ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Lavove: 2024. nosi velike promjene u karijeri

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Zlatna boja koja zrači luksuzom i obiljem donijet će vam sreću i blagostanje i unijeti u vaš život vedrinu i optimizam. Uključite stoga zlatnu boju u svoju garderobu i okoliš i uživajte u njezinim darovima.

LJUBAV I BRAK: Vaš ljubavni život doživjet će transformaciju. Morat ćete preispitati svoj pristup odnosima i prilagoditi se partnerovim željama i potrebama. Početkom godine bit će izazovnih trenutaka pa se pripremite za živahne, a ponekad i napete rasprave. Možda se s dragim nećete oko svega slagati, ali nakon što istjerate neke stvari načistac, vaš će se odnos vratiti na pravi put. Posebno će sretna biti druga polovica godine. I samcima će se nakon svibnja otvarati zanimljivije prilike. Mogla bi se roditi ljubav s osobom koju ste smatrali prijateljem.

image

Greta Gerwig (4. KOLOVOZA 1983.)

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Ova godina donijet će velike promjene u vašoj karijeri. Nemojte se bojati izazova i pripremite se na uzbudljivo putovanje koje je pred vama. Ne propustite iskoristiti svaku ukazanu priliku, čak i ako vam se čini rizičnom. Vaša energija, strast i želja za priznanjem bit će vam ogromna motivacija i dovesti vas do zavidnih postignuća. Drugi dio godine donosi vam uspjeh i porast reputacije.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Raspoloženje će vam biti dobro, ali više slušajte svoje tijelo, pogotovo kada ste umorni. Čuvajte se stresa i nemojte se ustručavati otići kada osjetite iscrpljenost. U drugoj polovici godine bit ćete mentalno snažni i spremni na izazove.

image

GIBONNI (13. KOLOVOZA 1968.)

SASA BURIC/CROPIX

BROJ SREĆE 1: Jedinica će vas ispuniti samopouzdanjem i potaknuti na naporan rad, ali će vas isto tako ohrabriti da vjerujete intuiciji i češće preuzimate rizike.

TAJNA ŽELJA: Više od ičega privlačit će vas pomisao o životu na visokoj nozi. Želite biti uspješni i imati mnogo novca kako biste si priuštili lagodan život, putovanja i lijepe stvari.

U DOBRIM DANIMA: poduzetni, ambiciozni, sposobni, velikodušni, tolerantni

U LOŠIM DANIMA: pohlepni, zavidni, beskompromisni, hvalisavi, tašti

NAJBOLJI MJESEC: Svibanj će vam donijeti nezaboravne uspomene. Zvijezde vam donose sreću na svim životnim područjima, stoga se bez previše razmišljanja prepustite trenutku. U potpunosti prigrlite svaku ukazanu priliku, bilo da se radi o profesionalnom ili intimnom životu.

Linker
25. ožujak 2024 22:22