uzbudljivo razdoblje

Horoskop: Djevice će biti strastvene, a Jarci će se upustiti u romansu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 26. listopada do 1. studenoga.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Između vas i jednog kolege planut će velika tjelesna privlačnost. Ostavite li prošlost iza sebe, bit ćete otvoreniji za sve lijepe stvari koje su pred vama. Važno je da ne sputavate jedno drugo.
POSAO Previše ćete žuriti i biti nestrpljivi. U brzini bi vam mogli promaći važni podaci ili se potkrasti koja pogreška. U ponedjeljak ćete morati otrpjeti i pokoju kritiku na svoj račun.
KUŠNJA TJEDNA U subotu nastojte više paziti što govorite u društvu. Ako vas netko iznervira, ostanite mirni.
PRILIKA TJEDNA Dobra organizacija pomoći će vam da izbjegnete zamke koje vam stižu s nepredviđenim promjenama.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Susretat ćete se s osobama koje će trošiti vaše živce, vrijeme i energiju. Česte prepirke i podbadanja ugrožavat će vašu vezu. Zaštitite je od znatiželjnika koji nemaju dobre namjere.
POSAO Donosit ćete ishitrene odluke koje vam mogu oduzeti previše vremena, truda i novca. Budite promišljeni. Ne upuštajte se u rizične projekte ako vam financijska situacija nije sjajna.
PRILIKA TJEDNA Potrebne informacije i dokumenti bit će vam dostupni početkom tjedna.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner vam je naklonjen pa je pravi trenutak da odagnate nedoumice i više ga vežete uz sebe. Samci će se upustiti u romansu s nekim tko je karakterno potpuno različit od njih.
POSAO Stvari će se pokrenuti s mrtve točke i odjednom ćete biti neprestano u poslu, bez trenutka vremena za čavrljanje s kolegama. To vam neće smetati jer će vam ambicija biti istaknuta.
PRILIKA TJEDNA Razmislite o upisivanju informatičkog tečaja ili učenju stranih jezika

image
ŠNEW LINE CINEMA/COURTESY EVERETT COLLECTION ?NEW LINE CINEMA/COURTESY EVERETT COLLECTION

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Imate sve preduvjete za ljubavnu sreću, ali vi ste neodlučni, želite nešto što ne možete dobiti ili pretjerujete s kritikama na račun suprotne strane. Jedna zauzeta osoba bit će vam jako seksi.
POSAO Ometat će vas nedostatak koncentracije i podmetanje kolega koji u vama vide konkurenciju. Shvatit ćete da su neki vaši postupci bili nepromišljeni. Na vidiku su novi projekti.
PRILIKA TJEDNA Nećete pogriješiti stavite li naglasak na frizuru i originalne modne dodatke.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete rastrzani između dva potencijalna kandidata. Ako ste u dugoj vezi ili braku, zbog nedostatka tjelesne privlačnosti ili ljubomore razmišljat ćete o radikalnoj promjeni.
POSAO Dobit ćete potporu za preuzimanje više obaveza. Reputacija će vam rasti, posebice ako se bavite kreativnim poslom. Otkrit ćete nove mogućnosti zarade u području medija.
PRILIKA TJEDNA Ako želite da vaš izabranik pusti mašti na volju kad ste ispod plahti, to mu recite.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Poslovnim naporima i flertanjem s površnim znancima liječit ćete ljubavnu monotoniju. Mogli biste krenuti na kraće putovanje i više vremena provoditi u društvu bliskih rođaka.
POSAO Trenutačne okolnosti neće zadovoljiti vaše želje. Ograničenja će se pojaviti u obliku autoriteta te limitiranih prostornih ili financijskih uvjeta. Privlačit će vas rizična ulaganja.
PRILIKA TJEDNA Dužim pješačenjem i trčanjem poboljšat ćete cirkulaciju i steći dobru formu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam pomaže da izrazite emocije, zavedete nekoga i dobijete potvrdu svojih kvaliteta. Zauzete će zanimati ljubavni izazovi pa su moguće ljubavne igrice ili tajni susreti.
POSAO Mogli biste saznati da su vam pojedini suradnici servirali lažne informacije. Nastojte zadržati smirenost. Nemojte da vas to uznemirava niti primorava na bijeg od stvarnosti.
PRILIKA TJEDNA Trebate li pokrenuti promjene, započnite od sebe - druga strana će vas slijediti.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Određene situacije i odnosi izazivat će nespokoj u vama. Ako vas nešto izjeda u ljubavnom odnosu, otvoreno porazgovarajte sa svojim izabranikom. Ne tražite spas u posredniku.
POSAO Usmjerite se na suradnju s kvalitetnim pojedincima koji vam mogu pomoći da budete bolji. Budete li ovisili o nepouzdanim i nestručnim suradnicima, upast ćete u probleme.
PRILIKA TJEDNA Utorak i srijeda pogodni su za poslovnu komunikaciju, učenje i polaganje ispita.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Premda ćete još uvijek za sobom vući probleme iz prošlosti, osjetit ćete da je došlo razdoblje uspona. Partner će vam nastojati pružiti lagodniji život i osloboditi vas starih strahova.
POSAO Zaštita uglednih pojedinaca ili članstvo u društvenoj organizaciji ili udruzi povećat će vaš ugled i status. Ukazat će vam se prilika za rad u drugom gradu ili odlazak na stručno usavršavanje.
PRILIKA TJEDNA U nedjelju se opustite uz hobi, glazbu i društvo prijatelja.

image

EYES WIDE SHUT, Tom Cruise i Nicole Kidman

WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION/

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećate da je došlo vrijeme za novu ljubav, raskid potrošene veze i raščišćavanje štetnih odnosa. Ako ste u vezi, planirat ćete zajednički život, no partner će biti neodlučan.
POSAO Rad će vam pričinjavati napor, posebice kad shvatite da nešto morate obaviti, a to ne želite. Ponestat će vam inspiracije i novih ideja. Sredinom tjedna vaše riječi mogle bi biti pogrešno protumačene.
PRILIKA TJEDNA Druženje s duhovitim znancima popravit će vam raspoloženje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete mnogo strasti i inicijative, a vaši pokušaji da pronađete srodnu dušu past će na plodno tlo. Ako ste zauzeti, partner će vam u subotu prirediti romantično iznenađenje.
POSAO Bit ćete snalažljivi i fleksibilni pa ćete lako pronaći priliku za zaradu. Krajem tjedna nastupit će nove okolnosti koje će vašu energiju usmjeriti na rješavanje financijskih izazova.
PRILIKA TJEDNA U subotu razveselite partnera tako što ćete mu priuštiti senzualnu masažu.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nakon vikenda opuštenije ćete uživati u intimnim trenucima sa svojim izabranikom. Lakše ćete izražavati misli i osjećaje te više uživati u zajedničkim aktivnostima.
POSAO Dobro ćete se nositi sa situacijama koje su vas znale iscrpiti u prethodnom razdoblju. Imat ćete mnogo unutarnje snage. Krajem tjedna savjet iskusnog stručnjaka bit će vam dragocjen.
PRILIKA TJEDNA Pretvorite svoje obiteljsko gnijezdo u oazu romantike, bezbrižnog smijeha i nježnosti.

Linker
17. ožujak 2024 03:29