WARNER BROS. PICTURES/LIVE NAT/AFP/PROFIMEDIA WARNER BROS. PICTURES/LIVE NAT/AFP/PROFIMEDIA
NOVI TJEDAN

Horoskop: Djevice će imati tajni flert, a Ovnovi priliku za pravu ljubav

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 22. do 28. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 22. do 28. lipnja.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Slični interesi povezivat će vas s partnerom. Uživat ćete u aktivnostima na otvorenom i u međusobnom povjeravanju. Iskrsne li problem, snagu ćete crpiti iz svega što ste zajedno prošli.

POSAO Većinom ćete biti smireni i dobro kontrolirati situaciju. Odluke ćete donositi hladne glave i bistrog uma, ponajprije usmjereni na korist i ostvarenje vlastitih ciljeva.

KUŠNJA TJEDNA Obavljajući nekoliko poslova istovremeno dovest ćete se u kaotičnu situaciju i nepotrebno iscrpiti energiju.

PRILIKA TJEDNA Budite zavodljivi i opušteni a odjećom i ponašanjem istaknite svoju erotičnost.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Osjećat će potrebu za komplimentima i dokazima ljubavi pa će sklad u vezi ovisiti u prvom redu o partnerovom ponašanju. Sredinom tjedna uvjerit ćete se njegovu odanost.

POSAO Ambicija će vas tjerati na nove pothvate, pri čemu će vam pomoć prijatelja i kolega biti dragocjena. Kraće odsustvo nekog od njih moglo bi vam potpuno poremetiti planove.

PRILIKA TJEDNA Dajte oduška svojoj ekstravaganciji i odjenite nešto u čemu nećete proći nezapaženo.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Držat ćete u tajnosti jedan sitni flert i manje izlaziti s partnerom na prenapučena mjesta. Tražite li novu romansu, mala laž bit će vam sredstvo za ostvarenje ljubavnih želja.

POSAO Radni elan i koncentracija su u porastu. S lakoćom ćete obavljati svakodnevna zaduženja. Na posao ćete dolaziti dotjerani i vedri, a s kolegama ćete se družiti i nakon radnog vremena.

PRILIKA TJEDNA Staloženost i hladnokrvnost bit će vaše oružje u borbi za materijalnu sigurnost.

image
FOX 2000 PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

VAGA

23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Jedan kolega očarat će vas znakovima pažnje i zanimljivim pričama, a što se budete više družili, privlačnost između vas dvoje bit će sve jača. Bit ćete velika potpora jedno drugome

POSAO Odnosi sa suradnicima utjecat će na vaše planove i radni učinak. Godišnji odmori dodatno će otežati situaciju. Morat ćete obaviti mnogo zaduženja, i to u skraćenom roku.

PRILIKA TJEDNA Rezervirajte srijedu za posjet kozmetičarki ili frizeru. Razmazite se njegom tijela.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

****

LJUBAV U odnosu s partnerom bit će mnogo ljubomore i pogrešnih riječi. Nedostajat će vam vremena za intimnije druženje, a problemi druge strane uvijek će vam se činiti manjima od vlastitih.

POSAO Mogli biste započeti novi projekt, dovršiti zahtjevne zadatke ili sudjelovati na zanimljivom seminaru. Problem će predstavljati financije, odnosno vaši pretjerani troškovi.

PRILIKA TJEDNA U petak otputujte negdje gdje su velike šanse da se i odmorite i dobro zabavite.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

****

LJUBAV Povremene prepirke između vas i partnera neće ozbiljnije ugroziti vašu vezu. Kad budete trebali pokazati osjećaje, bit ćete romantični, a druga strana uzvratit će na pravi način.

POSAO Užurbanost, strka i često živciranje loše će se odraziti na vašu koncentraciju i učinkovitost. Neće vam polaziti za rukom procijeniti koliko je potrebno vremena za koji zadatak.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodne dane za posjet rođacima ili prijateljima koji žive daleko od vas.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

***

LJUBAV Ako vas je partner povrijedio, to mu nećete tako lako oprostiti. Ponašat ćete se hladno i distancirano, što će vam dati vremena da razmislite o svojim budućim potezima.

POSAO Dobit ćete šansu da se istaknete, no nećete se najbolje snaći. Iako ćete trebati brzo reagirati, uzet ćete malo vremena da sve proanalizirate. Krajem tjedna stvari će se zakomplicirati.

PRILIKA TJEDNA Neophodno je da se što više krećete, a što manje sjedite za računalom i volanom.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV U kaotičnom ste razdoblju u kojem vam jedino odnos s prijateljem ili kolegom može donijeti iskricu zadovoljstva. Uvidjet ćete koliko ste daleko od ljubavnog sklada kojem toliko težite.

POSAO Često ćete biti odsutni i rastreseni. Neće vam polaziti za rukom odijeliti posao od privatnog života, a osjećajne preokupacije negativno će se odražavati na vaše rezultate.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna saznat ćete tko vam je saveznik, a tko radi protiv vas.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

****

LJUBAV Nastojat ćete izvući najbolje iz svake situacije. Mlake reakcije vašeg izabranika neće vas obeshrabriti. Tjerat ćete po svome uvjereni da će se stvari uskoro promijeniti nabolje.

POSAO Mašta i kreativnost poticat će vas na oživotvorenje svojih ideja i stvaranje zanimljivih uradaka. Mogli biste umjetnost, ručni rad ili hobi pretvoriti u lijep izvor prihoda.

PRILIKA TJEDNA Žudite li za drukčijim radnim mjestom, u srijedu se raspitajte o novim mogućnostima.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

****

LJUBAV Venera vam donosi zanosne trenutke. Ako ste mislili da se između vas i nove simpatije radi o prolaznoj strasti, probuđene emocije i razvoj događaja nakon vikenda pokazat će da je stvar ozbiljnija.

POSAO Koncentracija vam je u padu, a obaveza sve više. Vaša nadobudnost je i dalje velika i mogla bi vas udaljiti od kolega s kojima ste blisko surađivali. Uključite ih u svoje planove.

PRILIKA TJEDNA U četvrtak udovoljite svom gladnom srcu i upustite se u avanturu.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

***

LJUBAV Malo će nedostajati da vam se planovi ostvare, a što bi mogla biti vaša krivica. Računajte da vaš izabranik ne može čitati misli pa ako želite da nešto napravi, to mu glasno recite.

POSAO Otkrivat ćete slabe točke i propuste poslovnih projekata, kao i greške u radu suradnika ili nadređenih. Vaše kritike i ukazivanje na pogreške stvorit će napetost u radnoj sredini.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite vikend za razgovore s bliskim rođacima i rješavanje privatnih problema.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

*****

LJUBAV Pronaći ćete srodnu dušu u duhovitom i privlačnom poznaniku. Kad budete zajedno, vrijeme će proletjeti u trenu. Pričat ćete o svemu i svačemu, a često se i intuitivno sporazumjeti.

POSAO Kad krenu pohvale za dobro obavljen posao, nemojte dopustiti da vam uspjeh udari u glavu. Iskoristite dobar trenutak da porazgovarate o aktivnostima koje namjeravate poduzeti.

PRILIKA TJEDNA Izlazak ili izlet s prijateljima i znancima uljepšat će vam početak tjedna.

Linker
27. travanj 2024 03:34