PROFIMEDIA
NOVI TJEDAN

Horoskop: Blizanci bi se mogli zaručiti ili početi raditi na prinovi

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. lipnja.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

LJUBAV Pojačano samopouzdanje pomoći će vam da se približite simpatiji. Zauzeti će doživljavati ljubavni preporod, a ohrabreni bliskošću mnogi će se zaručiti ili početi raditi na prinovi.
POSAO Otvorit će vam se vrata na koja ste dugo kucali, a i oni poslovi u čiju ste financijsku korist sumnjali pokazat će se isplativima. U trgovini i graditeljstvu možete ostvariti dobre rezultate.
KUŠNJA TJEDNA Iako ste puni energije i poleta, pogriješit ćete ako prekoračite granice izdržljivosti.
PRILIKA TJEDNA Novac bi vam mogao kapnuti s više strana, a honorarni posao omogućit će vam zaradu iznad očekivane.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦

LJUBAV Potreba za slobodom i flertom sukobljavat će se sa željom za pripadnošću voljenoj osobi. Druženje s prijateljima pomoći će vam da razjasnite dvojbe. Slobodno im se povjerite.
POSAO Motivacija vam je na niskim granama, no mogla bi porasti. Ne odustajte od aktivnosti o kojima već dulje razmišljate, jednostavno ih nakratko odgodite.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna mogli biste riješiti nesporazum s rođakom ili članom obitelji.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

LJUBAV Venera će vam začiniti sentimentalni život i uzburkati monotone vode dugogodišnje veze. Neočekivani događaji pokrenut će lavinu osjećaja otkrivajući da je strast još živa.
POSAO Okolnosti zahtijevaju živu komunikaciju, češća putovanja i fleksibilna rješenja. Dobit ćete šansu da se dokažete, no zbog skraćenih rokova dobro će vam doći pomoć kolega.
PRILIKA TJEDNA Pravi je trenutak da se okrenete budućnosti i planirate novi ljubavni početak.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦

LJUBAV Gajit ćete velika ljubavna očekivanja koja bi se mogla rasplinuti sredinom tjedna. Prije nego što poželite prekinuti vezu, dobro razmislite ne očekujete li previše od druge strane.
POSAO Mnogo ćete razmišljati o financijskom stanju i putanji svoje karijere. Osvijestite li da je negativno stanje samo prolazna faza, pesimizam će polako ustupati mjesto optimizmu.
PRILIKA TJEDNA Želite li izgladiti nesuglasice ili otkloniti postojeće zapreke, učinite to u srijedu.

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

LJUBAV Vaša tolerancija i sklonost analizi osjećaja olakšat će rješavanje nejasnoća u vezi. Uspjet ćete izreći kritike tako da ne povrijedite drugu stranu. Vaš odnos će biti kvalitetniji.
POSAO Entuzijazam i narasla radna motivacija potaknut će vas da se više trudite oko svojih obaveza, a neće vam biti teško ni uskočiti u pomoć kolegama koji su u stisci s vremenom.
PRILIKA TJEDNA Budete li spremni na mali iskorak iz rutine, doživjet ćete zanosne trenutke.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦

LJUBAV Žudite za ljubavlju i seksom, ali ne pristajete na kompromise. Nećete odustati od zamišljene slike idealnog partnera pa vam srce neće brže zakucati nakon površnog flerta.
POSAO Ako morate biti prikovani za radno mjesto ili se prihvatiti učenja, bit ćete vrlo mrzovoljni. Unatoč tome, nemojte zapostavljati obaveze jer biste time sabotirali sami sebe.
PRILIKA TJEDNA Dajte osobni pečat prostoru u kojem živite i radite. Prilagodite ga svojim potrebama.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦

LJUBAV Zvijezde će istaknuti vašu privlačnost i potaknuti povećano zanimanje suprotnog spola. Svidi li vam se netko, nećete se morati mnogo truditi niti smišljati strategije udvaranja.
POSAO Nervozni ste i nestrpljivi, no ako malo pričekate, vidjet ćete da će se vaš povećani trud itekako isplatiti. Osim redovnih izvora smiješi vam se mogućnost dodatnog prihoda.
PRILIKA TJEDNA Tjelesna aktivnost pozitivno će se odraziti na opće stanje vašeg organizma.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦✦

LJUBAV Zbližit ćete se s jednim suradnikom. Druženje nakon posla i intenzivno dopisivanje označit će početak nove ljubavne priče, no zbog tračeva nećete se odmah prepustiti strasti.
POSAO Dobit ćete ponudu s boljom plaćom i mogućnošću napredovanja, no ako ste zadovoljni svojom pozicijom, bez obzira na sve beneficije, stavit ćete tu ponudu na čekanje.
PRILIKA TJEDNA Poznanstva koje sklopite ovog tjedna mogla bi odigrati važnu ulogu u vašoj karijeri.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦✦

LJUBAV Ponašanje će vam često biti nepredvidivo. Brzopleto ćete se odazivati na pozive za izlazak, nekritički prihvaćati komplimente i odbijati savjete dobronamjernih prijatelja.
POSAO Posla će biti preko glave, no dobro ćete se snaći. Posložit ćete prioritete i dobro se organizirati pa neće biti većih problema. Moguće su povoljne vijesti vezane za povećanje plaće.
PRILIKA TJEDNA Zatreba li vam brza novčana pomoć, član obitelji neće vas iznevjeriti.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦

LJUBAV Mogli biste zaglibiti u platonskoj vezi. Većina vašeg ljubavnog života odvijat će se u mašti. Bude li vam se netko udvarao preko društvenih mreža, pokušajte ostvariti dublji kontakt.
POSAO Nadređeni će vas opteretiti poslom, nećete se slagati s pojedinim suradnicima i češće ćete ulaziti u besmislene i nevažne rasprave. Izbjegavajte rizična ulaganja i nepotrebne troškove.
PRILIKA TJEDNA Prisustvujete li važnom sastanku, potrudite se odjećom ostaviti što bolji dojam.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Vaša veza bit će puna strasti i romantike, a u takvom ozračju opuštenije ćete razgovarati o budućnosti. Samci će odabrati udvarača koji će im probuditi leptiriće u trbuhu.
POSAO Očekuje vas porast obaveza, no nećete se žaliti. Materijalne sigurnosti bit će vam iznimno važna pa ćete biti spremni na naporan rad ako ćete za njega biti dobro plaćeni.
PRILIKA TJEDNA Iskoristite prigodu za putovanje u inozemstvo ili posjet prijatelju u drugom gradu.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦

LJUBAV Razdvojenost od partnera mogla bi vas gurnuti u tajnu pustolovinu. Nemojte povlačiti destruktivne poteze; prvom prilikom pružite voljenom i sebi ugodno iznenađenje.
POSAO Zamisli koje vam se čine sjajnima možda se neće svidjeti i drugima, ali radije izbjegnite prepirke. Imat ćete sreće ako se bavite pripremom hrane i poslovima koji počivaju na estetici.
PRILIKA TJEDNA Provedite vikend izvan svoja četiri zida pa ćete se dobro opustiti i zabaviti.

Linker
27. travanj 2024 13:31