Vaša kreativnost će se hraniti neobičnim inspiracijama. Htjet ćete napraviti nešto originalno po čemu ćete se izdvojiti iz okoline. Radite li u konzervativnoj sredini, ne očekujte potporu. PRILIKA TJEDNA Iskoristite vikend za pomirenje s bliskim rođakom ili starim prijateljem.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dobro ćete znati što želite i kako to ostvariti. Članovi obitelji remetit će vam planove, no u petak ćete se othrvati njihovom utjecaju jer ćete htjeti provesti vikend u ljubavnom zagrljaju. POSAO Vaše djelovanje bit će izloženo kritikama; mnogi će se osjećati pozvanima procjenjivati vaš rad i sposobnosti. Odnos sa šefovima i uposlenicima bit će vrlo složen. PRILIKA TJEDNA U subotu iskoristite naklonost Venere i pokažite više ljubavne inicijative.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Morat ćete pogledati istini u oči i osvijestiti tko je zapravo osoba koja tako dugo zaokuplja vašu pažnju. Maska koju ćete navući neće uspjeti prikriti buru emocija koja jača u vama. POSAO Dvojit ćete oko dvije ponude, ali od dva puta samo je jedan koji vas može odvesti do cilja. Trebat ćete munjevito reagirati na promjene u upravljačkim strukturama vaše tvrtke. PRILIKA TJEDNA Dobijete li ponudu za novo radno mjesto, nemojte mnogo oklijevati.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete spremniji na razgovor i dogovor pa će trzavice, prigovori i provokacije gotovo nestati iz vaše svakodnevice. Partner će doživljavati vašu ranjivost kao znak zaljubljenosti. POSAO Nove okolnosti traže od vas prodorniji nastup. Ako ste na novom radnom mjestu, dobro ćete reagirati u zahtjevnim situacijama i dobiti brojne pohvale šefova. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna dobro ćete se snaći u verbalnim ogledima, pregovorima i posredovanju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Brojne obaveze neće vam ostaviti mnogo vremena za ljubav, a bit će i drugih ograničenja. Između vas i simpatije ispriječit će se bliski rođaci, no to vas neće odvratiti od vaših ciljeva. POSAO Bit ćete uspješniji budete li se borili na nekoliko frontova nego samo na jednom. Nemojte biti spori ni opsesivni; odlučujte brzo i hitro se prebacujte s jednog područja na drugo. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak će se razjasniti neke stvari i znat ćete što od koga možete očekivati.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom dosegnut će željeni sklad. Odlučite li se na zajednički život, bit ćete puni entuzijazma. Samci će otvoreno pokazivati želju za ljubavlju i aktivnije tražiti srodnu dušu. POSAO Radni dani ispunjeni su novim zbivanjima i ugodnom konverzacijom. U ležernoj atmosferi lakše ćete izražavati svoje ideje. Početkom tjedna možete očekivati priznanje za svoj rad. PRILIKA TJEDNA Povećane su šanse za napredovanje pa dogovorite važne sastanke.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas avantura, a ni zabranjeno voće neće vam biti mrsko. Da biste izbjegli zamke tajne ljubavne veze, ustrajte na jasnim odnosima i čvrstim odlukama. POSAO Razmišljat ćete da sami nešto pokrenete ili ćete napraviti konkretne korake u tom smjeru. Ključni su razgovori s bankarima ili članovima obitelji koji su vas spremni financirati. PRILIKA TJEDNA U subotu ćete lako pronaći društvo za provod, čak i ako se nađete u novoj sredini.

Linker
27. travanj 2024 09:56