MELISSA MOSELEY/UNIVERSAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK
UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Blizanci će flertati, a Lavove čeka prilika za zaradu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 27. travnja do 3. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 27. travnja do 3. svibnja.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Strasti će se smiriti ustupajući mjesto pomirljivim ljubavnim stavovima. Partner će postati popustljiv, a vi uvelike sigurniji u sebe i njegovu naklonost. Zbližit će vas aktivnosti koje ćete raditi zajedno.

POSAO Poslovne obaveze neće vam oduzima ti mnogo energije. Naoružani optimizmom i uvjereni u ispravnost svojih postupaka, pristupat ćete opušteno radnim zadacima obavljajući ih ritmom koji vam najviše odgovara.

KUŠNJA Odgovarat će vam rad u miru, no pojedini suradnici uporno će vam dosađivati pričama na račun kolega koji nisu prisutni.

PRILIKA TJEDNA U nedjelju će kvalitetna komunikacija s partnerom i obitelji pridonijeti skladnom ugođaju i olakšati obavljanje kućnih poslova.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u tuđim pogledima flertujući i onda kad budete svjesni da vas to može odvesti u opasnu avanturu. Tražite li novu ljubav, seksualna privlačnost bit će presudna prilikom izbora partnera.

POSAO Lakše ćete napredovati uz dobre odnose. U svakom trenutku uljudni, uživat ćete podršku i simpatije kolega pa će vas i šefovi gledati s uvažavanjem.

PRILIKA TJEDNA Kako biste se bolje osjećali u svom domu, napravite manje preinake i temeljito čišćenje. Početkom tjedna krenite u šoping.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦

LJUBAV Situacija je prilično neizvjesna i zapetljana. Teško ćete se nositi s bremenom tajne ljubavne veze, no prepoznate li na vrijeme sve zamke koje nosi, moći ćete prekinuti te tako izbjeći ozbiljnije probleme.

POSAO Svjesni ste da morate više štedjeti, a manje trošiti. Profesionalno dokazivanje bit će teško, ali odvest će vas daleko. Mnogo toga ovisit će o vama.

PRILIKA TJEDNA Bavljenje tjelovježbom i aktivan način života vratit će vam kondiciju i osjetno podići samopouzdanje.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦✦

LJUBAV Prijatelji će vas zatrpavati pozivima na društvena zbivanja koje nećete uvijek moći odbiti. Bit ćete šarmantni pa se nemojte iznenaditi udvaranju i komplimentima pojedinaca koje ćete upoznati.

POSAO Previše ćete se gristi oko svega, no vaše želje bit će u nesrazmjeru s trenutačnim okolnostima. Rastrganost na više strana postaje neizdrživa.

PRILIKA TJEDNA Budite aktivni i prodorni. Krajem tjedna pojavit će se prilika za zaradu, posebice namjeravate li pretvoriti hobi u biznis.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦

LJUBAV Zbog umora i zahtjeva okoline bit će dovoljna i najmanja provokacija da planete i posvađate se s partnerom. Morat ćete pristati na kompromise te više uvažavati prijedloge suprotne strane.

POSAO Dobro ćete se snalaziti u napetim situacijama. Bit ćete samouvjereni pa ćete staloženim iznošenjem svojih razloga odgovarati na kritike.

PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna naklonost zvijezda donijet će vam zavidnu količinu energije i omogućiti skladnu komunikaciju s bližnjima.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete brojne zanimljive osobe, a jedna od njih neće vam izlaziti iz misli. Imat ćete osjećaj da je na pomolu posebno iskustvo za vas dvoje, posebice ako ste već dugo usamljeni i željni ljubavi.

POSAO Trebat će vam nešto više vremena da se priviknete na promijenjene uvjete poslovanja, no krajem tjedna uvjerit ćete se da ste na dobrom putu.

PRILIKA TJEDNA Posvetite slobodno vrijeme onome što vas ispunjava, bilo da je riječ o hobiju, čitanju knjiga ili druženju s prijateljima.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete potrebu u svemu ići do kraja, usprkos mogućim posljedicama. Uletjet ćete u neizvjesnu ljubavnu avanturu ili ćete se ludo zaljubiti. Zauzetima će vjernost biti na velikoj kušnji.

POSAO Prilična zbrka vladat će oko vas. Situacije i radni uvjeti mijenjat će se preko noći, a pripreme koje su vam odnijele dosta truda postat će suvišne.

PRILIKA TJEDNA Produženi vikend donosi mogućnost poboljšanja odnosa koji su vam važni. Mnogo toga ovisit će o vašem ponašanju.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦

LJUBAV Tražit ćete i dobiti pažnju okoline, a burna zbivanja neće vam ostavljati ni trenutak predaha. Prisutnost partnera neće vas ometati da koketirate pa će prepirke biti svakodnevna pojava u vašoj vezi.

POSAO Pad koncentracije pridonijet će neučinkovitosti. Posvetite se onome u čemu ćete se najbolje snalaziti, a to je komunikacija.

PRILIKA TJEDNA Noć provedena u strasti može ublažiti ljubavne sporove. Razlike u mišljenju ustuknut će pred izljevima osjećaja.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦

LJUBAV Privući će vas tajanstvena osoba čiji se način života razlikuje od vašeg. Veza s njom može vam donijeti zanosne trenutke, ali će predstavljati izazov kojem možda niste dorasli.

POSAO Manji nesporazumi mogu vas povrijediti, ali i navesti da se opreznije odnosite prema događajima oko vas. Više nećete biti sigurni kome vjerovati.

PRILIKA TJEDNA U nedjelju pokažite partneru da ste i vi spremni napraviti nešto impulzivno, kao i da znate što bi mu se moglo svidjeti.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦✦

LJUBAV Zaokupljeni brojnim obavezama malo ćete zapostaviti ljubav, no Venera će umiješati svoje prste. Vruće emocije mogle bi se probuditi onda kad najmanje očekujete, a kad se to dogodi, samo se prepustite.

POSAO Svojim idejama ćete zakomplicirati život sebi i drugima. Bit ćete hiroviti i lako ćete padati pod utjecaj okolnosti na koje nećete moći utjecati.

PRILIKA TJEDNA Shvatit ćete da morate prihvatiti sebe i svoje slabosti da biste nastavili naprijed s više samouvjerenosti.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦

LJUBAV Sve vaše želje tiču se postizanja emotivnog sklada. Dosta teško ćete podnositi samoću. Bit će vam potrebna druga polovica da biste se osjećali potpuno. Oslonite se na pomoć i savjet prijateljice.

POSAO Tražit ćete nove mogućnosti zarade, a najbolje ćete se snalaziti u trgovini. Očekujete li nasljeđe ili sponzorstvo, želja bi vam se mogla ostvariti.

PRILIKA TJEDNA Spremni ste podnijeti svaku žrtvu za obiteljski sklad i dječji osmijeh. Iskoristite blagdan za izlet u prirodu.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas glamur i luksuz. Očekivat ćete od partnera da vam to pruži, bez obzira na mogućnosti. Samci neće moći odoljeti pozivu na večeru, skupim darovima i romantičnom vikend putovanju.

POSAO Razmišljat ćete o odlukama koje mogu promijeniti vašu budućnost. Ne želite li se naći u slijepoj ulici, radije ih izbjegnite.

PRILIKA TJEDNA Iskustvo iz prošlosti pomoći će vam da krajem tjedna izbjegnete situaciju koja bi mogla biti opasna za vas.

Linker
27. travanj 2024 10:54