ekspresno rješenje

Hit na TikToku: Jednostavni trik za bojanje zidova oduševio je četiri milijuna ljudi

Korisnike društvenih mreža oduševio je video u kojem je muškarac transformirao običan bijeli zid u žarkoružičasti u samo pola minute

Tko kaže da bojanje zidova zahtijeva puno vremena, strpljenja i priprema? Korisnik TikToka otkrio je jednostavan trik za ekspresno bojanje zidova, a njegov je video ubrzo postao viralan.

Na snimci koja je osvanula na TikTok profilu @work.in.progress_tv neimenovani muškarac je transformirao običan bijeli zid u žarkoružičasti u samo 35 sekundi.

Zidove je unaprijed obrubio ružičastom bojom, kako bi bili što uredniji. Zatim je uzeo veliki valjak za bojanje i napravio cik-cak liniju po sredini zida.

Nastavio je prelaziti valjkom gore-dolje po cijeloj širini zida, te ga je ubrzo u potpunosti obojio u novu boju, oduševivši korisnike društvenih mreža.

Video je u kratkom roku pregledan gotovo četiri milijuna puta, a čini se kako je ova tehnika inspirirala mnoge da razmisle o preuređenju doma.

"Ovako bih mogao obojati cijelu kuću u jednome danu", glasio je jedan od komentara.

"Trebalo mi je tri dana i deset psihičkih slomova da obojim spavaću sobu, a onda vidim ovo...", komentirala je druga korisnica.

Linker
19. travanj 2024 11:38