Može li odoljeti?

Horoskop: Gonjen požudom ovaj će se znak upustiti u avanturu, ali nije jedini

Tjedan pred nama donosi uzbudljive scenarije na ljubavnom planu čak nekoliko znakova, dok će drugi napokon pronaći smisao i sreću u vezama.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. prosinca.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦
LJUBAV: Zračit ćete neodoljivim šarmom i seksepilom. Gonjeni požudom i unutarnjim porivima, brzo ćete se upustiti u romansu. Ako ste zauzeti, iskušenja će vrebati na vas. Krajem tjedna teško ćete im odoljeti.

POSAO: Odnosi na radnom mjestu bit će prilično skladni, a i nadređeni će vam izlaziti ususret. Na početku tjedna trebat ćete se malo više pomučiti oko nekih zadataka. Budite ustrajni jer vaši napori neće biti uzaludni.

KUŠNJA TJEDNA: Mogući su problemi zbog pretjerivanja s alkoholom ili flerta s osobom koja ima neriješenu prošlost. Zadržite distancu prema potpunim strancima.

PRILIKA TJEDNA: Puno će vam značiti obiteljski sklad. Želite li razveseliti ukućane, pripremite im maštovite kulinarske specijalitete.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦✦
LJUBAV: Nakon vikenda Venera vam donosi veće mogućnosti za zadovoljstvo. Kad vas preplave emocije, postat ćete nježni, senzualni i romantični. S prijateljima i kolegama gorljivo ćete raspravljati o ljubavi i braku.

POSAO: Dobro ćete se slagati sa starim suradnicima, dok ćete novima pomagati. Doznat ćete za projekte koji bi vam mogli omogućiti poboljšanje financija i društvenog statusa.

PRILIKA TJEDNA: Priuštite si vikend na moru ili izlet u brdsko područje. Otiđite s nekim tko vam je drag, opustite se i uživajte.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦✦
LJUBAV: Partner će vas pokušati animirati na aktivniji noćni život, no vama će biti draže izležavanje na kauču i igrice ispod plahti. Samcima bi mogao prići pojedinac s kojim već dugo razmjenjuju značajne poglede.

POSAO: Imate potrebu za razmjenom ideja s kolegama. Spremno ćete ih saslušati. Pristajanje na kompromis omogućit će vam brže ostvarenje planova.

PRILIKA TJEDNA: Odgovarat će vam tiha glazba i birano društvo. Provedete li subotu u idiličnom ambijentu, brže ćete obnoviti energiju.

image

I Ovan bi mogao ući u zamku zvanu prevara

PEXELS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦
LJUBAV: U vašem okruženju pojavit će se pojedinac koji će vam se jako svidjeti. Pokušat ćete glumiti nezainteresiranost i družiti se s njim pod krinkom prijateljstva, no nećete moći dugo skrivati vruće emocije.

POSAO: Karijera će vam ići uzlaznom linijom, premda će vam se katkad činiti da posao stoji na mjestu. Isplatit će vam se sve što ste uložili u zajednički projekt.

PRILIKA TJEDNA: Mjesec vas u subotu poziva da budete smjeli i velikodušni. U veselom društvu mogli biste iskušati jeste li miljenik sreće.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦
LJUBAV: Zbog potrebe za novim doživljajima gurnut ćete bračne obaveze u drugi plan. No, bit će vam važno da je uz vas netko tko vas voli i na koga se možete osloniti, makar mu vi i ne budete posvećivali veću pažnju.

POSAO: Nedostajat će vam strpljenja za rasprave. Svojim primjedbama povrijedit ćete osjetljive kolege. Imate li zaostalih poslova, u ponedjeljak zasučite rukave i završite ih.

PRILIKA TJEDNA: Iskoristite vikend za blagdansko uređenje doma. Riješite se nepotrebnih stvari i otkrit ćete nove slobodne prostore.

BIK (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV: Bit ćete društveni, zabavni i koketni. Upoznat ćete nekoga tko će vas jako zaintrigirati, posebice ako ne budete mogli odmah realizirati vezu. Zauzeti će uživati u pažnji kojom će ih obasipati partner.

POSAO: Izvrsno ćete se snalaziti u zadacima koji zahtijevaju upornost, a imat ćete i dobar osjećaj za financije. Ako želite početi nešto novo, pronađite dobre suradnike.

