SHUTTERSTOCK
Odmor na suncu

Gwyneth Paltrow sunča se u toplesu, fanovi joj poručili neka pripazi na zaštitu od sunca

Poduzetnica i nekadašnja glumica s obitelji je u Italiji, pa je objavila različite prizore s ljetnog odmora.

Poduzetnica i nekadašnja glumica s obitelji je u Italiji, pa je objavila različite prizore s ljetnog odmora.

Gwyneth Paltrow, poduzetnica i nekadašnja glumica, s obitelji provodi ljetni odmor u Italiji, što je pratiteljima na Instagramu dala do znanja fotografijom u toplesu. Pedesetogodišnjakinja i njezin dvije godine stariji suprug Brad Falchuck, televizijski producent, izležavaju se na suncu i, unatoč strateški postavljenoj Gwynethinoj ruci, vidi se da ne nosi gornji dio kupaćeg kostima. Vidi se i stvarno velika razlika u boji kože između dojke i ruke, pa su se fanovi zabrinuli da se Gwyneth, koja se inače zalaže za zdrav pristup životu, neoprezno izlaže sunčevim zrakama.

Gwyneth je oči donekle sakrila avijatičarskim naočalama, a kosa joj je na fotografiji mokra, kao da je netom izašla iz vode. Njezin suprug, inače tvorac serije "Američka horor priča", također izgleda kao da je nedavno plivao. Na ostalim su fotografijama drugi trenuci s odmora, a iako Gwyneth nije napisala u kojim su gradovima, samo je objavila srca u bojama talijanske zastave, pratitelji iz Italije zaključili su da je barem jedna fotografija iz Perugie.

Našla se u nizu i fotka Gwynethinog sina Mosesa kojeg ima s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom. Sedamnaestogodišnjak na fotografiji pijucka kavu, a sličnost s ocem ne može se ne primijetiti. Prije nekoliko dana njegova slavna majka podijelila je na Instagram Storyju i njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu na umjetničkoj izložbi u Milanu, na kojoj se vidi da je Moses prerastao 175 centimetara visoku mamu.

image

Sin Moses prerastao je mamu Gwyneth

GWYNETH PALTROW/INSTAGRAM

Nekadašnji supružnici imaju i sada 19-godišnju kćer Apple, a i nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima, podsjeća Daily Mail. Njezin sadašnji suprug ima troje djece tinejdžerske dobi iz prvog braka, a Gwyneth i on upoznali su se dok su još oboje bili „debelo” u prethodnim brakovima. No, nisu izlazili do 2014. godine, dok nisu raščistili prethodne veze, a vjenčali su se četiri godine kasnije.

Linker
27. travanj 2024 04:22