PRILIKA TJEDNA: Umjesto da ljubomornim propitkivanjem kvarite intimne trenutke, potrudite se probuditi staru strast.

image

Ako je nekome sad već dosta samoće, onda je to Rak

PEXELS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦
LJUBAV: Sve ćete više uviđati da trenutačni partner nije vaša srodna duša. Neće vam se svidjeti njegove kritike, ovisnost o vama i nastojanje da vas navuče na svoj stil života. Doživljavat ćete to kao gušenje slobode.

POSAO: Ne uzdajte se u slatkorječivce koji vam nude pomoć jer kad zagusti, morat ćete sami sve napraviti. Iskustva iz prošlosti pomoći će vam da nađete rješenje.

PRILIKA TJEDNA: Druženje s prijateljima omogućit će vam da stišate nervozu te drukčije sagledate trenutačnu situaciju.

RAK (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦
LJUBAV: Teškoće s roditeljima, djecom ili novcem bit će krive za napetost između vas i partnera. Nastojat ćete nastupiti pomirljivo, no njegovo ponašanje izbacit će vas iz takta. Samci će očajnički tražiti novu ljubav.

POSAO: Očigledno je da se vaši napori ne cijene, no svjesni ste da još nije došlo vrijeme da se pobunite. Riješite se zahtjevnih poslova već na početku tjedna.

PRILIKA TJEDNA: Usudite se modno eksperimentirati i izazovnije odijevati. Produbite dekolte i skratite haljinu, pogotovo ako imate što pokazati.

LAV (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV: Uživat ćete u sigurnom i stabilnom emocionalnom odnosu, posebice ako vaša veza nije opterećena nevjerom i razočaranjima. Samci će pokušati dugogodišnje prijateljstvo ili suradnju pretvoriti u romansu.

POSAO: Nećete se baš lako usredotočiti na rad i učenje, no dobri rezultati neće izostati. Sudjelovanje na team-buildingu bit će vam važno za karijeru, stoga ga prihvatite.

PRILIKA TJEDNA: U subotu ćete humorom razoružati i one najozbiljnije. Znat ćete što treba kome reći i kako zabaviti cijelo društvo

image

Škorpion će se posvetiti braku jer će napokon sve biti dobro i osjećat će se ugodno.

PEXELS

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦
LJUBAV: Stvari se dobro razvijaju. Partner će imati više sluha za vaše probleme i pokazivat će želju da ih zajednički rješavate. Samci će se osmjeliti na veću inicijativu i drukčije pristupati virtualnim poznanstvima.

POSAO: Bit će problema koje ćete morati rješavati u hodu, no to ćete obavljati s lakoćom. Pridavat ćete veliku važnost detaljima nalazeći u njima nešto što drugi ne vide.

PRILIKA TJEDNA: Premda ćete žudjeti za potpunim opuštanjem, bolje ćete se osjećati nakon što se dobro izmorite. Neka vam vikend bude aktivan.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)
✦✦✦
LJUBAV: Osjećaji će vam biti potisnuti u korist razuma. Analizirat ćete situacije pitajući se je li nova simpatija pravi izbor i ima li smisla započinjati vezu koja, po vama, ne obećava trajnost i ispunjenje vaših želja.

POSAO: Priče koje će širiti pojedini kolege narušit će radnu koncentraciju, dok će razgovori s poslovnim partnerima biti protkani nerazumijevanjem.

PRILIKA TJEDNA: Kraj tjedna donosi priliku za putovanje ili razgovor s prijateljem. Napokon ćete razjasniti nešto što vas je dugo mučilo.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV: Bračni život bit će dinamičan, uzbudljiv i prepun pozitivnih vibracija. Imat ćete sve preduvjete da ostvarite zanosne trenutke s partnerom. Ako ste sami, očekuje vas mnoštvo prilika za flert, druženje i zabavu.

POSAO: Uz pomoć intuicije preteći ćete konkurenciju. Premda niste baš skloni improviziranju, početkom tjedna dosta ćete se dobro snaći u promijenjenim uvjetima.

PRILIKA TJEDNA: Njega tijela, masaža, promjena frizure ili stila odijevanja pokazat će se kao zanimljiv iskorak iz svakodnevice

Linker
25. travanj 2024 16:52